Локомотив(Пловдив) - Левски(София) - мнения и прогнози

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
White Snake
Контакти:

Re: Локомотив(Пловдив) - Левски(София) - мнения и прогнози

Мнениеот White Snake » 02 май 2012 20:55

http://gong.bg/view_article.php?article_id=268219
Любимеца на Пловдивската публика от Ловеч - съдия на мача Локомотив Пд-Левски.Таско Тасков ,този хомосексуалист, поръчков съдия,дето ни скъса нервите в Ловеч.Тоя същия спести два чисти червени картона на ловчанлии и беше видимо притеснен след нашия гол.
И още една "хубава" новина.Станислав Тодоров ще ни свири финала за Купата.Шуменската машина,която ни отмени чист гол на мача с Лудогорец в Каварна.Бах му майката.Всички се подсигуряват със съдии срещу нас.
Автентичен Неградски ред и забавления:Красота,вяра и борба за права и свободи http://vbox7.com/play:909b211b&start=3

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 02 май 2012 21:10

White Snake написа:http://gong.bg/view_article.php?article_id=268219
Любимеца на Пловдивската публика от Ловеч - съдия на мача Локомотив Пд-Левски.Таско Тасков ,този хомосексуалист, поръчков съдия,дето ни скъса нервите в Ловеч.Тоя същия спести два чисти червени картона на ловчанлии и беше видимо притеснен след нашия гол.
И още една "хубава" новина.Станислав Тодоров ще ни свири финала за Купата.Шуменската машина,която ни отмени чист гол на мача с Лудогорец в Каварна.Бах му майката.Всички се подсигуряват със съдии срещу нас.

Той Таско и на нас е любимец-нали помните кой мач свири наесен и чий юноша е...Така че споко-ще ни окепази и двата отбора, но вие имате за какво да се пазите, финал ще играете, а за нас с този мач шампионатът свършва. Инак синият рефер Йорданов добре ни нашари за Пловдив, ама нещо да ревем да сте чули? А картон от 70 м да се показва сефте виждам, карай...
Инак някой от вас правилно отбеляза, че се появи отбор Левски. Два месеца беше сбирщайн, онзи ден бяха отбор. Мач с мач обаче не си прилича, ще видим!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 02 май 2012 23:15

След това, което видяхме в неделя - ЦСКА да поляга на Левски, за да могат сините да се докопат до Евроучастие, аз съм все по-обезверен. Още преди началото на шампионата се говореше, че за четирите Евроквоти са абонирани четири отбора а сега малко преди краят на шампионата, по всичко изглежда, че точно това ще се случи. Но за съжаление, за да получат едни, това, което им е обещано, други ще трябва да бъдат спрени по един много гаден начин. Жалко и за всички журналистически приказки, че шампионатът бил много интересен и до последният момент няма да е ясно нито кой ще е Шампион, нито кой ще ни представя в Европа.

За конкретният мач - тази пролет Локомотив изигра няколко мача в които трябваше да се пребори освен с противника и със съдийската тройка, като не мога да кажа, че съдийте са изпълнявали някаква поръчка - по скоро са свирили така, че да се харесат на силните на деня. Сега изобщо не се съмнявам, че съдията идва с нагласата, че Левски трабва да победи на всяка цена. За да игаре Левски в Европа е необходимо да спечели всички оставащи мачове и те ще го направят с всички средства.

Въпреки всичко знам, че ще бъда на стадиона и до последната секунда ще подкрепям отбора и ще се надявам да победим. Не се съмнявам, че за пореден път ще покажем на всички как се обича един отбор.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
bono
Контакти:

Мнениеот bono » 03 май 2012 13:53

Обикновенно сте си абонирани за тройка, независимо дали в Пловдив или София. Напоследък нещо разчупихте традицията, но в този мач всичко ще си дойде по местата. Левски гази с 3-1 :idea: Трябва да се знае кой кой е в футбола ни, а Левски е на върха на пирамидата и в предстоящия мач ще усетите синия дух. В мача за Купата извадихте късмет, че контузихте Пламен, иначе си бяхте заминали.

P.S demy27, не те знам на кой отбор си фен, но да твърдиш, че ония са ни легнали в неделя е достойно за медицинско освидетелстване. :lol:

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 03 май 2012 13:58

Леко бе фараоне на парамидата. 4то място голям връх :) В този ред на мисли не сте на "върха на пирамидата" от както мафиотското дуо, начело с Наско Сираков не дърпа конците на куклите в черни дрехи :idea:
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Гагарин Обича Локо
Контакти:

Мнениеот Гагарин Обича Локо » 03 май 2012 14:08

bono написа:Обикновенно сте си абонирани за тройка, независимо дали в Пловдив или София. Напоследък нещо разчупихте традицията, но в този мач всичко ще си дойде по местата. Левски гази с 3-1 :idea: Трябва да се знае кой кой е в футбола ни, а Левски е на върха на пирамидата и в предстоящия мач ще усетите синия дух. В мача за Купата извадихте късмет, че контузихте Пламен, иначе си бяхте заминали.

P.S demy27, не те знам на кой отбор си фен, но да твърдиш, че ония са ни легнали в неделя е достойно за медицинско освидетелстване. :lol:

Объркал си резултата. 3:1 за Пловдив!
В мача за Купата извадихме кураж и мъжка игра и победихме 14-те от вашия "отбор".
Не бързай със заключителните фразички тип "всичко ми е ясно", `щото хич не ти е и ще се убедиш сам в неделя.
Тея за пирамидите, ги пиши на харизматичните.
Изображение

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 03 май 2012 15:21

Без Калво и Мюлдер "сините" са доста отслабени, което още повече наклонява везните в наша полза.
Мен лично много ме притесняваше Калво, който е неудържим по крилото почти всяка атака на левскарите минава през неговата зона.
Сега, обаче Калво ще липсва и няма да има, кой да ни развинтва по крилата...просто, без Калво Левски няма такава острота и агресия в атака.
Въобще не ме притеснява отборния дух на левскарите, щото и нашия такъв не е по-слаб.
Спокойно можем да се надиграваме с Левски и съм убеден, че ако няма субективни фактори "сините" ще отнесат една тройка на "Лаутън парк алианс арина" :)
Единственото, което ме притеснява е натискът на синьото лоби върху съдийската комисия като се има предвид важността на двубоя за "сините".
Другото е Батков да не се помоли на нашия Коко за подарък, но не вярвам, щото никой НЕ може да гарантира, че Локомотив Пловдив ще спечели купата на страната, така че ще воюваме на два фронта, пък каквото сабя покаже.
Ние имаме един много силен мотиватор за убедителна победа срещу левскарите на "Лаута" - последния тренер, направил Левски шампион, който те изгониха като мръсен котак :!:
Ицак, сложете кутии на "Бесика" и "Спорт клуб"...непрекъснато подканвайте чрез мегафоните хората да дадат своята лепта за хореото на финала в Бургас, и мисля че ще съберем доволно сума.
Изображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 03 май 2012 15:32

Няма да сложим кутии да ти е гадно хахахаха

ПП. Споко бееее Ванкоооо. Сетили сме се представи си, ще има кутии, който иска ще може да помогне.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
AREA BIANCONERA
Контакти:

Мнениеот AREA BIANCONERA » 03 май 2012 15:36

03.05.12 Прес-конференция на Емил Велев преди мача с Левски
Емо Велев: Време е Левски да си почине от Европа, мисля само за Локомотив
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=B9unQVKujvg[/youtube]
87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!

Потребителски аватар
bono
Контакти:

Мнениеот bono » 03 май 2012 16:01

Още една причина да отнесете тройката, вашите ръководители се изказват доста често от камбанарията на Моуриньо, като и самият Той би се изчервил на приказките им. А господин Велев май се е взел за треньор, скоро ще му се покаже мястото и на него. ;)

Върни се в “Локо Пловдив”