Ремонт на "Лудогорец Арена"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Re: Ремонт на стадион "Лудогорец Арена" - Разград

Мнениеот mad forest » 02 май 2012 18:38

Колко ще са високи пилоните? Като им гледам размера няма как да са много високи! Иначе както изглежда може за домакинството на Черноморец да е готово всичко!
Относно тези стъпки зад сектор В- дано да са за разширение на трибуната, че както се видя капацитета на стадиона е малък за желаещите да подкрепят отбора!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 02 май 2012 18:42

mad forest написа:Колко ще са високи пилоните? Като им гледам размера няма как да са много високи!

Човек възприема изправен стълб за по-висок, докато легнал изглежда по-къс. Сигурен съм, че височината е пресметната и е точно колкото трябва.
[center]Изображение[/center]

Kris78
Контакти:

Мнениеот Kris78 » 02 май 2012 18:46

Така като гледам от вкъщи , височината на пилоните е долу-горе 2 пъти височината на централната трибуна. На всеки пилон има по 38 тела (кръгли , около 60-70 см в диаметър). Зад сектор в има 2 куфража за малки фундаменти + 2 къси пилона по около 10 метра , както и прокаран кабел - явно е за допълнително осветление. Иначе и аз смятам, че за мача с Черноморец ще има осветление.

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 02 май 2012 18:54

Kris78 написа:Така като гледам от вкъщи , височината на пилоните е долу-горе 2 пъти височината на централната трибуна. На всеки пилон има по 38 тела (кръгли , около 60-70 см в диаметър). Зад сектор в има 2 куфража за малки фундаменти + 2 къси пилона по около 10 метра , както и прокаран кабел - явно е за допълнително осветление. Иначе и аз смятам, че за мача с Черноморец ще има осветление.

Ако тези фундаменти са наистин а за допълнително осветление не виждам как ще се разшири трибуната, освен когато назрее момента да се преместят тези допълнителни пилона!
Два пъти официалната трибуна е около и малко над 20 метра! Струва ми се малко, честно казано! Мисля, че височината трябва да е поне 35 или 40м минимум!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 02 май 2012 19:29

Момчета този сезон мач на осветление така или иначе няма да имаме. Последните три кръга се играят от 18:00, ако не се лъжа, и няма да има нужда от него, дори и да е готово. Все пак ще е хубаво да го видим:)
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 03 май 2012 14:05

Добре напредват! :) Могат да сложат и по една камерка горе ;)

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 05 май 2012 14:55

Да! Ако сложат и камери горе ще е много добре!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 06 май 2012 10:16

Вчера сложиха и последния голям стълб с осветление. На козирката на ВИП сектора също има тела, а постаментите откъм парка са били за допълнително осветление. Предполагам, че ако разширяват трибуната ще го махнат и после ще го монтират на козирката.
Има и снимки, но довечера ще ги сложа. Дано съм в настроение ;)

Върни се в “Лудогорец”