petkan написа:Искам си Акаунта написа:Мача е след 2 дена ... а вие вече "обесихте" съдията . При толкова много негативна енергия насочена срещу съдиите предварително , нищо чудно мача да бъде решен от техни грешки . Понякога насочената енергия провокира следващи събития - който не вярва , нека проучи случилото се в Каварна , по-известно като "джедайския ритуал"
п.п Основния проблем пред отбора няма да са съдиите , или липсата на Преслав и Боли ... а отсъствието на талисмана на отбора ( моя милост

) . Сухите факти говорят , че от създаването на този отбор през 2005-а година , досега , отбора не е загубил нито една точка в мачовете които съм гледал на живо

.............което идва да рече, че твоя милост задължително трябва да е на стадиона и да реве с пълно гърло

, щото евентуалното ти отсъствие може да доведе до безмилостно отношение към твоята особа, като изваждане пред строя, публично порицание, бой, е..н и квот още си харесаш

Така че си помисли добре, да не се налага да се разравям из нета, в търсене на някои конкретни методи на Испанската инквизиция

Ако не бяха сменили часа , Моя милост , нищо не можеше да я спре за мача . Щях да пропусна само афтър-партито

. Обаче с този час от 20:00 , дори и по телевизора няма да мога да гледам мача . Според мен е изтекла информация , че съм нощна смяна и от Литекс са натиснали БФС да промени часа , с цел да лиши Черноморец от основния им коз в двубоя

. Ама имам усещането , че и без стратегическото ми присъствие , отбора ще победи . Все пак не мога да ги нося цял сезон

... пък и е крайно време най-после да спечелят важен мач този сезон .