Old_death написа:До SAMP
Виждаш ми се разумно момче.Няма смисъл да раздуваме вече тамата,но ми се ще за последно да ти задам един въпрос с няколко подвъпроса.Кой е първия ведомствен отбор,като по тоя начин е освободил бюджета си от заплатите на играчите и е натоварил държавата с това?Мача на кой друг отбор е бил прекъснат от държавен и партиен деец и заради кой отбор е изхвърлен от АРФГ отбора на Берое,а в последствие и на Миньор?Начело на кой друг отбор са стояли толкова много партийни величия и дейци.Кой друг отбор е напускал мач от финала за купата на страната и не се е явявал на мач без да понесе нужното наказание.Когато ми намериш друг отбор,за който са взети толкова безпринципни решения и за който са направени толкова много изключения,ще ти се извиня публично тук в тоя форум.
Виж не си прав, но няма да ме разбереш и не е нужно,ти си преценяваш кое е правилно за теб.
Само ще ти кажа, че за 100 години история да имаш 1-2 прекратени мач и това да ти е "срамното" съществуване.Всеки път, като стане спор за Левски и ЦСКА винаги се споменава тва с тоя СОЛАКОВ за мача с Берое.Все едно е започнала трета световна война след това, ебати събитието.Казвам го и заставам зад думите си; Ако Левски е бил подкрепян от властта по това време е във проценти е било около 20% и то след 1969, другите 80% знаеш за кой са.Мен му е чудно едно нещо:щом си фен на ЦСКА значи трябва да си съгласен със идеологията на клуба, не може на мач на ЦСКА да се развяват фашистки знамена.Комунист да вее фашистко знаме

Щом си ЦСКА-р значи трябва да си комунист или поне да споделяш вижданията и идеологията на партията, а ако си такъв много жалко за теб.Всеки ЦСКА-р трябва да го е срам, че отбора му е Комунистически.Точно заради тази принадлежност, към този злокобен и пагобен за всяка една нация режим, аз ненавиждам ЦСКА.
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"