Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: Пускайте Ринг

Мнениеот delpi » 17 авг 2009 17:01

BGarmy написа:Кога е зарята?

Като отстраните Динамо другата седмица!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
todordk
Контакти:

Re: АБЕ ТОВА С РАБЕХ БЯРНО ЛИ Е????

Мнениеот todordk » 17 авг 2009 17:02

delpi написа:
fan4o написа:жалко, че нямаше кой да бие шамари на Гонзо като пушеше по кутия в Рен ... :mrgreen:

Важно, че където трябваше вкарваше :mrgreen:
А място за сравнение между двете неща хич ама хич няма!!!

Абсолютно!
все пак пушенето на цигари не е наказуемо. според вътрешния правилник на клуба може би,...но не и според законите. Тоя арабин направи всички за посмешише!
..ПС: за Гонзо е друга работа - :)

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 17 авг 2009 17:03

Този мач в София си го спомням, гледах го до 3:0 за Челси, след това се отказах и си спомням, че бях излезнал. Тогава като минавах покрай едно зведение, си спомням един мощен рев и слушам как Алекси Сокачев започна да се дере "ЛЕВСКИ ВКАРА ГОЛ НА ЧЕЛСИ" и на екрана показваха как Огнянов в бясна радост търчи към тъч линията. В началото си помсислих, брех, тея Левски да на са обърнали Челси, направо в началото незнаеах какво става. После като видях, че всъщност резултата е 3:1 ... :lol: :lol: :lol:
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 17 авг 2009 17:04

futbolqga написа:
a boy named goo написа:
futbolqga написа:По-добре загуба от пълна анонимност ...

Какво разбираш под пълна анонимност и кой имаш предвид под това ?

Разбирам анонимнист под нито едно участие в Шампионската лига откакто е създадена (не ме връщайте пак преди 538 години когато сте играли полуфинал, в турнир за който са трябвали по-малко мачове за да се стигне до там, отколкото трябват сега за да се стигне до груповата фаза на ШЛ) и под това имам предвид ЦСКА

Вие всяка година ли участвате в Шампионската лига, че не сте анонимници, като нас ?
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 17 авг 2009 17:05

DukeUnv написа:
a boy named goo написа:Кой злобее тук, бе, човек. Просто ми е странно, че се повтарят загуби, които провокират интерес у някой привърженици.
Между другото, ние като никога не чуем химна на Шампионската лига, предполагам, че ще си умреш от кеф, ама както и да е, няма лошо, щом това да те прави щастлив.

Е какво лошо има? Пускат да си припомним как гледахме Барселона, Челси и Вердер. Аз не мога да разбера като са загуби какво толкова странно има? Все пак не играем срещу някакъв световноНЕизвестен отбор, а срещу грандовете от Европа.

Не съм казвал, че е лошо, просто ми е странно ;)
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 17 авг 2009 17:06

a boy named goo написа:Не съм казвал, че е лошо, просто ми е странно ;)

За да надъхат малко феновете, макар, че са загуби да си повярваме, че и тая година можем да изпитаме същата радост да гледаме наживо футболни грандове :)
Изображение

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 17 авг 2009 17:09

DukeUnv написа:

За да надъхат малко феновете, макар, че са загуби да си повярваме, че и тая година можем да изпитаме същата радост да гледаме наживо футболни грандове :)

По-логично е да бъдат пускани победи, ето например в турнира за купата на УЕФА, там направихте страхотни мачове, победихте : Удинезе, Оксер, Марсилия и т.н. Защо не пуснат победите, просто е странно да се надъхват привържениците със загуби, разбирам да нямате победи, но това не е така ;)
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 17 авг 2009 17:09

a boy named goo написа:
DukeUnv написа:

По-логично е да бъдат пускани победи, ето например в турнира за купата на УЕФА, там направихте страхотни мачове, победихте : Удинезе, Оксер, Марсилия и т.н. Защо не пуснат победите, просто е странно да се надъхват привържениците със загуби, разбирам да нямате победи, но това не е така ;)

Еми незнам така са решили тия. Предполагам, че ще пуснат и други мачове след това..
Изображение

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 17 авг 2009 17:10

a boy named goo написа:Този мач в София си го спомням, гледах го до 3:0 за Челси, след това се отказах и си спомням, че бях излезнал. Тогава като минавах покрай едно зведение, си спомням един мощен рев и слушам как Алекси Сокачев започна да се дере "ЛЕВСКИ ВКАРА ГОЛ НА ЧЕЛСИ" и на екрана показваха как Огнянов в бясна радост търчи към тъч линията. В началото си помсислих, брех, тея Левски да на са обърнали Челси, направо в началото незнаеах какво става. После като видях, че всъщност резултата е 3:1 ... :lol: :lol: :lol:

Абе момче, вие като вкарахте на Ливърпул за 1:3 да не кажеш че не се радвахте така... няма нищо лошо в това- айде въври злобей някъде другаде.... егати смешниците сте :evil:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 17 авг 2009 17:10

Отивам да пусна плейстейшъна и да вляза в групите с Цска.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Върни се в “Архив”