Стоичков:Трябва да махнем мършите, за да тръгне футбола

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
russia

Re: Стоичков:Трябва да махнем мършите, за да тръгне футбола

Мнениеот russia » 01 май 2012 00:34

blue magic написа:Точно този ли полуграмотен харманлийски продукт ще е алтернативата и перспективата за промяна? Едно е да си успешен ритнитопковец, а съвсем друго - личност с добри административни качества!

И колко му трябва да е грамотен? Около него ще има хора с административни и управленски функции, които ще се грижат за това, да се случват нещата както изисква президента на БФС! Аз поне така мисля! Иначе "професор" Михайлов като пращи от грамотност, каква я свърши? Като кучето на нивата, че и по-зле! ;)
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
Син до гроб
Контакти:

Мнениеот Син до гроб » 01 май 2012 00:38

Аз едно не разбирам,когато го хрантутеше Боби и му даваше да се учи с националите му беше харабия ,нали? Иначе дава супер примери за държание на супер звезда,звъни на реферите и ги заплашва най-безцеремонно,като се опира на това ,че е Христо Стоичков и няма кой да го пипне с пръст ! Що не рева срещу реферите за дузпата срещу Миньор ?! Иначе съм далеч от мисълта ,че Перукан е супер пич и ръководител,пълно недоразумение е !
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски -футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ!
Евала бе Джони Деп,направи ли допинг тест ? http://www.youtube.com/watch?v=Ef-ibHWzTJ8 Поздрав за сиропираните !

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 01 май 2012 00:41

Тоя полиглот отвори ли си устата все някакъв бисер ще излезе.

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 01 май 2012 00:58

russia написа:
blue magic написа:Точно този ли полуграмотен харманлийски продукт ще е алтернативата и перспективата за промяна? Едно е да си успешен ритнитопковец, а съвсем друго - личност с добри административни качества!

И колко му трябва да е грамотен? Около него ще има хора с административни и управленски функции, които ще се грижат за това, да се случват нещата както изисква президента на БФС! Аз поне така мисля! Иначе "професор" Михайлов като пращи от грамотност, каква я свърши? Като кучето на нивата, че и по-зле! ;)

А според теб дали му е ясно на доктор хонорис кауза какво да изисква,аз не съм убеден че знае,не стига само да знаеш някои цветисти псувни и вулгарни думи за треньор и управленец .

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 01 май 2012 01:03

Neron написа:Колкото орпави Селта колкото оправи националния отбор колкото докара и инвеститори за стадиони.

Това вече се изтърка пробвайте с нещо друго по-модерно :)

Потребителски аватар
Stanimir-74

Мнениеот Stanimir-74 » 01 май 2012 01:06

Този харманлийски продукт е видял футбол от най-висша класа и се е докоснал до него.Този харманлийски продукт е бил и живял във всички точки на земята. Този харманлийски продукт показа на света къде се намира малка България. Този харманлийски продукт не е откраднал една стотинка през живота си. Този харманлийски продукт е уважаван от целият футболен свят и боготворен от милиони хора. Този харманлийски продукт помага на млади таланти със собствени средства. Същият дарява толкова пари за благотворителност, колкото ти не си виждал по телевизията. И същият Той е толкова нависоко, че отдавна не му правят впечатление дребните злобни и комплексирани душици, като теб! Хайде сега разкажи нещо за себе си, с какво ще запомним теб??

CSKA V-na
Контакти:

Мнениеот CSKA V-na » 01 май 2012 01:20

....Беше далечната 1994г. когато и сини и червени, а и всякакви други бяха на улицата посред нощ и скандираха " Христо Стоичков-президент, президент" и не скандираха за Б. Михайлов, да е такъв. Беше още по-далчената....1989-90г. вече и аз се бъркам/ а и много от вас, може би не са били родени или не помнят грам за тогава/, но този футболист вкара фамозен гол на Барса, направи най-скъпия трансфер в българкия футбол и достигна върха на световния футбол, където все още никой от българските футболисти не се е доближавал, камо ли стъпвал, няма Бербатов този или онзи, далече са от Ицо. Да, не е перфектен, има трески за дялане, но е мъжкар и си ги казва нещата каквито са, а когато говори трябва да се слуша това което казва. Той е толкова на "ти" с футбола и ръководството на един клуб или федерация, че надали някой друг в България е....изключвам Батето /леко му пръст/ или Вуцов. Един колега по-нагоре писа, ама защо си бил мълчал, като е било национален селекционер. Колега, ти колко такива треньори си видял, да коментират даден мач, съдията или нещата във футбола на дадена асоциация. В края на краищата, като си национален селекционер, си в един отбор с дадено ръководство и може да не ти харесват определени неща, но или мълчиш за да е добре отбора и да се надяваш да направиш нещо, а ако не си доволен го казваш, само на четири очи или си подаваш оставката, казваш нещата, както ги мислиш и си опозиция на всичко. Ицо си е заслужил...приемерно като Сираков, да си казват нещата, такива, каквито ги виждат и ги преценяват, защото са ЖИВИ легенди, докато другите са виреели покрай тях и техните думи и размисли, дори и неправилни, си заслужават внимание, но не и обиди, иронии или нещо друго негативно, каквито коментари се срещат тук......май от хора дето не са ги гледали на живо или са с къса памет. А че ръководството на БФС не става е ясно на всички, май тука спор няма.

CSKA V-na
Контакти:

Мнениеот CSKA V-na » 01 май 2012 01:23

Stanimir-74 написа:

Този харманлийски продукт е видял футбол от най-висша класа и се е докоснал до него.Този харманлийски продукт е бил и живял във всички точки на земята. Този харманлийски продукт показа на света къде се намира малка България. Този харманлийски продукт не е откраднал една стотинка през живота си. Този харманлийски продукт е уважаван от целият футболен свят и боготворен от милиони хора. Този харманлийски продукт помага на млади таланти със собствени средства. Същият дарява толкова пари за благотворителност, колкото ти не си виждал по телевизията. И същият Той е толкова нависоко, че отдавна не му правят впечатление дребните злобни и комплексирани душици, като теб! Хайде сега разкажи нещо за себе си, с какво ще запомним теб??

Какво повече да се каже!!!!

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 01 май 2012 01:27

Stanimir-74 написа:
blue magic написа:

Да боготвориш човек, който чупи тъпомера с всяка своя изява показва и твоите идейни цели. Но в крайна сметка не може всеки да е умен. Не виждам да съм оспорвал някъде спортните качества на въпросния индивид. А и какво от това, че е живял къде ли не, че имал много пари и бил харесван от много хора. За съжаление славата го направи още повече арогантен и нагъл, с купищата пари дори не успя и грам да се пообразова, а интелигентната част от футболния (и не само ) свят му се присмива на простащината. Плю по България, стана за резил и в САЩ, където вкарваше хора без билети по стадионите, а и счупи крака на момче от колежански тим с брутално влизане в приятелски мач. В България се държи като дерибей, а пресата разкри и неблагодарното му отношение към родители и близки. Дръж си го този твой идол, радвай му се на всяка следваща изцепка. За мен си остава жалък човечец, когото парите превърнаха в самодоволно нагло парвеню.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
Stanimir-74

Мнениеот Stanimir-74 » 01 май 2012 01:27

Син до гроб написа:Аз едно не разбирам,когато го хрантутеше Боби и му даваше да се учи с националите му беше харабия ,нали? Иначе дава супер примери за държание на супер звезда,звъни на реферите и ги заплашва най-безцеремонно,като се опира на това ,че е Христо Стоичков и няма кой да го пипне с пръст ! Що не рева срещу реферите за дузпата срещу Миньор ?! Иначе съм далеч от мисълта ,че Перукан е супер пич и ръководител,пълно недоразумение е !

Пич, това, че Перукан хрантутел Стоичков наистина е топ-новина! Предполагам, че го е врънкал и за по-голяма заплата, но строгият, но справедлив висш ръководител го е отрязал... Казваш учел се е в националния? Я погледни статистиката хубаво и ми кажи някой треньор с по-малко загуби на чело на националния след СП-1994г.? Ама хубаво виж и ми кажи едно име поне! Що не бил ревал за дузпата срещу Миньор? А ти контестация ли очакваше да пусне? Вие вчера пуснахте ли такава след мача, за подутия глезен на Мораес?? И накрая Перукан бил недоразумение-не, той не само е недоразумение, ами е и крадец, корумпиран тип със заешко сърце, и малка душица. С него копаем в дъното, но вас явно си ви кефи! Що пък омразния Стоичков да се опитва да направи нещо-така си ни е екстра!

Върни се в “Футбол - България”