Идеи към фенове, ръководители, треньори, футболисти!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Идеи към фенове, ръководители, треньори, футболисти!
Не, тази песен си е като химн на Нефтохимик, преди песента на Г.Христов. Иначе и на мен ми харесва, и аз се гордея, че съм бургазлия като я чуя. А сега се пускат и 2 песни на агитката + този така наречен химн.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

Bourgas написа:Не, тази песен си е като химн на Нефтохимик, преди песента на Г.Христов. Иначе и на мен ми харесва, и аз се гордея, че съм бургазлия като я чуя. А сега се пускат и 2 песни на агитката + този така наречен химн.
Тъй,тъй,Тоше!!

[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

- burgazliqta
- Контакти:
Bourgas написа:Не, тази песен си е като химн на Нефтохимик, преди песента на Г.Христов. Иначе и на мен ми харесва, и аз се гордея, че съм бургазлия като я чуя. А сега се пускат и 2 песни на агитката + този така наречен химн.
Еми трябваше да предложа, просто се гордея с тази песен и ми е става много хубаво като я чуя
[center]
[/center]

burgazliqta написа:Bourgas написа:Не, тази песен си е като химн на Нефтохимик, преди песента на Г.Христов. Иначе и на мен ми харесва, и аз се гордея, че съм бургазлия като я чуя. А сега се пускат и 2 песни на агитката + този така наречен химн.
Еми трябваше да предложа, просто се гордея с тази песен и ми е става много хубаво като я чуя
И аз съм съгласен с тебе! Песента си е бургаска, това е!
burgazliqta написа:Bourgas написа:Не, тази песен си е като химн на Нефтохимик, преди песента на Г.Христов. Иначе и на мен ми харесва, и аз се гордея, че съм бургазлия като я чуя. А сега се пускат и 2 песни на агитката + този така наречен химн.
Няма лошо,тя тая тема е за това.

[center]
[/center]

И на мен ми харесва песента, но навява асоциациа за друг отбор, за мое съжеление! Всеки отбор си има идентичност. То е все едно да заиграем със зелени екипи.
El greco написа:И на мен ми харесва песента, но навява асоциациа за друг отбор, за мое съжеление! Всеки отбор си има идентичност. То е все едно да заиграем със зелени екипи.
Тоя па......, хората говорят тука за синя трева, хахахаха, хайде филмирате се вече! Да вземем да не ползваме и емотикони, а?!

Имам една идея към феновете,най-вече към тези,които могат да си го позволят
Някой има ли нещо напротив за една екскурзия до Виена,като в посещението на забележителностите включим и непредизвестено гостуване в къщата-дом на чичо Митко Събев.Все пак той е човека,който трябва да отговаря на въпроси от сорта,кое,как,защо,кога и т.н. и най-вече дали е нормално отбора ти да прави най-силния си сезон,откакто си начело,а ти да не присъстваш на решителните му мачове за призово класиране

В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
Тъй като написах това мнение в неподходяща тема, а мисля, че е важно да се дискутира, го премествам и в темата, създадена за това:
Като каза за Киряков, се сетих, че правим голяма грешка като не продължихме контактите с него след първата среща. Мисля, че тя беше изключително полезна и ползотворна, Показахме, че ни има, показахме , че всички сме готови за промяна, показахме, че отбора не е сам.... и толкоз Мисля, че ежемесечни (а защо не и по-често) срещи с ръководството ще заздравят връзката: фенове-ръководство-състезатели, а това може да е само от полза за Черноморец и всички нас! Така, че момчета - да наблегнем на този въпрос!
.....а и така няма да гадаем относно въпроси - какво стана с Градев, защо ЦСКА взеха лиценз, къде са парите за Платини, Анисе и т.н.
[center]
[/center]