Партизан-Цървена Звезда

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
samocskasamo
Контакти:

Re: Партизан-Цървена Звезда

Мнениеот samocskasamo » 05 май 2012 19:31

ЦСКА и Байерн М-ТОВА Е ИСТИНАТА!!!

Потребителски аватар
samocskasamo
Контакти:

Мнениеот samocskasamo » 05 май 2012 19:33

DelijePlovdiv написа:
samocskasamo написа:Кефиш ме,ха,ха.С тия 5мача за 10г в Европа скоро няма да ви знаят.Може да сте добра публика,но за трибуна Бесика срещу нас,Левски-даже и Ботев ви ги няма.А от нащте и в момента има 20души на ЮНА да подкрепят Партизан,жалко че аз нямаше как да отида,но съм ходил 5пъти досега.Дано биете Левски или да вземете купата и да излезете в Европа,защото наистина е смешно да се гледат публиките на Лудогорец.Литекс или Локо сф,Черно М в Европа,докато вие и Ботев Пд,които наистина имате добри агитки да ги показвате само в БГ.Аиде и успех утре

Същите тези 20 човека, за които говориш идват и на мачовете на Звезда ;)

А относно Локомотив, ще е така докато съществува сегащният футболен съюз. Както знаеш отказаха ни финала да е в Стара Загора защото разстоянието между Пловдив и Стз е 90 км , а трябва минимум 100, а насадиха съдия от Шумен ( 40 км от Разград ), който свири първия ни кръг срещу тях и отмени абсолютно чист гол, но все пак ще победим :mrgreen:

Morgause написа:А бе, стрийм за мача ще може ли да намери някой?

Да Лудогорец яко подкопават БФС за дубъл,ама накрая могат да останат с празни ръце.А за феновете които са в Сърбия-познавам ги всичките и аз ходех с тях,са само фенове на Партизан

http://www.sportlemon.tv/a-0/8/52/a-85206.html

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 05 май 2012 19:39

samocskasamo написа:
Red Warrior написа:Прочетете стихотворението "Новото гробище над Сливница" на Иван Вазов и тогава бъдете фенове на сръбски отбори "българи"! :evil:

Дядо ми е от Сливница и е загинал във воината-но това не може да насажда омраза с векове,кажи им да спрат да дават турски и руски сериали,да не допускат гърци в страната,даи да мразим целият свят.А между другото те ни мразят за тази воина повече

Според теб дали има сърби, които са фенове на български отбори, или слушат българска музика?! Това е нацията, която най-много ни е прецаквала в цялата ни история, а някои хорица им се кефят на селската музика и грандовете от БИВША Югославия. Не съм маниак. И аз мисля да гледам дербито, но не защото съм им фен, а за да съм в течение с нашето и тяхното ниво на футбола, а и заради Иван Иванов. Но тук гледам някакви спорове, някакви чудеса... :roll:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
samocskasamo
Контакти:

Мнениеот samocskasamo » 05 май 2012 19:51

Red Warrior написа:
samocskasamo написа:
Red Warrior написа:Прочетете стихотворението "Новото гробище над Сливница" на Иван Вазов и тогава бъдете фенове на сръбски отбори "българи"! :evil:

Дядо ми е от Сливница и е загинал във воината-но това не може да насажда омраза с векове,кажи им да спрат да дават турски и руски сериали,да не допускат гърци в страната,даи да мразим целият свят.А между другото те ни мразят за тази воина повече

Според теб дали има сърби, които са фенове на български отбори, или слушат българска музика?! Това е нацията, която най-много ни е прецаквала в цялата ни история, а някои хорица им се кефят на селската музика и грандовете от БИВША Югославия. Не съм маниак. И аз мисля да гледам дербито, но не защото съм им фен, а за да съм в течение с нашето и тяхното ниво на футбола, а и заради Иван Иванов. Но тук гледам някакви спорове, някакви чудеса... :roll:

Ами лично аз съм ходил да посрещам на два пъти реисове с фенове на Партизан идващи да ни подкрепят на дербито с Левски,а преди 2г на Иван Асен в Барбекю/сега Дон Вито/бяхме заедно с фенове на Партизан,Стяуа и ЦСКА М.А музикара,да слушах я и като дете,слушам я и сега.Нащта чалга не я слушам но сръбската музика ме кефи-що да не я слушам.Некои слушат джас-музиката на негрите-като им харесва да я слушат.А и добре си изкарвахме с Иешич и футболистите на купоните след победите в ресторанта в Бъкстон на Зоран Ристич-даже и химн направихме-Месечина,Месечина,ЦСКА-бии говеда,ха,ха.Ама кво да ти обяснявам-бъди от които искаш,слушаи кво искаш

Потребителски аватар
samocskasamo
Контакти:

Мнениеот samocskasamo » 05 май 2012 19:56

И във жега и в порои-само Сливнишки герои,и блести звезда само Сливница.-ха,ха,пишех и такива песни на стадиона в Сливница преди 17г

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 05 май 2012 20:24

samocskasamo написа:Ами лично аз съм ходил да посрещам на два пъти реисове с фенове на Партизан идващи да ни подкрепят на дербито с Левски,а преди 2г на Иван Асен в Барбекю/сега Дон Вито/бяхме заедно с фенове на Партизан,Стяуа и ЦСКА М.А музикара,да слушах я и като дете,слушам я и сега.Нащта чалга не я слушам но сръбската музика ме кефи-що да не я слушам.Некои слушат джас-музиката на негрите-като им харесва да я слушат.А и добре си изкарвахме с Иешич и футболистите на купоните след победите в ресторанта в Бъкстон на Зоран Ристич-даже и химн направихме-Месечина,Месечина,ЦСКА-бии говеда,ха,ха.Ама кво да ти обяснявам-бъди от които искаш,слушаи кво искаш

Аз изобщо не слушам чалга, но сръбската музика най ме дразни. Все едно слушам две едни и същи песни - една бърза и една бавна. :roll: Както и да... Айде да гледаме мача. 8-)

Потребителски аватар
DelijePlovdiv
Контакти:

Мнениеот DelijePlovdiv » 05 май 2012 20:45

Samocskasamo, има и няколко индивида , които идват и на Звезда и на партизан

Потребителски аватар
DelijePlovdiv
Контакти:

Мнениеот DelijePlovdiv » 05 май 2012 21:49

Гагарин Обича Локо написа:
DelijePlovdiv написа:

Изображение

:?: :?:

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 05 май 2012 22:37

Ванката игра добре, но при гола не можа да пресрещне играча на Звезда. Накрая дадоха Аврам Грант как го навиква нещо. Мога да кажа, че мача Черноморец - Литекс беше по-добър.

П.П.: Гледах първите 25 мин. и последните 30 на Партизан - Звезда.

Върни се в “Футбол - Свят”