“Няма причина в България заплатите да са толкова ниски.”
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: “Няма причина в България заплатите да са толкова ниски.”
Причината, е че масата българи трябва да РОБУВАТ за без пари, за да може една шепа(много е голяма шепата за съжаление) легализирани престъпници да ЦАРУВАТ!
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!
роби трябват на тая държава , а не управници-цитат от филма "Господин за един ден"
Поредната измислена статия.
Е, няма такива лицемери като илюминати !!!
Каква наглост !!! Какво дебелоочие !!! Какъв цинизъм !!!
Точно шефката на МВФ да говори за увеличение на заплатите в България !? ...
Ами, дори и най-простите в България разбраха, че българските правителства независимо от коя боя са, изпълняват плана "Ран-Ът" за ГЕНОЦИД и икономическо изтребление на българския народ вече над 20 години именно по поръчка и под натиска на юдео-масонските господари на света. Световната банка (СБ) и Международния валутен фонд (МВФ) са инструментите, оръжието за масово поразяване в ръцете на илюминати срещу малки и слаби народи като нашия. Ако все пак тези народи се опънат и се противят, тогава идват самолетите на НАТО и внасят "правилната демокрация".
При нас изнасилването стана доброволно. Ние не сме смел народ като сърбите например. До военна агресия не се стигна, но резултатите от тихото икономическо изтребление на българите са дори по-страшни, отколкото, ако бяхме преживяли война.
С две думи: Крадецът вика : "дръжте крадеца"
Благодарение на това изчадие от снимката и такива като нея БЪЛГАРИЯ от близо 10 000 000 остана 6 000 000 за 20 години !
България се циганизира и опростачи ! Ценностната система на един древен народ като българите, запазила се хилядолетия бе тотално подменена.
Именно тази и нейните кукловоди са тези, които поръчаха разрушаването и унищожението на българската икономика, на българската армия, на българското село, на българското образование и здравеопазване.
Именно заради тези ние сме на това дередже !!!
Ще кажете, че българи са управлявали държавата ни през тези 23 години. Да, ама изпълняваха външна поръчка, за да докарат страната ни до това катастрофално положение на колониална зависимост. Еничери и предатели винаги са се намирали у нас. От страх, от лакомия за лесно забогатяване, от сервилност и мерак да са винаги със силните на деня, политици от всички цветове продаваха и предаваха националните интереси на народа ни.
Повтарям - именно по поръчка на тази и такива като нея !
Точно тя да говори, че можело заплатите у нас да бъдат по-високи е върховна форма на цинизъм ...
Последна промяна от marmi52 на 04 май 2012 17:36, променено общо 2 пъти.
[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
[/center][center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
Muscarin написа:Поредната измислена статия.
И да е измислена, е много вярна.
soad написа:Muscarin написа:Поредната измислена статия.
И кое и е вярното?
Вярно е ,че в работно време, когато по цял свят хората работят, улиците и кафенета са пълни с "работещи". Булевардите, фрашкани с коли. А пък относно работата да не отваряме дума, как се работи, колко време и колко качествено.Вярно е ,че БВП ни е най-нисък от целия ЕС. Е как да стане? Гърците скоро ще ги видите, тогава ще ми е интересно подобни сайтчета какво ще пишат. А тия измислени статийки, написани от разни "журналистчета" със съмнителни качества, вече не впечатляват никой. Само тези, които са дотолкова наивни да им се връзват.
Muscarin написа:soad написа:Muscarin написа:Поредната измислена статия.
И кое и е вярното?
Вярно е,че си мълчим и траем и работодателите си правят каквото си искат.
Вярное,че има възможност да имаме по-добри доходи,айде не чак 500 евро минимална заплата но поне в лева може да бъде.
plamenst7 написа:Никой не нарежда на частния сектор какви заплати да дава на служителите си. Има хора предлагащи евтино труда си и те се възползват от това. Единственото им задължение е да не е под минималната работна заплата. Всеки път когато стане дума за вдигането на минималната заплата, бизнеса започва да реве колко трудно щели да си позволят някои фирми да дават по-големи заплати на служителите си. Ами как шефа ще слезе от Мерцедеса или БМВ-то и да се качи на Опел или Пежо за да има малко повече за подчинените му???
И още нещо не мога да разбера. Как има една камара хора които работят по няколко месеца без да им плащат. Аз ако ми се забави заплатата повече от месец няма да си мръдна пръста докато не си получа парите. Като започне да се трупат загуби заради това,че не се работи да видим тогава дали няма да се плаща.
Има и ще продължава да има такива хора. Аз лично вече съм сменил 3-та работа в рамките на 5 години и точно поради тази причина и то не заради неизплатени а че съм получил по-малко. Основната причина е , че не сме ЕДИНЕН народ в фирма от около 300 човека 10 -15 ще се вдигнат другите ще мълчат , а част от тях са и "лизачи" и мазници без да имат никаква облага от това и так тези 10-15 човека могат да бъдат освободени примерно дисциплинарно за неявяване на работа. Хората в България масово не си знаят правата чувал съм за случаи в които хора ги съкращават като ги карат да подписват , че напускат по взаимно съгласие и те се съгласяват , и не получават нищо а не знаят , че ако не подпишат не могат да ги уволнят без да им изплатя обезщетение. Просто трябва да сме единни ако ти не искаш да работиш за 500-600 лева (а има и хора които се съгласяват на 300) винаги работодателя може да си намери кой да работи за тези пари. А примерно в Гърция никой няма да работи за 700-800 евро им така искат не искат ще дават такива заплати и вече при по- големи заплати по големи данъци и осигуровки което води до по-голяма мин. заплата и пенсии.
Статията няма да я коментирам , само да питам колко скоро ще видим гърците и в какъв смисъл ще ги видим ?
Това ми е интересно много, какво точно ще видим в Гърция и какво ще им се случи на гърците ?
Според мен нищо няма да се промени за тях и така до следващия им неизбежен фалит след 50/100-на г.
когато няма да сме живи за да видим отново чудото как изцяло потънал в лайна грък излиза
абсолютно чист и мирешещ на одеколон от ямата .
Как ЕС наказва Гърция - ами като им даваповче пари и повече компромиси за да се измъкнат от сегашното си положение !!!
Това ми е интересно много, какво точно ще видим в Гърция и какво ще им се случи на гърците ?
Според мен нищо няма да се промени за тях и така до следващия им неизбежен фалит след 50/100-на г.
когато няма да сме живи за да видим отново чудото как изцяло потънал в лайна грък излиза
абсолютно чист и мирешещ на одеколон от ямата .
Как ЕС наказва Гърция - ами като им даваповче пари и повече компромиси за да се измъкнат от сегашното си положение !!!
vency75 написа:има има при4ина и тя се казва дянков-тоя докато е тук така ще е.ама ни6то пак 6те гласуваме за тех и после пак така.успех народе.
Преди да бъде Дянков цъфтяхме като люксембурци!