С опасност сериозно да се дескридитирам - понеже не обичам БОГАТАШКИТЕ от скоро Клубове... Прищявка на късопишковци.... Надявам се в Англия да е първи Синия Манчестър. Да затвори устата на старчето просто по ред причини са ми неприятни, една от тях - отношението към Берба.
Но в същото време МНОГО ама МНОГО се надявам Монпелие да го покаже на ПСЖ. Клубче от средата на 70те ако не се лъжа , овен , че няма история сега има амбиции заради комплексираните си собственици. Щото ако не си комплексиран дълбоко в себеси няма да си купиш клуб и да се натискаш за титли... Ще дадеш тия пари на бедни деца или нуждаещи се от операция. Затова ми е кеф , че бедняка може да им покаже как става. Макар още другия сезон ПСЖ вероятно да стане шампион...
Испания желанието ми за топ 4 е Реал (нормално е и те да вземат купа, просто има спадове и върхове - ние сме с Барса и в двете

Германия - Не съм гледал как е но се надявам Мюнхенгладбах да са в зона ШЛ. Нов полъх от Германия след Волфсбург , Щутгарт и Хамбургерите... Борусия първи - това е страхотно мен ако питате.

Италия - не ми пука как е там. Дано Старата Госпожа са първи другитеее... се тая. Там интриги рядко има. Едно време Катаня, Геноа и Палермо се бориха за ШЛ и накрая пак си се класираха Ромаа , Интер там и другите.
Португалия - Бенфика мощно в ШЛ догодина заедно с Ники !