Левски София - ЦСКА София - 1:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ivaka
Контакти:

Re: Левски София - ЦСКА София - 1:0

Мнениеот ivaka » 30 апр 2012 20:21

santiliana написа:когато ние им "бягахме" с подобна разлика и ставахме шампиони, дори на мач с отбор от дъното на таблицата (Вихрен, Спартак Вн и пр.) се събирахме по 7-8 000 души. Но го правехме с игра. Сигурен съм, че дори и вчера щяхме да сме още повече, ако не бяха станали издънките в последните месеци.
А тази година шампион ще стане най-малко слабия от първите 3 отбора в класирането.

Всъщност шампион има опасност да стане дрогирания отбор, при това първия доказано дрогиран отбор - ЕТО ТОВА Е ЖАЛКО!
Силни били, да бе да, смъркат много и нищо повече, но смръкнята минава и...може да останеш и без лиценз!

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 30 апр 2012 20:31

Да гледаш как цскарите реват срещу съдията и се оправдават с него - Безценно !!! :lol:

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 30 апр 2012 20:37

ivaka написа:
santiliana написа:когато ние им "бягахме" с подобна разлика и ставахме шампиони, дори на мач с отбор от дъното на таблицата (Вихрен, Спартак Вн и пр.) се събирахме по 7-8 000 души. Но го правехме с игра. Сигурен съм, че дори и вчера щяхме да сме още повече, ако не бяха станали издънките в последните месеци.
А тази година шампион ще стане най-малко слабия от първите 3 отбора в класирането.

Всъщност шампион има опасност да стане дрогирания отбор, при това първия доказано дрогиран отбор - ЕТО ТОВА Е ЖАЛКО!
Силни били, да бе да, смъркат много и нищо повече, но смръкнята минава и...може да останеш и без лиценз!

най-лошото в цялата ситуация е, че нас ни "няма" в последните години... Но честно казано, предпочитам и тази есен да пропуснем ЕКТ (има ли смисъл от два или четири мача юли и август), но Илиан да постави основата на нещо, което ще бъде запомнящо се. Не, това не са поредните силни и празни думи, а наистина искам (сигурен съм, че и много други мислят като мен) лятото да се "изчистим" окончателно от шкарта и да заприличаме на отбор, в който всеки един- от №1 до №11 (образно казано като номера) да си тежи на мястото и да остави името си в съзнанието ни. Както сториха през годините чужденци като Далибор Драгич, Лусио Вагнер, Седрик Бардон и Гарра Дембеле. И покрай подобни чужденци да се налагат наши момчета, които да си скъсват задника за Левски... Малко нереално звучи, знам, но пък що да не се получи?!...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 30 апр 2012 21:31

blue avalanche написа:
milen.hristov написа:10. Йовов- сърцето и душата на този отбор

Ако Йовов е "сърцето и душата на този отбор",значи или сме в клинична смърт,или на командно дишане!!!
Йовов беше НАЙ-СЛАБИЯТ вчера!!!Йовов е ВРЕДЕН за отбора!!!
Вчера го слушам,че му се искало да играе в още дербита...
Боже,ако те има там горе,направи така,че да ги изиграе на Плейстейшън,PES или ФИФА 20013!!!Или с червената фанелка!Така ще сме сигурни в победата!

Харесвай си Старокин тогава, този изключително мъжествен тип

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 30 апр 2012 21:33

milen.hristov написа:
blue avalanche написа:

Ако Йовов е "сърцето и душата на този отбор",значи или сме в клинична смърт,или на командно дишане!!!
Боже,ако те има там горе,направи така,че да ги изиграе на Плейстейшън,PES или ФИФА 20013!!!Или с червената фанелка!Така ще сме сигурни в победата!

Харесвай си Старокин тогава, този изключително мъжествен тип

В сравнение с Йовов,Старокин е направо Скалата!Йовов е най-смешно тичащия футболист в А група!По-точно-подтичващия,защото той отдавна не може да тича!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 30 апр 2012 21:42

Шкартото Тасевски и Грийн го махнахме, ако вчера бяхме и без Йовов и Гаджев, щяхме да бием с повече-ма нали са ни юноши, малко аванта... Гаджев с това представяне и в Киргизстан няма да го вземат, ама кво да направим? Кмето е за пенсия и работа в ДЮШ. Но вчера с момчетата до мен си говорехме, че Илиан има нужда от гръб и един Боримиров е добър вариант. Примерно.Или Ники Илиев. Много сме зле, не го крием, ама пак ги изчеврастихме-има потенциал! Ще се купува яко това лято, дано Илиан се справи с напрежението и времето, другото го може. Това е!
Честно казано, не вярвах, че вчера ще се съберем толкова хора! Но любовта към отбора е по-силна от мрънкането и псевдобойкотите! Добре беше-и попяхме, и се повеселихме, че и бихме! Днес цял ден малкия хвърля балоните като на клипчето и вика " Левски-шампион!", чак гледал по телевизора къде е тати на мача и как ще му донесе балони! Безценно! Ами ще чакаме да дойдат по-добри времена и да позаиграем футбол, щото тва в момента не ми харесва хич... Но утре ще е по-хубаво, слънцето ще изгрее и пръсне облаците, ще изсуши сълзите ни и от мъката няма да е останало нищо. Ще има само ЛЕВСКИ! ЗАВИНАГИ!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 30 апр 2012 21:50

blue avalanche написа:
dobri_emilov написа:
AN71 написа:Прочети внимателно какво си написал и сам ще си отговориш на въпроса ако си достатъчно интелегентен както си написал (ПРАВИЛ ) минало свършено време много хора са правили за Левски дай да ги върнем и тях да пускаме Наско за централен нападател :( :o п.п никой не го гони от клуба ама да помага с друго не и на терена защото е ОЧЕВАДНО че не може :(

Май ти не си ме прочел внимателно :) :) :) Аз не искам Йовов да играе повече в Левски. Искам ние феновете, да го уважаваме повече. Това са две различни неща.

Йовов ще си върне уважението на феновете,ако САМ си тръгне в края на сезона!!!Така,както дойде 2005-та от Литекс!

Така както го прави изключително честният, добрият, баща и големият левскар ГИ. Та този човек дори когато УЖ си тръгна не го направи мъжки, ами пак друг му беше виновен. Но човек първо трябва да се научи да губи...

Потребителски аватар
levski_4_life
Контакти:

Мнениеот levski_4_life » 30 апр 2012 21:57

blue avalanche написа:

Пази Боже Йовов да оживее до 20013 :lol: 18 хиляди години да не можем да се отървем от него.. :roll: Изображение

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 30 апр 2012 22:01

london_hools написа:Честита победа на всички Левскари.Няма значение хубава или грозна,победа си е победа.Аз лично съм доволен от старанието на сините играчи,без Йовов,дал е много на Левски,но е време за пенсия.Не мога да разбера,защо някои фенове тук,хулят толкова много Димов и Старокин,момчетата играха колкото могат.Иво Иванов направи добър мач, а Пламен Илиев беше фантастичен :!: Другите момчета също се раздадоха,заслужават адмирации.И стига вече спорове за и против Сираков и Гонзо,лятото почваме на чисто с Илиян Илиев :!: Аз лично го подкрепям,направете го и ВИЕ :!: САМО ЛЕВСКИ

В Левски само старание не е достатъчно, трябва и класа, в Левски не може да иамтолкова си могат.
На чисто от лятото едва ли, след като осмокласника си позволява да влиза в съблекалнята на отбора и има хора които да приемат съвети от този. Този от сега крои планове как да махне Илиан

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 30 апр 2012 22:02

milen.hristov написа:В Левски само старание не е достатъчно, трябва и класа, в Левски не може да иамтолкова си могат.
На чисто от лятото едва ли, след като осмокласника си позволява да влиза в съблекалнята на отбора и има хора които да приемат съвети от този. Този от сега крои планове как да махне Илиан

Я ми припомни, кой беше директор, като играхме в ЛЕ и само грешката на Иво Главата ни лиши от мачове на пролет?
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “Архив”