Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски - Барселона днес по про бг 16:00
Дано отново да гледаме такива отбори този сезон.Наистина имам вяра, че момчетата могат да бият Дебрецен 

futbolqga написа:Дано отново да гледаме такива отбори този сезон.Наистина имам вяра, че момчетата могат да бият Дебрецен
Дано, дано. Аз вече съм си харесал 3 отбора за съперници в групите, но дай Боже първо да влезем, пък тогава ще ги коментираме.
Re: ВЕЧЕ СЕ ОТСРАМИХТЕ,СЕГА Е МОМЕНТА ЗА ТРАНСФЕР!
Батков няма налични пари за трансфери, това не го ли разбрахте?
Отстраняването на Баку беше на живот и смърт за него като президент на Левски.
Отстраняването на Баку беше на живот и смърт за него като президент на Левски.
Re: Политиката на Левски спрямо младите!!!
hegemon написа:5. За тези които твърдят, че цачев не е юноша на Левски, ще им кажа, че
това момче дойде от Варна преди шест години, т.е. на четиринадесет години и
премина през всички гарнитури на Герена.
Значи и Стойчков не е юноша на 4 буквието ...
Даже ако не се лъжа беше на 13 като дойде за първи път тук (не съм 100% сигурен)
DukeUnv написа:Бижутера написа:Стига ревахте за тоя Цачев беее,ако го пуснат срещу Дебрецен топката няма да пипне,убеден съм!цачев та цачев...
+1 От няколко дена на сам само по Цачев тъгувате. Не е купен и ще се върне в Левски. Айде като ревете за него изберете едно от двете:
1. Да е в Левски и да бърше резервната скамейка, и да го пускат по 20-30 минути в игра през 1-2 мача.
2. Да играе до Нова година или до края на сезона (незнам точно) в Пирин, в повечето мачове титуляр и да натрупа опит и като се върне в Левски да е един играч със самочувствие и още по-добра игра?
А ти кое предпочиташ?
1) Да играе в Левски 20-30 мин
2) Да играе в Пирин 20-30 мин
Защото в момента той далеч не е титуляр в Пирин.Минаха 2 кръга, а той помирисва терен за 15-20 минутки.Предпочитам да беше в Левски - щеше да играе дори повече защото когато играем Сряда-Събота в първенството ще дават почивка на Христов и Ортега и остават Еньо и Цачев ...
- edmon_dantes
- Контакти:
Мисля, че Цачев е преотстъпен до края на първенството, а не до зимата. Дано след първенството си го върнем и заиграе в Левски.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ

The deacon написа:Delux написа:Вчера като превключвах каналите гледах по ринг бг Левки-Челси![]()
иначе някой може ли да ми каже как са завършили тези двубой?
Завършиха така, както никога няма да завършат мачове на твоя отбор, по простата причина, че никога няма да влезе в групите на ШЛ
Гледай брато,аз те питам как е свършил ти нещо ми се дърпаш....големо си говедо
айде тая вечер ще видите как Дебрецен ще ви бие
Delux написа:The deacon написа:Delux написа:Вчера като превключвах каналите гледах по ринг бг Левки-Челси![]()
иначе някой може ли да ми каже как са завършили тези двубой?
Завършиха така, както никога няма да завършат мачове на твоя отбор, по простата причина, че никога няма да влезе в групите на ШЛ
Гледай брато,аз те питам как е свършил ти нещо ми се дърпаш....големо си говедо
айде тая вечер ще видите как Дебрецен ще ви бие
1. То не е тая вечер
2. Дебрецен освен пътя друго неможе да бие

ЛЕВСКИ ОЛЕ

Според мен въпросът не трябва да бъде - защо е преотстъпен Цачев, а защо е преотстъпен на Пирин? Абсолютна грешка на ръководството. В последните две години Пирин се превърна в компаньонка на цска. Само си спомнете случаите с Пиетробон и Делев. Двамата напрактика бяха подарени на червените без пари. На аржентинеца му разбиха кариерата.
Иначе и аз мисля, че има нещо сбъркано в школата, но то е свързано с треньорите. Виже това момче Боян Табаков. Той е свръхталант, страшни качества, но не може да пробие в първия отбор, защото не е достатъчно подготвен за тежки мачове. Аз съм за много радикални мерки, стига да се намерят пари, разбира се. Уволнение на всички треньори и се наемат треьори от чужбина, и най-вече от Холандия.
Иначе и аз мисля, че има нещо сбъркано в школата, но то е свързано с треньорите. Виже това момче Боян Табаков. Той е свръхталант, страшни качества, но не може да пробие в първия отбор, защото не е достатъчно подготвен за тежки мачове. Аз съм за много радикални мерки, стига да се намерят пари, разбира се. Уволнение на всички треньори и се наемат треьори от чужбина, и най-вече от Холандия.
Не дразни сините фенчета като ги питаш за резултата... А за дякона - момче ти си гледай отбора, не гледай ЦСКА. НЕ е твоя работа дали ЦСКА ще влезе в ШЛ или не. Я си представи, че вземем да влезем.. по нататък разбира се...
Ама наистина не мога да ви разбера! Пада ви се най-лесния съперник и вие се молите да го отстраните, кажете че просто няма друга алтернатива. Ако ви се беше паднла Ред Бул Залцбур какво щяхте да правите не ви знам...
Ама наистина не мога да ви разбера! Пада ви се най-лесния съперник и вие се молите да го отстраните, кажете че просто няма друга алтернатива. Ако ви се беше паднла Ред Бул Залцбур какво щяхте да правите не ви знам...