Променят "А" група

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Променят "А" група

Мнениеот Bourgas » 05 май 2012 11:43

Президентът на БФС Борислав Михайлов потвърди, че броят на отборите в "А" група ще бъде намален и повече няма да бъде 16. Очаква се промяната да бъде приета на следващото заседание на Изпълкома след две седмици.

"Още от следващото първенство ще има промяна на бройката на отборите в "А" група. Така ще има възможност силните отбори да играят повече мачове един срещу друг и естествено, те ще бъдат на по-високо ниво. Ние направихме две групи с по 12 отбора, а видяхте, че едната вече е с 9 члена", заяви босът на БФС пред „Меридиан Мач".

"Изпълкомът е дал гръб на съдийската комисия и настоящият й състав е резултат на една дълга пресявка. Категоричен съм, че съдийството се е подобрило. Ние ще имаме изпълком след 2 седмици, на който ще обсъдим всички тези неща. Ще има промени в абсолютно всички комисии, в това число и съдийската", допълни Михайлов.

"Няма фронт БФС-ЦСКА. Нещата, които са се случвали около ЦСКА, не са резултат на отношение на БФС към ЦСКА, а са резултат от смяната на ръководства и пропуски в клуба в условията за лицензиране. Вие виждате, че и в момента УЕФА наказа ЦСКА. Това не са случайни неща. Оказва се, че голяма част от проблемите идват от Черноморец, а каква в случая е вината на БФС?! Според мен може би някои решения на комисии са били в ущърб на ЦСКА, но никога не е имало настроение срещу ЦСКА."

"Аз ЦСКА съм ги награждавал на "Армията" преди 3 години. Така че, ако пак станат шампион, ще бъдат наградени от мен. Стига да нямам ангажимент в качеството си на член на изпълкома на УЕФА. В такъв случай на награждаването ще бъде някои от вицепрезидентите ми", заяви Борислав Михайлов.

Борислав Михайлов най-сетне изрази и позиция по нападките на Христо Стоичков към него и другите членове на Изпълкома.

"Нямам причина да се срамувам от моето управление и това на колегите ми. Разочарован съм от думите на Стоичков, защото толкова години сме играли в един отбор и сме се борили за една кауза. Иначе България е демократична държава и президентският пост в БФС е изборна длъжност.

Въобще не се притеснявам от Конгреса, тъй като аз съм избран, а не назначен.

На Конгреса хората ще преценяват, кой какво е направил, какво ще направи в бъдеще и т.н. Направилл съм много неща, естесвено не съм безгрешен и не се крия зад комисиите, но повечето решения се взимат от тях. Колкото до опита да се разделят "четвъртите в света", това не е добре за никой и най-вече за българския футбол. Ние сме станали ръководство, за да помагаме на българския футбол и да се опитаме да го развием", коментира Михайлов.

[offtopic]топспорт[/offtopic]
Нашите мързели трябва да играят поне по три мача на сезон, защото ако се намалят и останат по гостуване и домакинство, ще си умрем от скука, ще се играе само 3 месеца годишно. Дано тия от БФС вземат най-накрая някакво адекватно решение. Ще учудят света ако го направят, но пък защо не.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Re: Променят "А" група

Мнениеот turbogena » 05 май 2012 11:47

Твърдо съм ЗА намалянето на А група ,но дано направят и мачовете повече. Демек да играят по 3 или 4 пъти помежду си. Защото ако я намалят и остават мачовете по 2 (гостуване и домакинство) ,няма да има никакъв смисъл. И без това имаме най-голямата пауза между полусезоните ,а така ще се увеличи още повече...
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Мнениеот Messinho » 05 май 2012 11:50

turbogena написа:Твърдо съм ЗА намалянето на А група ,но дано направят и мачовете повече. Демек да играят по 3 или 4 пъти помежду си. Защото ако я намалят и остават мачовете по 2 (гостуване и домакинство) ,няма да има никакъв смисъл. И без това имаме най-голямата пауза между полусезоните ,а така ще се увеличи още повече...

4 пъти е лудост! Те ще се изморят, как толкова много зор ще си дават...Иначе съм съгласен да се намалят отборите.
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 05 май 2012 11:53

Messinho написа:
turbogena написа:Твърдо съм ЗА намалянето на А група ,но дано направят и мачовете повече. Демек да играят по 3 или 4 пъти помежду си. Защото ако я намалят и остават мачовете по 2 (гостуване и домакинство) ,няма да има никакъв смисъл. И без това имаме най-голямата пауза между полусезоните ,а така ще се увеличи още повече...

4 пъти е лудост! Те ще се изморят, как толкова много зор ще си дават...Иначе съм съгласен да се намалят отборите.

Ако направят съкратен формат от 10 отбора, 4 пъти си е направо перфектно, А иначе може и с плейофи, 3-ти мач на случаен принцип с жребий... Със сигурност не разбирам толкова много от тези неща, но за да гледат хората футбол ще е лудост да се намалят отборите, а мачовете да останат само по два.

milen_4o0o
Контакти:

Мнениеот milen_4o0o » 05 май 2012 11:53

ЗА намаляването на "А" група съм ... но да се играят по 3 мача. Домакинство,гостуване и за третия мач да се тегли жребий - както е сега в "Б" група :)
ЗАВИНАГИ ОСТАВАМ АЗ ЛЕВСКАР !
ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДО КРАЙ!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ !!!

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 05 май 2012 11:54

Messinho написа:

Е това дали ще играят 3 или 4 пъти вече зависи с колко ще се намали групата. Аз не вярвам да има голяма промяна и най-вероятно ще са 14 отбора от следващия сезон. Ако са 14 най-добре ще е да играят по 3 пъти. Но и тук ще изникне въпроса - къде ще се играе 3-тия мач? Определянето на домакин на третия мач ще става трудно. Винаги ще има недоволни и цирковете пак няма да липсват...
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Lakokara4a
Контакти:

Мнениеот Lakokara4a » 05 май 2012 11:56

Няма да има никаква полза от намаляването на отборите. Твърдо го вярвам и сами ще се убедите когато стане. Проблема е съвсем друг и не е в броя на отборите. Нито един, повтарям нито един отбор не е изряден. На тоя принцип трябва да няма А група и да минем към аматьорски футбол. Лично мое мнение и не ангажирам никой с него. Заблуждавате се че 4 мача между Левски и ЦСКА или такива между Локо Пд- Ботев ще вдигнат качеството и интереса към футбола..... Точно след два слаби мача и на тия двубои вече няма да се ходи. Както и да е, като са решили ще угодят на някои (нямам представа кой), но това няма да е от полза. Времето ще покаже това запомнете!

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 05 май 2012 11:59

Lakokara4a написа:Няма да има никаква полза от намаляването на отборите. Твърдо го вярвам и сами ще се убедите когато стане. Проблема е съвсем друг и не е в броя на отборите. Нито един, повтарям нито един отбор не е изряден. На тоя принцип трябва да няма А група и да минем към аматьорски футбол. Лично мое мнение и не ангажирам никой с него. Заблуждавате се че 4 мача между Левски и ЦСКА или такива между Локо Пд- Ботев ще вдигнат качеството и интереса към футбола..... Точно след два слаби мача и на тия двубои вече няма да се ходи. Както и да е, като са решили ще угодят на някои (нямам представа кой), но това няма да е от полза. Времето ще покаже това запомнете!

И ти си прав, според мен искат да направят първенството интересно по начина, да няма отбори като Видима, Светкавица и Калиакра. Защото, на когото му трябват точки, отива и си ги взема от там. А проблемите са сигурно толкова много, че няма да ми стигне деня, за да ги напиша. Хората в Бургас казват, че рибата се вмирисва от към главата... 8-)

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 05 май 2012 12:00

поредна глупост!!!това с намаляването на отборите се поддържа само от няколко псевдо журналисти и като оправдание на хартиените грандове за пълната им несъстоятелност.не е въпроса в броя на отборите а в критериите които един отбор трябва да изпълнява(взимането на лиценз)-да има хубав терен,стадион и школа,ако не изпълняваш критериите-вън!!!но ако си направил инфраструктурата и 20 отбора да са няма да има никакъв проблем

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 05 май 2012 12:01

Като за начало 12 отбора е предостатъчно като играят по 3 пъти (домакин,гост и на неутрален терен).
Като цяло мен ми направи нещо друго впечатление в думите на михайлов ,а именно те това ""Нямам причина да се срамувам от моето управление и това на колегите ми"
Как може да е толкова нагъл не знам ,а и журналистите си го вардят ,че видиш ли няма повече безплатни турнета и екскурзии.

Чудно ми е как ще намалят броя на "А" група или няколко отбора няма да получат лиценз или ако не се класират правилните отбори от "Б" група никой няма да влиза тая година в елита.Тоя перуката много е изтрещял ,по некадърно ръководство сме имали само в щангите.
Последна промяна от percival на 05 май 2012 12:04, променено общо 1 път.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Върни се в “Футбол - България”