Берое - Черно море

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
greenlandia

Re: Берое - Черно море

Мнениеот greenlandia » 04 май 2012 21:25

Голям праз ,че ще му е последен мач, това трябваше отдаван да се случи. Много му здраве,но си мисля, че още след 2-3 месеца ще ламти за БЕРОЕ!
Дано утре бием ,но с тази тактика на Илиев ми е много чудно ,как ще стане. Играем много "привлекателен" и "нападателен" футбол.
Бай бай Илиане, но не честно казано не ти пожелавам успех!
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 05 май 2012 08:22

greenlandia написа:Голям праз ,че ще му е последен мач, това трябваше отдаван да се случи. Много му здраве,но си мисля, че още след 2-3 месеца ще ламти за БЕРОЕ!
Дано утре бием ,но с тази тактика на Илиев ми е много чудно ,как ще стане. Играем много "привлекателен" и "нападателен" футбол.

С тази тактика вече пет поредни мача (очертава се шести такъв) сме без загуба , като в по-голямата част от двубоите владеем топката и градим играта ;)
Питам те аз теб , кога сме правили такава серия от мачове без загуба?
Не те знам каква тактика предпочиташ , но аз искам да побеждаваме без значение с колко.
Самия факт ,че от 10 мача през пролетта имаме едва две загуби е красноречив , затова направи стъпка У лЕво и замълчи.
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 05 май 2012 19:32

greenlandia написа:Голям праз ,че ще му е последен мач, това трябваше отдаван да се случи. Много му здраве,но си мисля, че още след 2-3 месеца ще ламти за БЕРОЕ!

Абе ти си голям смешник! Ще ви видим след Илиев, дали няма да плачеш за него.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 05 май 2012 21:35

Честита победа.Жалко,че не им напълнихме кошницата на трагичните моряци.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 06 май 2012 00:49

sandi74 написа:Честита победа.Жалко,че не им напълнихме кошницата на трагичните моряци.

нямаше да е честно ;) Пълнете я на отбори, които играят в пълен състав, а не на юношки

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 06 май 2012 10:24

SANSIRO7 написа:

Абе ти си голям смешник! Ще ви видим след Илиев, дали няма да плачеш за него.

Явно си много далече от истината! Колкото по-далеч от БЕРОЕ толкова по-добре на моя любим клуб. Защо Илиан се оказа голям лицемер ,зароди всички интриги ,които можаха да се зародят в Берое и публиката !!!!
Желяа му всичко добро ,но далеч от Берое.
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 06 май 2012 14:53

MORSKI написа:
sandi74 написа:Честита победа.Жалко,че не им напълнихме кошницата на трагичните моряци.

нямаше да е честно ;) Пълнете я на отбори, които играят в пълен състав, а не на юношки

Абе играхте си вие с поне осем играча от титулярния състав.
На нас също ни липсват трима титуляра , ама си траем ;)
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

Върни се в “Берое”