27-ми кръг, Локомотив (София) - Лудогорец, 6.5.12

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Re: 27-ми кръг, Локомотив (София) - Лудогорец, 6.5.12

Мнениеот haiobaio » 02 май 2012 15:08

Реално не виждам как можем да победим Лудогорец. Но не е и невъзможно.
Но прогнози от рода на 0:4, 0:5 са несериозни, защото каквото и да е състоянието на отбора - това е Локомотив София. Някои неща не се купуват с пари!!! Футболистите се борят като лъвове, независимо че получават пари веднъж на 6 месеца, независимо от положението в което е изпаднал отбора. Те имат пълната подкрепа на голяма част от привържениците.
Ръководството е проблемът на Локомотив - хора като Марков, Цветков и Кайчо Лъжеца на мига трябва да изчезнат. Те са причината Локомотив да е в това положение.

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 02 май 2012 15:14

Captain Stottlemeyer написа:0:3, 0:4?!... :o Доста категорични прогнози. :) Мисля си, че пред "Лудогорец" през този сезон има далеч по-важни цели от размазването на "Локо" - София, който от своя страна съвсем не е сигурен за оцеляването си в "А" група и ще играе на кръв. Спокойна и уверена игра, продължително владеене на топката, предпазване от картони и контузии - ако бях фен на "Лудогорец" бих препоръчал този вариант, при който 0:2 изглежда съвсем реален резултат. ;)

Съгласен съм с теб, но нашите играят почти всеки мач като за последно. Това е радващо за феновете, но всички виждат слабите страни на подобен подход - редовно голове на контри, контузии на ключови играчи и т.н. С оглед на ситуацията и големите паузи между кръговете обаче си мисля, че нашите така или иначе трябва да дават всичко от себе си във всеки мач. Аз също си мисля, че "Локото" ще се хвърлят колкото могат срещу нас.

Прогноза: 1:2
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 02 май 2012 15:18

tsonpen написа:Разбра, че ЦСКА са предоставили безвъзмездно стадиона си на Локо София за три срещи, втората от които е точно с Лудогорец и е с важен за ЦСКА резултат. Така, че железничарите вероятно ще бъдат врегнати с всички сили в опита си да изкопчат точка от Лудогорец. Надявам се това да се окаже невъзможно и да продължим гладко напред!

Тъкмо мислех да допълня мнението си по темата. ;) Не мога да не призная, че "титаните" този път са направили добър ход - помен с чужда пита. :lol: Безплатният наем предполага по-малки разходи за "Локомотив" и съответно по-евтини билети = повече публика, която да подкрепя столичните "железничари". ;) Почти изключвам варианта за паричен стимул, ако "Локо" открадне някоя и друга точка, защото пеУнишките "бизнесмени" не са плащачи, което не значи, че не могат да обещаят. :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 02 май 2012 15:25

Убиваме Crazy Forest с 5-0 с хеттрик на В. Манчев и онзи
кръв и сополи и да си ходят оттам дет са дошли :)

Tва в кръга на майтапа.

По сериозно не ме интересува въобще мача, резултата и левия инсайт къв пас дал.Всички буфери на стадиона !

ГИГОВ ,ЧАВО И РЕНДЕ - ВСИЧКО ДА СЕ ИЗМЕТЕ !!!
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 02 май 2012 16:04

Theos написа:И 3 дни да продължи мача, Лудогорец ще бие с разлика, просто защото е ПО-КЛАСНИЯ отбор , и защото играе най-добрия футбол в България!

Това трябваше да го кажеш на Венци Стефанов, можеше да го вземе в предвид! :lol: Според мен Локомотив има сили да вземе нещо от мача, стига навреме да затваря пространствата отзад. Лудогорец имат бързи и технични нападатели, но в сгъстена защита ще буксуват!
[offtopic]Изображение[/offtopic]
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 02 май 2012 16:17

Бийме си с 2-3 гола и продължаваме!
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
haiobaio
Контакти:

Мнениеот haiobaio » 02 май 2012 16:34

fen-fen написа:Бийме си с 2-3 гола и продължаваме!

Бийете :)
Глей са, недей да даваш много смели прогнози щото да не ви се случи случка. Можете да биете, но може и да не биете.

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Мнениеот loko29 » 02 май 2012 17:07

До къде го докарахме.Някакво отборче от Делиормана да се зъби на Локо сф насред София.О времена,о нрави би казал един наш съвременник,О пари казвам аз!
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов

Потребителски аватар
s.i.s
Контакти:

Мнениеот s.i.s » 02 май 2012 17:28

loko29 написа:До къде го докарахме.Някакво отборче от Делиормана да се зъби на Локо сф насред София.О времена,о нрави би казал един наш съвременник,О пари казвам аз!

loko , като гледам на къде отива "големия" ви отбор , може скоро Любимец , Септември и тн. да ви бият насред СФ . тази година извадихте късмет че имаше 3 по-слаби от вас отбори и няма да изпаднете . а това че сигурно ще загубите не го приемай като катаклизъм -Левски също загуби на герена .
П.П- За парите си прав - без тях умираш или си обречен на продължителна агония и мизерстване

Върни се в “Лудогорец”