Левски София - ЦСКА София - 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

kiko75
Контакти:

Re: Имаше ли дузпи за ЦСКА във вчерашния мач?

Мнениеот kiko75 » 30 апр 2012 17:41

skorpinoks написа:И в двете ситуации футболистите на ЦСКА (Карачанаков и Мораеш ) играят с топката ПЪРВИ ,и в двете ситуаций има контакт с футболисти на Левски (Мюлдер и Пл.Илиев ) и в двете ситуаций както Карачанаков така и Мораеш са на скорост ,ПАК ПОВТАРЯМ -ИГРАЯТ ПЪРВИ С ТОПКАТА -и в двете ситуации съдията може да отсъди -дузпа .Това е истината ...
Не пиша че имаше игра с ръка на И.Иванов в наказателното поле ,не пиша че малко преди гола на левски (в същата атака топката излезе поне с 20см в айт а п******то даде -корнер ,не пиша за откровенният фаул срещу Бандаловски почти на плантерията на нак.поле при което п******то отсъди пак в правилната посока ...
пп-който е играл футбол някога през живота си (но не с децата от квартала ) а ораганизиран да речем знае какво значи на скорост дори леко да бъде закачен ...и в тази връзка -картона на Мораеш -Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ В СЛУЧАЯ ..

несе хаби няма смисъл тука всички са квартални играчи фал се дава само при ужулено коляно а дузпа само при потичане на кръв
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 30 апр 2012 17:41

smart написа:Съдията беше длъжен да свири ПОНЕ една от двете ситуации...

Ама разбира се. Не поне една, а поне 3 дузпи трябваше да се свирят за съдийско знаме. 1 за крачки, 1 за двоен дрибъл и 1 за неправилно дишане. И всеки път когато играч в синьо минеше центъра трябваше да се вдига засада. Така шанса да вкарат щеше да е още по-минимален.

А щом вадите снимки на глезени, защо не снимате краката на Дъстли Мюлдер? И защо не кажете нищо за безумното влизане с бутоните напред на Дюлгеров, за което даже и фаул не беше даден? Или щом не е във ваш ущърб всичко може.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 30 апр 2012 17:43

Можело и да е имало, но аз с дузпи не искам да бием Левски, а с игра, изпуснахме си положенията те си имаха своите и ни победиха... мина вече един ден, мисля че повече няма какво да си кажем за тоя мач... дигаме главата и гледаме напред, нито е първото, нито ще е последното дерби.

Всички на мача с Враца, 10к и бием с 2:1 :geek:

4akala
Контакти:

Мнениеот 4akala » 30 апр 2012 17:44

Смях в залата,поредната порция смешен плач!

skorpinoks
Контакти:

Мнениеот skorpinoks » 30 апр 2012 17:45

4akala написа:
skorpinoks написа:И.Иванов игра с рамо,да не би когато играе ЦСКА да се сменя правилника,че и игра с рамо е дузпа.Аре стига смешен плач,не си вкарахте положенията,нямахте късмет и загубихте!

а на И.Иванов от къде му почва рамото -ДА НЕ БИ ОТ ЛАКЕТА

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Re: Допинг тест след дербито!

Мнениеот DrAvalanche » 30 апр 2012 17:45

Dust написа: Наредбите не се пишат от БФС, а от ФИФА, УЕФА и УАДА, така че обърни се към тях.

Ако в България се мереше по аршините на наредбите на Фифа и Уефа, вчера дерби нямаше да има, а един отбор с нищо незначеща абревиатура за заглавие щеше да се подвизава по селските групи.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 30 апр 2012 17:45

skorpinoks написа:И в двете ситуации футболистите на ЦСКА (Карачанаков и Мораеш ) играят с топката ПЪРВИ ,и в двете ситуаций има контакт с футболисти на Левски (Мюлдер и Пл.Илиев ) и в двете ситуаций както Карачанаков така и Мораеш са на скорост ,ПАК ПОВТАРЯМ -ИГРАЯТ ПЪРВИ С ТОПКАТА -и в двете ситуации съдията може да отсъди -дузпа .Това е истината ...
Не пиша че имаше игра с ръка на И.Иванов в наказателното поле ,не пиша че малко преди гола на левски (в същата атака топката излезе поне с 20см в айт а п******то даде -корнер ,не пиша за откровенният фаул срещу Бандаловски почти на плантерията на нак.поле при което п******то отсъди пак в правилната посока ...
пп-който е играл футбол някога през живота си (но не с децата от квартала ) а ораганизиран да речем знае какво значи на скорост дори леко да бъде закачен ...и в тази връзка -картона на Мораеш -Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ В СЛУЧАЯ ..

"...Не пиша че имаше игра с ръка на И.Иванов в наказателното поле..."
Не пиши!Защото нямаше!
"...малко преди гола на левски (в същата атака топката излезе поне с 20см в айт а п******то даде -корнер..."
В "същата атака",пък "малко преди гола",пък "корнер"...Ти,самият,наясно ли си какво си написал?Щото аз не съм...
"Плантерия" е...какво?
ПП.Ако питаш мене,топката беше поне 1м в аут... :mrgreen:

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Левски София - ЦСКА София - 1:0

Мнениеот vaskonti » 30 апр 2012 17:45

blue avalanche написа:
vaskonti написа:
blue avalanche написа:Нали няма да ми кажеш,че удар от 30м в гредата е "положение"?
Вашите "положения" Илиев ги спаси.Ние какво сме виновни,че "легендарният" вратар на ЦСКА М'Боли-и-и-и...не можа?

Очевидно W84me брои плюнката на Гаджев от 30 метра за сериозно положение, така че се разбери с него по въпроса. За положение на Йовов не се сещам, освен ако не се брои удара му зад аутлинията. Между другото, няма и минута след този удар падна и гола.

"...Гола,удара на Калво,Йовов,Гаджев,Рамос,ето ти ги 5 удара..."
"Очевидно" W84me брои ударите.
"Очевидно" ти не правиш разлика между удари и положения...
"Очевидно" трябва по-внимателно да се чете...

И тогава какво точно трябва да ни каже тая статистика от по-горе? Не си ли точно ти тоя, която я развява тук като "доказателство", че освен карамбола за гола ви, сте имали и някое и друго положение, а пък ЦСКА дори имали по-малко положения? За какво я вадиш тая статистика, след като трябва да си занижим критериите до минимум за да броим тези удари за каквото и да било друго, освен като част от една статистика?
И нищо не каза за рейда на Йовов зад вратата на Мболи, удара му, последвалия корнер и падналият секунди по-късно гол?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Lakokara4a
Контакти:

Мнениеот Lakokara4a » 30 апр 2012 17:45

От тия положения аз виждам 3 (три) дузпи! При първата Мюлдер си движи краката и ръцете като тича, а това си е извън правилника. При второто положение Мораеш остана без кокалче на крака, как да не свириш такова нещо. Третата е най-сигурната дузпа която може да се даде. Ще питате коя е третата?! Ами това е дежурната дузпа за отбора на, за да може да не плюе съдията, дежурния делегат, шефа на съдиите Костадинов, Борислав Михайлов, БФС, Светия синод и Ватикана, за това че са късали месо, че са точели кръв и лимфна течност от "армейците" по боксерки. Гнева е справедлив и съм съвсем сигурен, че Директивата е да се убие ЦСКА, като дори врабчетата са вербувани да ги цвъкат!

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Re: Крадеца вика дръжте крадеца

Мнениеот ros » 30 апр 2012 17:46

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:ВИЕ МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ ЧЕ ОЩЕ НЕ СТЕ РАЗБРАЛИ ЧЕ ТРЯБВА ДА СПРЕТЕ ДА ПУСКАТЕ НОВИ ТЕМИ С ГЛУПОСТИТЕ ОТ МАЧА !!! :x

не малоумни - ГУЗНИ ;)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Върни се в “ЦСКА”