Официално: Рой Ходжсън е новият селекционер на Англия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Re: Официално: Рой Ходжсън е новият селекционер на Англия

Мнениеот shotgun blues » 01 май 2012 23:10

познайте вече кой нациоанлен отбор може да бъде победен от БЪЛГАРИЯ :mrgreen:
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Мнениеот pesho_1913 » 01 май 2012 23:46

aguias написа:Евро-2000г-Португалия - германия -3:0-коментарче??

Сега намери и един от Евро-1578 и да спим спокойно.. :lol:
Иначе англичаните какъвто и треньор да сложат на пост, каръщината вечно ще си е при тях и нищо няма да направят. Моята прогноза е, че ще минат групите и толкова.
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

haha

Мнениеот haha » 01 май 2012 23:47

aguias написа:
haha написа:
aguias написа:След тях е интер-нациналната сбирщина на" мекия " треньор - германия разбита в контролата от Франция!

Мондиал 2006 Германия-ПортуГЕЙлия 3:1
Евро 2008 Германия-ПортуГЕЙлия 3:2
Коментарче?

Евро-2000г-Португалия - германия -3:0-коментарче??

Тогава играеха съсвем други футболисти,а ти нелепо се присмиваш на сегашото поколение на Германия.Спокойно,ако играят с гелосаните Роналдо пак ще плаче на терена.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
aguias
Контакти:

Мнениеот aguias » 01 май 2012 23:58

haha написа:
Тогава играеха съсвем други футболисти,а ти нелепо се присмиваш на сегашото поколение на Германия.Спокойно,ако играят с гелосаните Роналдо пак ще плаче на терена.

Други или настоящи немците са "рендета" и никога няма да се харесат на хора който обичат техничния футбол . Впрочем има хора който помнят СП-1982 когато направиха и най-срамния мач в историята си с Австрия ;) !
Benfica Lisboa

Потребителски аватар
aguias
Контакти:

Мнениеот aguias » 02 май 2012 00:00

pesho_1913 написа:
aguias написа:Евро-2000г-Португалия - германия -3:0-коментарче??

Сега намери и един от Евро-1578 и да спим спокойно.. :lol:
Иначе англичаните какъвто и треньор да сложат на пост, каръщината вечно ще си е при тях и нищо няма да направят. Моята прогноза е, че ще минат групите и толкова.

Няма да отварям очите на току проходили в футбола нали дечко??
Benfica Lisboa

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 02 май 2012 02:25

Шампион ще е Германия :!: Англия,дали с Рой или с някой друг,нямат шансове за титлата ;) За фена на португалците пък,да не говорим :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 02 май 2012 08:31

Viktor4o_Rs написа:
Alexx написа:А бе тоя Виткорчо явно е влюбен в Англия щом като го няма дълго време и веднага като има нещо за Англия той е първия който пише ? :roll:

Поласкан съм от вниманието, което ми отделяш да следиш дали пиша във форума :mrgreen: Трябва да призная, че си прав - влюбен съм в Англия и по-точно в заканите им преди всеки голям форум и последващите им провали с гръм и трясък :lol: :lol: :lol: И ти ли си поредното заблудено фенче, смятащо че Англия е някаква футболна сила ? :roll:

Ми то ти трябва да пишеш за Швеция,Дания,Естония, че са отпаднали ама ... Явно вие фенчетата на Германия имате някакъв смешен вграден манталитет да мразите на първо място Юнайтед, след това английския футбол и вие не знаете защо . Но аз имам обяснение, защото никой не се интересува цели две години от вашия футбол и веднъж на 2 години в рамките на 3 седмици се говори за германския футбол и след това нищо за него след това . Хората пак продължават да не им пука какво става в Германия и си зяпят големите английски и испански първенства.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 02 май 2012 09:55

Alexx написа:
Ми то ти трябва да пишеш за Швеция,Дания,Естония, че са отпаднали ама ... Явно вие фенчетата на Германия имате някакъв смешен вграден манталитет да мразите на първо място Юнайтед, след това английския футбол и вие не знаете защо . Но аз имам обяснение, защото никой не се интересува цели две години от вашия футбол и веднъж на 2 години в рамките на 3 седмици се говори за германския футбол и след това нищо за него след това . Хората пак продължават да не им пука какво става в Германия и си зяпят големите английски и испански първенства.

Фенчета на Германия... Не е вярно! Всички се смеят на Англия.
Къде пък намеси и Манчестър тук :?: :shock:
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 02 май 2012 11:38

Голямо чудо, че чак и 5 страници мнения :lol:
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Върни се в “Футбол - Свят”