Не обръщай внимание. Все нещо ще си пропуснал. Ма нали за това си направил тема. Да я допълни, който иска, да обсъжда...
Страната на спалетите.Аз се оказах прав за битката в Калчото и това, което ще последва за Милан след мачовете с Барса. Жалко. На есен с песен.
РусияЛучано Спагети и Зенит мачкат, а руските се надявам са се убедили, че тая новата схема е крива.
БелгияПак Андерлехт. Пак ще видят ШЛ през крив макарон. Очаквам пак да отпаднат от ЛЕ след като са ударили 15 греди на 1/16 финала.
ФранцаИ аз стискам палци за Монпелие.Да го видим тоя Жиру наистина ли е толкова добър. Предполагам ще продадат Белханда и Жиру.
Страната на лалетата и тъпаците на колелаФейеноорд в Шампионската лига! Разгеле! Публиката на Фейеноорд, нямат колела, но са отявлени тъпаци. Ако влязат в ШЛ им давам 5 минути да играят и след това да ги изхвърлят заради публиката, която от радост ще убие двама-трима от гостуващата агитка. "Де Кайп" е холандският "Стадион на мира".
Туркия (ке падне)И на тях не им се получи нещо с плейофа. Наказали някакъв негър в турското първенство, защото го обидили на расова основа - Д. Зокора май.
Всички залагат кога ще затворят новия шеф на Фенербахче и ще ги изхвърлят от ШЛ. Изчакват да видят дали ще са шампиони. Ако не станат, няма да ги тормозят.
ГерманцияМьонхенгладбах в ШЛ. Може ли? Ще е яко!
Другите... кучета ги яли.
България (нас кучетата си ни ръфат съвсем сериозно)
Щяло да бъде трагедия "Левски" да не играе в Европа. Оооо,я, джа!
Ще ми е интересно Локо Пд. да отиде в Европа. Жалко, че нямат стадион. Разград няма да са интересни. ЦСКА още по-малко.
Ако трябва да избирам, сините да направят скромна селекция с юноши и бг футбалери за нашето първенство или на пожар да се купят една торба некадърници с чужди паспорти, за да "атакуваме" Лигла Европа, предпочитам първото.