Уникалния гол на Платини срещу Локо Пд (видео)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Уникалния гол на Платини срещу Локо Пд (видео)
Браво,наистина скоро не бяхме виждали такова брилянтно изпълнение!!!
локо пд написа:гола беше и до някъде "почти случаен"!
Донякъде случаян, колкото и вашия, доколкото и ти и аз, че сме се родили...Гола беше прекрасен, а тоя човек не е истински...Да са живи и здрави създателите му и всички случайности, които пречат на калпавия водолаз и водораслите.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
уникален тралант 

чорбета айде гледайте малко по реално на нещата, 60-те години отдавна минаха. 

Мишел си пролича ,че е класен футболист още миналия сезон,не случайно ЦСКА имаха интерес към него,а сега след добре направената подготовка направо е фурия!Преди, Балъков имаше проблем с мотивацията му,но как е успял да го надъха,той си знае....Голът му е феноменален,нали са от едно и също място с д-р Сократес...
- ROSONERA1899
- Контакти:
Уникален гол,но Платини вече е в цска,така,че е време да забравим за него и да подкрепим,Дуду,ЧИЛИКОВ,Мориц,Фернандес и да извикаме мощно АЙДЕ ЧЕРНОМОРЦИ!
Само Черноморец але ,але ,алеее ,але ,але ,алееее
Много ме е яд ,че не отиде в Левски ... ;( Някой знае ли откъде мога да си купя екип на Черноморец ?

- ROSONERA1899
- Контакти:
ДокладвайОтговори с цитатRe: Уникалния гол на Платини срещу Локо Пд (видео)
от bossmitko на 21 Сеп 2009 14:40
Само Черноморец але ,але ,алеее ,але ,але ,алееее Много ме е яд ,че не отиде в Левски ... ;( Някой знае ли откъде мога да си купя екип на Черноморец ? Бий ,бий ,бий ! ||| Припомням ! - 6:3 ,7:2 ,7:1 ,5:0 и последното 2:0 ---->Познати числа ,а ? Ако беше отишъл в ЛЕВСКИ червените нямаха никакъв шанс във вечното дерби и Левски нямаше да загуби мача си с Виляреал!
от bossmitko на 21 Сеп 2009 14:40
Само Черноморец але ,але ,алеее ,але ,але ,алееее Много ме е яд ,че не отиде в Левски ... ;( Някой знае ли откъде мога да си купя екип на Черноморец ? Бий ,бий ,бий ! ||| Припомням ! - 6:3 ,7:2 ,7:1 ,5:0 и последното 2:0 ---->Познати числа ,а ? Ако беше отишъл в ЛЕВСКИ червените нямаха никакъв шанс във вечното дерби и Левски нямаше да загуби мача си с Виляреал!