Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Рабех: Извинявам се, обещавам да бъда най-добрия
За какво да го подкрепят за "добрата" постъпка ли
Няма значение от кой отбор са такива типове трябва да си понасят вината.

С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
Re: Политиката на Левски спрямо младите!!!
Стефчо, успокой се малко и се напъни с мисълта. Не си прав. Тия, дето отидоха в цска, единствено зайчето ставаше за нещо. Тук останаха много по-добри юноши, аз нямам против. Цачев си е собственост на Левски, ще се върне и ще гази, само след няколко месеца. А ти не забравяй, че в нашата школа има много по-големи таланти, които са ценни за нас и трябва да наложим.
Re: ВЕЧЕ СЕ ОТСРАМИХТЕ,СЕГА Е МОМЕНТА ЗА ТРАНСФЕР!
zlatan написа:CVETAN ,когато правиш тези сравнения с Англия и запада наясно ли си в коя държава живеем,наясно ли си че критерия ни е беларус,литва латвия,естония итакива подобни,за тези 4 мача аз съм писал,че те спасяват сезона ,а не ,че това са им мачовете за сезона.За тези за които темата е излишна хора не и обръщайте внимание .
мой,ти ходил ли си в тея държави ,че ни сравняваш с тях.та те са с 50 год.напред от нас,за беларус незнам не съм бил там,критерия според мен е Сомалия.
САМО СПАРТАК ВАРНА
Стига де, нека Цачев играе в колкото се може повече мачове, това е много важно за него. Пирин имат добър треньор и там може да натрупа ценен опит.
Какво общо има понасянето на вината му с играта му? Да влиза, да играе, като го осъдят - да си влиза в затвора - това е просто наемник, той не е свързан с духа на отбора, не е негов продукт, съответно отбора няма морален ангажимент с Рабех извън терена.
а пич в много голяма гршка си не е преостъпен до нова година, а до края на първенството
OFK PIRIN
Re: ВЕЧЕ СЕ ОТСРАМИХТЕ,СЕГА Е МОМЕНТА ЗА ТРАНСФЕР!
zlatan,ти си поредния заблуден шоп,кого ще продавате,то само пенсии,имате един Миланов и един Тасевски,другите с бамбука да ги удряш!
САМО СПАРТАК ВАРНА
Re: Дали нямаше да е по-добре да си играем мачовете на Герена
Терена е важен, но терена на националния не е толкова зле и при сухо време е напълно годен и добрижаващ се до терена на Герена! А тия 15 000 са част от оная публика, която единствена в България може да обърне мач! Националния е нашиия дом, Герена е нашата вила. И все пак, в къщи е най-добре!
С тоя случай си проличаха няколко неща:
1. Явно в Левски нещо /или по-скоро нищо не е наред/. Идеята да се назначи човек без образование и елементарна култура за поста директор е второто най-безумно нещо след това човек без елементарна култура и редица ментални проблеми да е президент на футболен клуб.
2. Помните ли Владислав Радимов? Човекът е поне с 10 класи над алкохолизирания африкански "гений'", но изхвърча от Левски за 10 пъти по-малко провинения. На преден план веднага излиза въпросът дали всъщност го изгониха или той сам се махна /склонен съм да подкрепя второто/
3. Само за два мача новият треньор придоби характерната за всички от синия лагер арогантна физиономия и взе да се изживява като Алекс Фергюсън. Само не ми е ясно кой всъщност е треньор на Левски-Ратко, Гонзо или Боратко? Защотот всеки уважаващ себе си треньор досега да е изхвърлил африканчето с шутове /за справка -адриано се пробва да прави номера в Интер-ами не минаха. Верно, че те го изтраяха по-дълго , ама съгласете се -къде Адриано, къде Рабех/
4. Идва мач за влизане в така исканите групи. Много хубаво. Средна възраст на отбора-176 години. То верно , че и Милан не са по-млади, ама къде Милан, къде Левски.
5. Към феновете - дядо Коледа все пак не съществува, оставете обидните лозунги, заплахи и скандирания и се огледайте добре. Защото Иван Цачев вкарва голове за Пирин, а Саша Симонович влезе резерва за Левски 10 минути преди края на мача , а в края търсеше място къде да припадне от умора.
1. Явно в Левски нещо /или по-скоро нищо не е наред/. Идеята да се назначи човек без образование и елементарна култура за поста директор е второто най-безумно нещо след това човек без елементарна култура и редица ментални проблеми да е президент на футболен клуб.
2. Помните ли Владислав Радимов? Човекът е поне с 10 класи над алкохолизирания африкански "гений'", но изхвърча от Левски за 10 пъти по-малко провинения. На преден план веднага излиза въпросът дали всъщност го изгониха или той сам се махна /склонен съм да подкрепя второто/
3. Само за два мача новият треньор придоби характерната за всички от синия лагер арогантна физиономия и взе да се изживява като Алекс Фергюсън. Само не ми е ясно кой всъщност е треньор на Левски-Ратко, Гонзо или Боратко? Защотот всеки уважаващ себе си треньор досега да е изхвърлил африканчето с шутове /за справка -адриано се пробва да прави номера в Интер-ами не минаха. Верно, че те го изтраяха по-дълго , ама съгласете се -къде Адриано, къде Рабех/
4. Идва мач за влизане в така исканите групи. Много хубаво. Средна възраст на отбора-176 години. То верно , че и Милан не са по-млади, ама къде Милан, къде Левски.
5. Към феновете - дядо Коледа все пак не съществува, оставете обидните лозунги, заплахи и скандирания и се огледайте добре. Защото Иван Цачев вкарва голове за Пирин, а Саша Симонович влезе резерва за Левски 10 минути преди края на мача , а в края търсеше място къде да припадне от умора.
more написа:За какво да го подкрепят за "добрата" постъпка лиНяма значение от кой отбор са такива типове трябва да си понасят вината.
Добре,съгласих се с теб,това е най-ужасния човек на света,има хора по света,които са убили хиляди с атентати но по-ужасен човек на света от Рабех няма,все пак са го хванали с над два промила алкохол.Не заслужава да има приятели,не заслужава да живее