Манчестър Сити - Манчестър Юнайтед

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
lrlazarov_19
Контакти:

Re: Манчестър Сити - Манчестър Юнайтед

Мнениеот lrlazarov_19 » 01 май 2012 00:30

Понеже не съм чел мненията по-назад, искам само да попитам колко човека смениха треньора на Юнайтед тази вечер? :) Има ли 20 или са повече :)
[center]Then raise United's banner high,
Beneath it's shade we'll live and die...
So keep the faith and never fear,
We'll keep the Red Flag flying here...
[/center]

Потребителски аватар
kirchaka
Контакти:

Мнениеот kirchaka » 01 май 2012 00:30

Аз щом видя тази емотикона най-отгоре 8-) и веднага се приготвям за редовните 5-6 глупости :lol: :lol: :lol:
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_m8b1dmmBIe1qka6nwo13_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 01 май 2012 00:32

lrlazarov_19 написа:Понеже не съм чел мненията по-назад, искам само да попитам колко човека смениха треньора на Юнайтед тази вечер? :) Има ли 20 или са повече :)

Само naduvko и обичайните мишоци излизащи след загуба на Юнайтед начело с лидера си daniel875, но общо взето повечето вярваме в отбора си :)
Изображение[/center]

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 01 май 2012 00:32

kirchaka написа:Аз щом видя тази емотикона най-отгоре 8-) и веднага се приготвям за редовните 5-6 глупости :lol: :lol: :lol:

Ххаха Много точно :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol:
Изображение[/center]

Потребителски аватар
lrlazarov_19
Контакти:

Мнениеот lrlazarov_19 » 01 май 2012 00:33

И само да отбележа, че въпреки победата Манчини отново доказа, че няма никакви топки... По-страхливи смени не бях виждал :)
[center]Then raise United's banner high,
Beneath it's shade we'll live and die...
So keep the faith and never fear,
We'll keep the Red Flag flying here...
[/center]

Yashin
Контакти:

Мнениеот Yashin » 01 май 2012 00:33

Случва се.Очаквам големи харчове най-вече в халфовата линия.Видя се,че нямаме играч който да задържа умело топката..
[wrapimg=]http://i.imgur.com/5Q1hB.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 01 май 2012 00:34

marmi52 написа:8-)

Каквото и да говорим, Сити са вече фактор във Висша лига. Догодина битката ще е жестока: Ман.Сити, Ман.Юнайтед, Арсенал, Тотнъм, Челси ...
САФ определено оплете конците тази вечер ... Това ще му струва титлата. Не разчитайте на Нюкасъл. Според мен те изпуснаха пара ... Като ги ударим в сряда и ще доиграват сезона.
Тази вечер ерата САФ завърши ...
Барселона слезе от световния клубен трон. Юнайтед слиза от трона в Англия. Логично беше все някога да се случи ...

+1.Нюкасъл си изиграха най-силния мач на Спорт Директ Арена и той беше една грозна гавра за 3-0,изигра си и най-силното гостуване,когато с дуСпа открадна точки от митичния Театър на мечтите.Сега този мач с Блекбърн така ще го изяде Съра, че смятам ,че може и в пенсия да излезе..След като изядат боя от Челси и се сблъскат с атрактивни и резултатен футбол на Сити Нюкасъл ще знаят че вече в ума на СЪР Манчини Велики са излезли с пораженческа нагласа
[offtopic]:lol: :lol: :lol:[/offtopic]
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
aguias
Контакти:

Мнениеот aguias » 01 май 2012 00:35

Заслужен успех на Сити най-добрия отбор през целия сезон !! Ако изиграят добре картите си ще станат и шампиони ! Слаб Юнайтед през целия сезон реанемиран от реферите в Англия ако стане шампион ще е незаслужено!
Benfica Lisboa

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 01 май 2012 00:36

А сезонът започна толкова добре....но само и единствено сър Алекс,с прословутият си инат е на път тотално да го затрие и обезличи!
Уважавам,обичам,вярвам на сър Алекс,но толкова много грешки(фатални) и то в рамките на 1 сезон,да не говорим безславно изгубените финали срещу Барселона,е извинете ме,но аз съм фен на Манчестър Юнайтед,не на сър Алекс!
Както спомена някой по-горе,авторитет се гради дълго,но само за един миг,и всичко се срива!
Не може,този еднообразен кръговрат да продължава,просто Юнайтед се върти в омагьосан кръг,и ако не се вземат безвъзмездни мерки,положението занапред ще става още по-зле!
Парк-Карик-Гигс.....Колко финала и жизненоважни мачове трябваше да се загубят,но въпреки това сър Алекс така и не разбра,че тези тримата заедно срещу безупречна и силна халфова линия-каквато е тази на Сити,са просто обезличени от раз!
Никога не съм си и помислял,че точно на този етап,Юнайтед може да пропилее 8 точки преднина,но явно съм грешал,но това е само и единствено по вина на сър Алекс и неговите неадекватни решения!
А онези двамата дебили-Фелан и Рене-са по-зле и от българските треньори-Е***и селяндурите!
Друго си беше Карлош Кейрош,който наистина си беше перфектен асистент,но....

пп:Сър Алекс,отново във важен мач излезе за равен,в това съм категоричен!
Но първо Базел,а сега и Сити,преобърнаха на 360 градуса плановете на сър Алекс...за огромно съжаление на всички фенове на Юнайтед по света!
Явно гаврата с Бербатов,колкото и невероятно да звучи...Бог,явно въздава всеки му според постъпките.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 01 май 2012 00:36

Надигате ли глави.... скоро Юнайтед пак ще мачка ;)

Върни се в “Манчестър Ю”