История на футбола в гр. Бургас

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Re: История на футбола в гр. Бургас

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 24 апр 2012 16:29

К,Димитров,ама ти за това ли говориш?! Аз не се усетих!....Мисля че ако не влезем ще сме си виновни най-вече ние.Ако бяхме взели последните си 2 мача сега щеше да сме първи и ни предстоят 2 поредни домакинства.Това че Поморие са ни изравнили съмнително и че са стимулирани от трети отбор не е оправдание.Ние ако сме по-силни до 92 минута трябва да водим не с 2:1,а с 3:0. Но пък не мога да се сърдя нито на ръководството,нито на Ангел Стойков-с толкова средства-такъв отбор! Явно нямаме толкова голям ресурс за да направим отбор който с лекота да бие детската градина на Матушев или пък борещия се за НИЩО отбор на Сливен.Е,поне ще ни остане утехата че не опетнихме марката "Нефтохимик"-щом "комшиите" от Несебър и Поморие ни взеха толкова точки значи не сме влезли в никаква комбина с никой. Дано поне до последно държим в напрежение останалите два "фаворита"
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 24 апр 2012 21:37

NEFTOCHIMIK 1962 написа:К,Димитров,ама ти за това ли говориш?! Аз не се усетих!....Мисля че ако не влезем ще сме си виновни най-вече ние.Ако бяхме взели последните си 2 мача сега щеше да сме първи и ни предстоят 2 поредни домакинства.Това че Поморие са ни изравнили съмнително и че са стимулирани от трети отбор не е оправдание.Ние ако сме по-силни до 92 минута трябва да водим не с 2:1,а с 3:0. Но пък не мога да се сърдя нито на ръководството,нито на Ангел Стойков-с толкова средства-такъв отбор! Явно нямаме толкова голям ресурс за да направим отбор който с лекота да бие детската градина на Матушев или пък борещия се за НИЩО отбор на Сливен.Е,поне ще ни остане утехата че не опетнихме марката "Нефтохимик"-щом "комшиите" от Несебър и Поморие ни взеха толкова точки значи не сме влезли в никаква комбина с никой. Дано поне до последно държим в напрежение останалите два "фаворита"

Ами, ти повтаряш моите думи оттогава.

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 01 май 2012 21:26

Изображение
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 02 май 2012 11:56

NEFTOCHIMIK 1962 написа:Изображение

Ванка. Това е отборът на Нафтата, когато тима се завърна в Б група ( ранното начало на 90-те).
Познавах Срефан Миндов ( 67-ми набор), знаех и Тихомиров, който имаше една бяла Волга и след един мач бързаше да се прибира към Ловеч. Съблекалните на отбора бяха в източния сектор ( под сегашната трибуна за гостуващата агитка). Не беше проблем да бъдем там.
Виж Антон Раков го бях позабравил въпреки, че беше много стабилен играч. Гоцков дойде от Черноморец ( преди това от Розите).
Мисля, че бяхме в този състав, когато завършихме 0:0 с Дунав Русе ( изпаднал предната година от А група) в първия си домакински мач.
Гоцков тогава нацели гредата в последните минути от мача, а аз гледах двубоя тогава със състуденти от Русе. Мисля, че беше сезон 90-91. Същата година, като отбор от В група елиминирахме Левски за КБ. Ако се бъркам - поправи ме...Е-ееех, как се нижат годините...Ванка. Илиян Банев не беше ли и той в Нафтата по това време? Не го виждам тук ?
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 02 май 2012 20:33

Тодоров,имаш отличен(6) по история.Първият мач беше с Дунав 0:0 .Вторият в Монтана-още до 7 минута водехме с 2:0 ама ни обърнаха с 4:2.После ги метнахме-5:0 Доростол,4:0 Павликени,5:1 Несебър,5:1 Светкавица...Накрая само 1 точка не ни сигна за А група.Влязоха Хасково и Спартак Варна.А мача с Левски бе за купа на БФС,а не КБ. Тогава отстранихме 2 елитни отбора(а ние бяхме във В група) На 1/4 финал Ботев Пд с 2:0 и на полуфинала Левски с 2:1.Финала беше в Сливен,а противника страховит-шампиона Етър с Гочето начело.Рейсовете от НХК се оказаха малко,та ходих с Москвича.Паднахме с 2:1.Поведохме с 1:0 с гол на Д.Добревски,ама Рашев и Гайдарски вкараха за шампиона.........Еееееехххх,спомени...спомени...

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 02 май 2012 20:46

[offtopic]Само да вметна, на мача с Дунав и аз бях там, седях над сегашния тунел и верно футболерите излизаха изпод трибуната за гостите.[/offtopic]
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 02 май 2012 20:53

Bourgas написа:[offtopic]Само да вметна, на мача с Дунав и аз бях там, седях над сегашния тунел и верно футболерите излизаха изпод трибуната за гостите.[/offtopic]

[offtopic]Че той тунела и сега и преди си е същия.Вътре бяха съблекалните(и още са си там предполагам). Стадиона в тази си част не е променян,с изключение на това че на тунела са заварени допълнителни ламарини за сигурност..А и тогава дето нямаша "клетка" за гости[/offtopic]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 02 май 2012 20:56

[offtopic]Седях над сегашния тунел, от където излизат. ;)[/offtopic]
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 02 май 2012 21:02

Bourgas написа:[offtopic]Седях над сегашния тунел, от където излизат. ;)[/offtopic]

ааааа,аха!!! Ремонта беше ли почнал тогава? Май беше.Щото ако не е бил-там имаше дига без седалки-само пръст и трева

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 02 май 2012 21:22

Ванка. Точно този отбор възбуди масовия интерес на Бургазлии. Мача с Монтана си го спомням. Слушах го по Спорт и музика ( следяха и Б групата).
Стефан Миндов откри резултата с далечен удар. Ония ни обърнаха...Помниш ли, че от Монтана следващия сезон взехме онова дребното момченце с голямата душа - Васко Конов ( дано не греша името му )
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Върни се в “Черноморец”