Локомотив(Пловдив) - Левски(София) - мнения и прогнози

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Денислав Левскара

Re: Локомотив(Пловдив) - Левски(София) - мнения и прогнози

Мнениеот Денислав Левскара » 01 май 2012 11:17

1:2 :P :P
Изображение
[offtopic]Изображение[/offtopic]
[offtopic]Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 01 май 2012 11:18

Само да вметна, че ако не бяха глупостите да спасяваме Локо София от фалит, безхаберно изиграния мач на Овча купел и подаръка на чорбата в Пловдив всеки може да си направи сметка - щяхме да държим първото място в шампионата...
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 01 май 2012 11:21

Най-трудния ни съперник статистически погледнато. От 54 мача в Пловдив за първенството имаме 11 победи и 22 загуби... Да не говорим за статистиката в София... Както и да е. В последните години като че ли се поокопитихме срещу Левски и мачовете почти винаги са на кантар. Аз и за този мач не мога да дам прогноза, защото по троен мач едва ли има. Мисля, че много важно в мача ще е, кой ще отбележи първи и се надявам да сме ние. Левски ми се видяха малко ялови в атака срещу ЦСКА, но Цветков и Жуниньо бяха резерви... Ще видим.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 01 май 2012 11:22

Просто не им даваме да си взимат мачовете. Че преди Коко всеки път като закъсат ги реанимирахме с подаръци.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 01 май 2012 11:27

Пловдив1926 написа:Само да вметна, че ако не бяха глупостите да спасяваме Локо София от фалит, безхаберно изиграния мач на Овча купел и подаръка на чорбата в Пловдив всеки може да си направи сметка - щяхме да държим първото място в шампионата...

Да се гледа назад няма смисъл - САМО НАПРЕД!
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 01 май 2012 11:30

Напротив. Трябва да се гледа назад и да се вадят поуки. Защото едни и същи грешки като се правят боли много.

Потребителски аватар
Arto
Контакти:

Мнениеот Arto » 01 май 2012 11:49

Туше написа:Само трето място има смисъл за нас в първенството, заради престижа от медалите. Няма как да се случи без победа над Левски. С оглед по-леката програма на сините, тези три точки няма да са достатъчни. Трябва и да се побеждава до края, дори и в Ловеч. Почти е невъзможно да се преборим и с двата отбора. Но работата си е изцяло в наши ръце.
Софиянци вече няма кой да ги измести от Европа.

Не така е положението ни за купата. Тя си ни остава първостепенна цел. Играем директно с Левски и Литекс в шампионата, а точно те могат да са ни полезни за Бургас. Как - като бият ЦСКА! Най-хубавото нещо за нас бе загубата на червените от Левски. Сега остава и Литекс поне да завършат наравно. Така разликата ЦСКА-Лудогорец ще е една или две точки. В последния кръг от Разград биха имали реален шанс за титлата. Едно е да знаеш, че имаш да изиграеш един финал до края и мисълта ти да е само в него, друго да гониш и шампион. Кой ще е първи не е важно за нас, а Лудогорец да са до последно в играта.
Имаме и един непредвидим Черноморец.

След победата на Левски над ЦСКА за нас стана идеално! При това всеки ще играе за себе си до края. Шест отбора в борба за медал, купа, титла и Европа не се вижда всяка година у нас. Всеки може да бие другия.

Добро обобщаващо мнение, но не съм съгласен с това, че ако Лудогорец се доближат още повече до 1-вото място едва ли не ще зае*ат купата. Не си прави илюзии, мача на 16-ти ще е труден.

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 01 май 2012 12:29

Да, никой нищо не би си "отписал"! Ще играят така, както и ние бихме играли - за каквото може да се вземе.

Аналогии с по-преди не вървят, защото от кръг на кръг нещата в шампионата вървят неочаквано и всичко може да се случи. Интересното е, че всеки може да бие всеки от първите 6, за каквото и да играе, при това с реален шанс да спечели нещо в шампионата. Който си мисли, че му е сигурно - ще загуби. Остават 12 точки, способни да пренаредят цялото класиране и нищо не зависи само от един мач.
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 01 май 2012 17:31

Тука гледам някакво напрежение има :lol: Винаги съм уважавал Локото ,а сега още повече след като Кокала е там. В момента сте доста добър отбор и ще е съвсем реално да ни победите. Надеждата ми е нашите да са се надъхали след успеха в Дербито ,а вашите да мислят повече за финала за Купата. Ще стане хубав и открит мач и нека бие по-добрия. ;)
Надявам се да намеря финанси и да присъствам на едно от любимите ми гостувания 8-)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 01 май 2012 21:27

Ами знаете-аз ви пожелах Купата и стоя зад това! Обаче в такъв случай на нас ни трябва третото място и ще ви бием, няма начин! Вие добре стоите срещу Лц и ще ги биете на финала, ред ви е и ви се пада! Ние, знаете, онзи ден отупахме розовите и вече няма как да влияем на класирането в челото, Лц да се оправят-ако си взимат мачовете, може и да им замирише на титла. За мен мачът с вас ще е по-сложен от този с ЦСКА, но и много по-различен-мисля да дойда и д гледам там.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Върни се в “Локо Пловдив”