На финалната права - кой, за какво ще спори в Европа?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: На финалната права - кой, за какво ще спори в Европа?

Мнениеот dunavfc » 01 май 2012 09:22

mormona написа:
dunavfc написа:aguis и в крайна сметка,искаш да кажеш,че португалският футбол е в топ 5 на Европа така ли ?

Е а кои е ?
Испания
Англия
Германия
Италия
Португалия...
И назад според мен са вече Холандия , Русия. Щом на полуфинал за ЛЕ имаш Спортинг.
Предния сезон 3 тима от там и 2 на финал.
Преди това пак маи имаше португалци на полуфинал в ЛЕ. И директно продават играчи на Реал , Барселона и МЮ за по над 10 000 000... е къде да са?

Португалският футбол има още много хляб да изяде,докато мине френският,въпреки кризата която е там от доста години вече.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 май 2012 10:10

Не обръщай внимание. Все нещо ще си пропуснал. Ма нали за това си направил тема. Да я допълни, който иска, да обсъжда...
Страната на спалетите.
Аз се оказах прав за битката в Калчото и това, което ще последва за Милан след мачовете с Барса. Жалко. На есен с песен.
Русия
Лучано Спагети и Зенит мачкат, а руските се надявам са се убедили, че тая новата схема е крива.
Белгия
Пак Андерлехт. Пак ще видят ШЛ през крив макарон. Очаквам пак да отпаднат от ЛЕ след като са ударили 15 греди на 1/16 финала.
Франца
И аз стискам палци за Монпелие.Да го видим тоя Жиру наистина ли е толкова добър. Предполагам ще продадат Белханда и Жиру.
Страната на лалетата и тъпаците на колела
Фейеноорд в Шампионската лига! Разгеле! Публиката на Фейеноорд, нямат колела, но са отявлени тъпаци. Ако влязат в ШЛ им давам 5 минути да играят и след това да ги изхвърлят заради публиката, която от радост ще убие двама-трима от гостуващата агитка. "Де Кайп" е холандският "Стадион на мира". :mrgreen:
Туркия (ке падне)
И на тях не им се получи нещо с плейофа. Наказали някакъв негър в турското първенство, защото го обидили на расова основа - Д. Зокора май.
Всички залагат кога ще затворят новия шеф на Фенербахче и ще ги изхвърлят от ШЛ. Изчакват да видят дали ще са шампиони. Ако не станат, няма да ги тормозят.
Германция
Мьонхенгладбах в ШЛ. Може ли? Ще е яко!

Другите... кучета ги яли.

България (нас кучетата си ни ръфат съвсем сериозно)
Щяло да бъде трагедия "Левски" да не играе в Европа. Оооо,я, джа!
Ще ми е интересно Локо Пд. да отиде в Европа. Жалко, че нямат стадион. Разград няма да са интересни. ЦСКА още по-малко.
Ако трябва да избирам, сините да направят скромна селекция с юноши и бг футбалери за нашето първенство или на пожар да се купят една торба некадърници с чужди паспорти, за да "атакуваме" Лигла Европа, предпочитам първото.
Последна промяна от metodito на 01 май 2012 10:44, променено общо 6 пъти.

Потребителски аватар
aguias
Контакти:

Мнениеот aguias » 01 май 2012 10:17

dunavfc написа:
mormona написа:
dunavfc написа:aguis и в крайна сметка,искаш да кажеш,че португалският футбол е в топ 5 на Европа така ли ?

Е а кои е ?
Испания
Англия
Германия
Италия
Португалия...
И назад според мен са вече Холандия , Русия. Щом на полуфинал за ЛЕ имаш Спортинг.
Предния сезон 3 тима от там и 2 на финал.
Преди това пак маи имаше португалци на полуфинал в ЛЕ. И директно продават играчи на Реал , Барселона и МЮ за по над 10 000 000... е къде да са?

Португалският футбол има още много хляб да изяде,докато мине френският,въпреки кризата която е там от доста години вече.

Ставаш за смях :lol: :lol: - чети повече!
Benfica Lisboa

Потребителски аватар
aguias
Контакти:

Мнениеот aguias » 01 май 2012 10:51

mironi88 написа:Ако тръгна да гледам коефиценти и т.н. трябва да изпусна Ман С-Ман Ю. Под водещи разбирам традиционно силните и следени първенства, които обикновено излъчват мнозинство от 1/4 финалната фаза нататък в евротурнирите. Съжалявам, че съм изпуснал Рио Аве, Жил Висенте и Олянензе, но никой не го ебе за тях.

П.С. Да отбележа и че подкрепям и аз Бенфика.

Ти сериозно ли мислиш че Евиан , Дижон, Аячо са по-интересни 2-от който не знаех че съществуват :lol: :lol:
Benfica Lisboa

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 май 2012 10:54

Като Фейрензе и Олянензе.
Евиан има вода, Дижон - горчица, Аячо - корсиканци...

Потребителски аватар
aguias
Контакти:

Мнениеот aguias » 01 май 2012 11:04

metodito написа:Като Фейрензе и Олянензе.
Евиан има вода, Дижон - горчица, Аячо - корсиканци...

И къде е футбола :lol: :lol: ???
Benfica Lisboa

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 01 май 2012 11:36

Виждам, че общо взето се опропастили темата. Дано някой я затвори скоро.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
aguias
Контакти:

Мнениеот aguias » 01 май 2012 12:12

Фактите са такива- Лига Сагреш- 4-ШЛ -2-ЛЕ - което прави = 6 купи от Европа !! Лига-1 на Франция -1-ШЛ -ЛЕ-0 -доколкото помня купена от Б.Тапи който е в затвора :lol: :lol:
Benfica Lisboa

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 01 май 2012 12:27

Интересува ме най-вече Валенсия и Арсенал да си запазят третите места в своите лиги, както и Аякс да затвърди почти сигурната си титла в Холандия. Ако може Юве, Сити и Монпелие да станат шампиони, ще бъде добре за мен, отколкото Милан, Ман Юн и ПСЖ.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Giallorossi
Контакти:

Мнениеот Giallorossi » 01 май 2012 12:47

Udoji90 написа:Интересува ме най-вече Валенсия и Арсенал да си запазят третите места в своите лиги, както и Аякс да затвърди почти сигурната си титла в Холандия. Ако може Юве, Сити и Монпелие да станат шампиони, ще бъде добре за мен, отколкото Милан, Ман Юн и ПСЖ.

Валенсия с тази загуба от Малага не заслужава да е 3-та все пак има по-лесна програма !

Върни се в “Футбол - Свят”