Щом има фенове на МанЮ, които се съмняват в решенията на САФ значи няма кво да се изненадвам, че има фенове на Реал М, които дават акъл на Моуриньо

Хаха И все пак изглежда невероятно хора да поставят под съмнение решенията на САФ...... Дори МанчестърЮ да загубят титлата(в което аз лично се надявам... просто сестрата е от Ман Сити, а и винаги са ми били симпатични) е адски вулгарно да се поставя под съмнение САФ и неговите решения!
90% от феновете на МанЮ в България са такива заради САФ(то няма и как да е след като е толкова години в клуба)!
САФ винаги работи за успехите на МанЮ!
Трябва да подкрепяш най-важния човек в клуба или по-добре си смени клуба!
Ако си фен на МанЮ и имаш такова отношение към тази легенда е разбираемо, защо не показваШ уважение към съперника! "Изкуствени отбори" ала-бала! Конкретно Ман Сити са създадени 1880г... Ако толкова години съществуване правят един отбор изкуствен.... няма какво да коментираме!
МанЮ са един от най-противните ми отбори, но хора като САФ правят футбола велик! Дразнил ме е много... много пъти съм пращал поздрави на майка му, но казана на жаргон си е големец! Уважавайте си поне него, защото прави много лошо впечатление! Скоро ще си мечтаете да "обърква съставите" НА ФИНАЛИ НА ШЛ!
ПП Непрестанните успехи на САФ особено през последните 6 сезона са разглезели много от феновете на МанЮ!