Черноморец Бургас - Литекс Ловеч FT. 1-1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Re: Черноморец Бургас - Литекс Ловеч , 05.05.2012 от 20:00 часа

Мнениеот burgazliqta » 03 май 2012 19:42

Ivo-Chernomoretz написа:Здравейте акулиии ! Как сме , как е настроението преди мачааа ! Лично аз съм настроен много позитивно и борбеноо ! ПОбедааа айде акулии !
Ако има някакво събрание преди мача насреща съм !

Иво, тези работи по-добре ги пиши във Всекидневната. :lol:
[center]Изображение[/center]

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 03 май 2012 19:44

burgazliqta написа:
Ivo-Chernomoretz написа:Здравейте акулиии ! Как сме , как е настроението преди мачааа ! Лично аз съм настроен много позитивно и борбеноо ! ПОбедааа айде акулии !

ДОбре няма проблем ! ;) А ти на кой блок си на стадиона?

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 03 май 2012 19:46

Ivo-Chernomoretz написа:
burgazliqta написа:

ДОбре няма проблем ! ;) А ти на кой блок си на стадиона?

Между 16-ти и 17-ти ;) При останалите :lol:

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 03 май 2012 19:52

Ivo-Chernomoretz написа:И аз съм там ! Ще се видим ! Айде акулии

Ние и друг път сме се виждали ;) Ще се сетиш във събота. :lol:

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 03 май 2012 19:55

burgazliqta написа:
Ivo-Chernomoretz написа:И аз съм там ! Ще се видим ! Айде акулии

Ние и друг път сме се виждали ;) Ще се сетиш във събота. :lol:

Даммм ! :lol:

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 03 май 2012 20:07

petkan написа:
Искам си Акаунта написа:Мача е след 2 дена ... а вие вече "обесихте" съдията . При толкова много негативна енергия насочена срещу съдиите предварително , нищо чудно мача да бъде решен от техни грешки . Понякога насочената енергия провокира следващи събития - който не вярва , нека проучи случилото се в Каварна , по-известно като "джедайския ритуал"
п.п Основния проблем пред отбора няма да са съдиите , или липсата на Преслав и Боли ... а отсъствието на талисмана на отбора ( моя милост 8-) ) . Сухите факти говорят , че от създаването на този отбор през 2005-а година , досега , отбора не е загубил нито една точка в мачовете които съм гледал на живо :lol:

.............което идва да рече, че твоя милост задължително трябва да е на стадиона и да реве с пълно гърло :) , щото евентуалното ти отсъствие може да доведе до безмилостно отношение към твоята особа, като изваждане пред строя, публично порицание, бой, е..н и квот още си харесаш :mrgreen: :twisted: Така че си помисли добре, да не се налага да се разравям из нета, в търсене на някои конкретни методи на Испанската инквизиция :twisted:

Ако не бяха сменили часа , Моя милост , нищо не можеше да я спре за мача . Щях да пропусна само афтър-партито :mrgreen: . Обаче с този час от 20:00 , дори и по телевизора няма да мога да гледам мача . Според мен е изтекла информация , че съм нощна смяна и от Литекс са натиснали БФС да промени часа , с цел да лиши Черноморец от основния им коз в двубоя 8-) . Ама имам усещането , че и без стратегическото ми присъствие , отбора ще победи . Все пак не мога да ги нося цял сезон :lol: ... пък и е крайно време най-после да спечелят важен мач този сезон . ;)

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 03 май 2012 20:10

За този мач няма да дам прогноза,щото не познавам резултатите......Все пак за протокола-1:2..........(знам че ако дам победа за домакините няа да позная,та затуй).............Между другото има ли някаква надежда да дойда скоро на мач на Черноморец?! Киряков и Събев во век и веков ли смятат да са там?
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 03 май 2012 20:16

Bartolomej написа:Голяма подготовка , голяма работа ...
Зари, факли,димки, балони, транспиранти , сврики , кавали, гайди и тъпани .. мале мале ... цирк Балкански :)

Сега сериозно - върви ли подготовката? Яка ли ще е хореографията?
При мен няма развитие за онази работа :( Остава си за 5-ти, което ще рече, че чак в понеделник ще мога да ги освободя :(

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 03 май 2012 20:25

burgazliqta написа:
subzero написа:Пичове,аз все си мисля,че Спас се шегува. Добре дошъл на новия ни колега ivan56 .
Купих си билет за мача от караваната на Тройката. Лелята беше словоохотлива и каза,че имало голям интерес към мача. Каза:'Дано да се напълни стадиона и да стане шоу. Голям мач се очаква,а??" Викам й:"Ми дано,иначе мача наистина е голям."
Наистина,въпреки липсата на Боли и Преслав,Херо ще нацели състава. От нас се иска да сме там и да подкрепяме отбора. До края.
П.П. От караваната си купих и ароматизатор за колата. Ся Рено-то ще мирише на ....Черноморец. :mrgreen:

И аз днеска си купих билети от караванката. Трябваше да звънна един телефон преди да си купя билети и докато проведа разговор от 3-4 макс 5 минути бая народ се изреди и не само за билети. Минаха детенце с баща си и детето вика "Тате тате искам тениска" и бащата купи тениска за детето и себе си + билети за мача. Веднага след това една баба дойде и вика "Внучето има рожден ден и е фен на Черноморец и идвам да му купя тениска и шалче", след нея още една баба с две момченца на 5-6 годинки някаде и на тях купи тениски. Така че тази каравана трябва да остане за постоянно, бая оборот ще направят покрай нея. ;)

И ние с Тошето и Владо днес бяхме там. Купихме си билети. И докато стояхме там и си лафихме едни дечица искаха да си купят билети, но бяха свършили за момента. След 5 минути пристигна Аргалска (ако не греша името) и докара нови билети. Така че алъш вериша върви ;)

Върни се в “Черноморец”