Pichichi написа:Защо няма тема за Рой Ходжсън?
Нали той е новия селекционер на Анлия ?
Who cares?
Тия ако успеят да минат групите ще е постижение
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Pichichi написа:Защо няма тема за Рой Ходжсън?
Нали той е новия селекционер на Анлия ?
Pichichi написа:Едно питане към някой който има време да се рови или знае къде да намери информацията
която ме интересува .
Това което ме интересува е сайт с таблица за бюджетите като цяло на отборите от ВЛ
а също така и колко пари отборите дават за играчите си и треньорите за 1 година .
Интересно ми е да разбера тези КПР с колко по-голям бюджет са от отбори като :
Норич,Суонзи,УБА,Блекбърн,Уулвс .
Гледам ги вчера накупили един куп имена сигурно с огромни заплати, сложоли М.Хюз за мениджър
и са гола вода направо. Приличат на поредния отбор който ще катастрофира разчитайки на имена
а не на колектив. Мисля че Нюкасъл преди време когато изпаднаха бяха същата сбирщина
с огромни заплати която нищо не играеше а в момета са съвсем друг отбор .
Таблоидът „Сън” прогнозира истинска катастрофа във финансов аспект за новака КПР при евентуално изпадане от английската Висша лига. Нито една от звездите на тима от "Лофтъс Роуд" няма да бъде задължена да намали заплатата си при изпадане. Обикновено всички клубове, очакващи да се борят за мястото си в елита, включват клауза за намаление на заплатите на най-скъпоплатените си футболисти, която варира от 33 до 50%.
Шефовете на "Куинс Парк Рейнджърс" обаче били толкова настоятелни в опитите си да вземат Джоуи Бартън, Шон Райт-Филипс, Антон Фърдинанд и останалите си големи имена, че не въвели такава клауза в договорите им. Така Джоуи Бартън ще продължи да струва на клуба си 70 000 паунда на седмица, Джибрил Сисе - 60 000, Боби Замора - 50 000, и т.н.
За сравнение, най-високата заплата в другия новак - "Суонзи", прибира Дани Греъм, който се подписва срещу 20 000 английски лири, а в "Норич" има таван на заплатите, възлизащ на 15 000 паунда седмично.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта