Програма ЦСКА(София) - Динамо Москва
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Да пишем до БНТ !?!
На Световното по лека атлетика наште са с "уникални" постижения 

писнами всеки път преди важни и не толкова важни мачове да се чудя къде ще ги предават , то не беше ринг не беше про бг или диема или канал1 и прочие каналчета.толкова ли често играем в европа че няма една сериозна телевизия да купи правата И ДА ИЗЛЪЧВА ВСИЧКИ МАЧОВЕ ? Без значение дали играем в Баку или Лондон или но мамаси в оная работа.ще давали лека атлетика ! да не обиждам лекоатлетите ама с техните постижения са малко безинтересни . Ало телевизиките що не направите допитване какво им се гледа на мнозинството хем ще си вдигните реитинга хем ще направите нещо смислено за последните 10години
Re: РИНГ.БГ. и ПРО.БГ.
Ринг и Про боклуци
марш обратно в Румъния 

Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
дайте да им напишем колкото можем повече е-майла пък дано пак ни спасят щото тия Рингове и
про-та нали се биеха в гърдите че са купили права еми хубаво ама едва ли некой ще гледа пирин черноморец например а не ЦСКА ДИнамо М
про-та нали се биеха в гърдите че са купили права еми хубаво ама едва ли некой ще гледа пирин черноморец например а не ЦСКА ДИнамо М
Пичове аз съм от Видин и съм на 12 как да ида че не ми е ясно ....
с Фенклуба - оооо не да ни избият до като идеме ( когато отидохме за мача левски-цска тия запалиха факла в автобуса щехме... да пукнеме добре че шефьора спре...)
П.П. ако има некой от Видин който ще ходи да пише
с Фенклуба - оооо не да ни избият до като идеме ( когато отидохме за мача левски-цска тия запалиха факла в автобуса щехме... да пукнеме добре че шефьора спре...)
П.П. ако има некой от Видин който ще ходи да пише

-
- Контакти:
Мирославе , ако имаш мозък , може да се сетиш , че не всеки е от София и има възможност да отиде на мача
А за телевизията ( изобщо всички ) пълни идиоти !

А за телевизията ( изобщо всички ) пълни идиоти !
Дани,ти не беше ли на мача с мен
Само Берое!Иначе аз предпочитам Юсеин Болт пред ЦСКА-Динамо
Сега сериозно,убеден съм,че няма как да не дадат този мач по никоя тв.Успех на всички български отбори в евротурнирите!

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
dani*** написа:sport@bnt.bg !!!!!!
Дайте идея кво да им напиша на тия и най-отдолу ще напиша че е направено от привърженици на БНТ и българския футбол ...
(малко да им се подмазниме)
Аз им писах вече 3 меила, пишете и вие, няма нужда да им се мазниш