1.5.2012 Турция - България (жени) олимпийска квалификация
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Пловдивчанинът
- Контакти:
1.5.2012 Турция - България (жени) олимпийска квалификация
Днес националките излизат срещу Турция от 19-00ч. в първи мач от олимпийската квалификация в Истанбул. Пожелавам им успех няма какво да губят.
Последна промяна от Пловдивчанинът на 01 май 2012 14:06, променено общо 1 път.
- ASENOVSKI VOYN
- Контакти:
Re: 1.5.2012 Турция - България (жени) олимпийска квалификация
Стискаме палци за нашите жени и очаквам много трудна победа
Дали ще го дават мача по някоя програма
9 МАРТ 1230 Битката при Клокотница
"В лято 6738, индикт 3 аз, Иван Асен, в Христа Бога верен цар и самодържец на българите, син на стария цар Асен, излязох на война в Романия и разбих гръцката войска, а самия цар кир Теодор Комнин взех в плен."
"В лято 6738, индикт 3 аз, Иван Асен, в Христа Бога верен цар и самодържец на българите, син на стария цар Асен, излязох на война в Романия и разбих гръцката войска, а самия цар кир Теодор Комнин взех в плен."
- Пловдивчанинът
- Контакти:
ASENOVSKI VOYN написа:Стискаме палци за нашите жени и очаквам много трудна победа![]()
http://www.laola1.tv/en/int/volleyball/ ... 82988.html
- Пловдивчанинът
- Контакти:
siniq_fen написа:От колко часа ?
19-00
Вероятността да бием туркините при това в Анкара е доста малка да не кажа почти никаква, но все пак имаме своите шансове . Като знам само Неслихан Дарнел, Нериман Озсой и Есра Гюмюш колко точки ще ни вкарат разбирам, че ще е всичко друго , но не и лесно. Дано все пак Абонданца да успее да нахъса момичетата и да ги запази спокойни.
Пловдивчанинът написа:ASENOVSKI VOYN написа:Стискаме палци за нашите жени и очаквам много трудна победа![]()
http://www.laola1.tv/en/int/volleyball/ ... 82988.html
Добре бе, тая турската национална телевизия(БНТ), защо няма да предава срещата ? Не заради нас разбира се.. така ще хване да остане турското население в страната ни ощетено.. тцтцтцт
- Пловдивчанинът
- Контакти:
dido1302 написа:Вероятността да бием туркините при това в Анкара е доста малка да не кажа почти никаква, но все пак имаме своите шансове . Като знам само Неслихан Дарнел, Нериман Озсой и Есра Гюмюш колко точки ще ни вкарат разбирам, че ще е всичко друго , но не и лесно. Дано все пак Абонданца да успее да нахъса момичетата и да ги запази спокойни.
Eстествено, че е така, но пак казвам нашите няма какво да губят, а освен това в може би най-великия мач на националките в последните 5 години преди 3 години ги ударихме с 3:2 на 1/2 финала на Европейската лига отново в Анкара и при това в тайбрека падахме с много и ги обърнахме. Аз се надявам да ги ударят пък каквото стане.
25-21, 25-17, 25-15