fr3ak_boy написа:Вчера видях нещо, което не бях виждал от много време... САФ притеснен така сякаш играе срещу Барса... А това не се вижда всеки ден... Не знам какво е бъдещето, но трябва промяна - в стила на игра, в схемата, в единиците изпълняващи схемата и т.н. Не се съмнявам в способностите на САФ, но това, което ме тревожи е дали САФ е в крак с времето. Вече сме 2012 и поколението се смени, а Юнайтед е доста беззъб. Без 35 годишния Скоулси сме за никъде. Лятото всички очаквахме да се вземе така нужният централен халф, но какво стана - Флечър се разболя тежко, Карик загуби форма, която чак към средата на сезона започна да връща, Клевърли се контузи, Андерсон (колкото и да ми харесва като играч) е почти редовно в лазарета. Трябва промяна. Ако и следващото лято не купим халф може да отпишем пак сезона. Не знам кой е виновен, но има една приказка, че рибата се вмирисва от главата, а в Юнайтед по-главен от САФ няма... Ако и следващия сезон не направим нужната селекция, може да обвиняваме само и единствено твърдоглавието на САФ и тогава според мен ще е време той да се откаже, докато не сме затънали още повече, но това само в случай, че и това лято не направим нужните попълнения. Вярвам в САФ и скаутите. Крайно време е да направим някой трансфер удар. Знам, че САФ не обича да дава големи суми, но пазарът се промени и сумите стават все по-големи и по-големи...
Еми аз пея ли го това,повтарям ли го...има тука 2-3 други изрода,където даже не четат,просто щом в твоето мнение има критика към САФ ти си дрисльо,ти не си фен на отбора....това го казва най-големият фен-жалък комплексар,търсещ причина да се направи на интересен,защитаващ честта на своя клуб...жалка история...аз обясних защо според мен САФ трябва да си тръгне,докато е на върха,по-добре няма да става,видяло се е,аргументирах се за да може и тия малоумници да ме разберат,но...не съм казвал че САФ е изкуфял и няма да го кажа!Нека спори с мен този,който поне е дочел мнението ми докрай и не избива комплекси...