В очите на света: Литекс си остава № 1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
nikita33
Контакти:

В очите на света: Литекс си остава № 1

Мнениеот nikita33 » 05 май 2012 13:22

Литекс остава най-напред от българските отбори в Световната клубна ранглиста за месец април, изготвена от Международната федерация по футболна история и статистика (IFFHS). Шампионите от Ловеч отстъпват с 20 места и вече са 221-и с 84 точки. Вечните съперници ЦСКА и Левски също вървят надолу в класацията, като "червените" бележат регрес от 52 места и заемат 328-о място с 68 точки. Левски е назад с 25 места спрямо миналия месец и вече заема 339-о място с 67 точки. В първите 400 отбора няма друг български представител.

Барселона продължава да бъде лидер в класацията, следван от вечния съперник Реал Мадрид, а трети излезе чилийският Универсидад де Чили. Сериозен прогрес отбеляза Челси след класирането си за финала в Шампионска лига. Лондончани са напред с 12 позиции и се завръщат в топ 10 на 7-о място.
Най - голяма представа за безкрайността ни дава глупостта....

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Re: В очите на света: Литекс си остава №1, след това са ЦСКА и Л

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 05 май 2012 13:38

[offtopic]ХА-ХА-ХА-ХА-ХА..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/offtopic]
Да се възползвам от името "на очите на света", да поздравя Литекс за "1-то" място :lol: :lol:
Последна промяна от BLUE CHAMPIONS на 05 май 2012 13:49, променено общо 1 път.
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 05 май 2012 13:41

nikita33 написа:Литекс остава най-напред от българските отбори в Световната клубна ранглиста за месец април, изготвена от Международната федерация по футболна история и статистика (IFFHS). Шампионите от Ловеч отстъпват с 20 места и вече са 221-и с 84 точки. Вечните съперници ЦСКА и Левски също вървят надолу в класацията, като "червените" бележат регрес от 52 места и заемат 328-о място с 68 точки. Левски е назад с 25 места спрямо миналия месец и вече заема 339-о място с 67 точки. В първите 400 отбора няма друг български представител.

Барселона продължава да бъде лидер в класацията, следван от вечния съперник Реал Мадрид, а трети излезе чилийският Универсидад де Чили. Сериозен прогрес отбеляза Челси след класирането си за финала в Шампионска лига. Лондончани са напред с 12 позиции и се завръщат в топ 10 на 7-о място.

Достатъчно.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 05 май 2012 13:41

Информацията е отпреди няколко дни, ама нейсе, сигурно в Ловеч интернетът тече по-бавно... ;) Нали се сещаш за стойността на тази класация още като видиш кой отбор е на трето място, а единственият английски тим в десетката (доколкото си спомням класирането на първите 10 клуба) е "Челси". :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 05 май 2012 13:53

Тъпа тъпа, че проста
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Мнениеот matador » 05 май 2012 14:02

Защо се учудвате, това е нормално за Универсидад де Чили" гледал съм няколко мача на Универсидад и е много добър отбор и спечелиха Копа Судамерикана миналата година Английските отбори скоро да са спечелили нещо.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 05 май 2012 14:11

rhaegar написа:
nikita33 написа:Литекс остава най-напред от българските отбори в Световната клубна ранглиста за месец април, изготвена от Международната федерация по футболна история и статистика (IFFHS). Шампионите от Ловеч отстъпват с 20 места и вече са 221-и с 84 точки. Вечните съперници ЦСКА и Левски също вървят надолу в класацията, като "червените" бележат регрес от 52 места и заемат 328-о място с 68 точки. Левски е назад с 25 места спрямо миналия месец и вече заема 339-о място с 67 точки. В първите 400 отбора няма друг български представител.

Достатъчно.

Не е достатъчно. :) Нека все пак да споменем, че Милан е на 17-о място, Ман Юнайтед е на 22-ро място, Ювентус е на 60-о място, шампионът на Германия е на 47-о място, Ливърпул и водачът във френското първенство Монпелие са извън Топ 100, петият в Англия (Нюкасъл) дели 157-о място с Нордселанд, Тулуза, Цюрих, Галатасарай и Chonburi FC от Тайланд. :mrgreen: Много показателна класация! :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 05 май 2012 14:14

Винаги съм твърдял, класациите на IFFHS са пълна смехория и тази класация не отстъпва.
Тук по-интересно впечатление ми прави друго, когато същите тези IFFHS в някоя измислена класация поставят Левски или ЦСКА на първо място и се почва с едно пъчене на гърдите, че на човек смешно му става :mrgreen:

За финал на поста, IFFHS класациите са пълна пародия.
Изображение

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 05 май 2012 14:23

PFC Litex написа:Винаги съм твърдял, класациите на IFFHS са пълна смехория и тази класация не отстъпва.
Тук по-интересно впечатление ми прави друго, когато същите тези IFFHS в някоя измислена класация поставят Левски или ЦСКА на първо място и се почва с едно пъчене на гърдите, че на човек смешно му става :mrgreen:

За финал на поста, IFFHS класациите са пълна пародия.

Мдаааа. ;)
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 05 май 2012 14:53

Нали тези бяха които избраха Арсен Венгер за треньор на десетилетието...това казва всичко
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Върни се в “Литекс”