Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 30 апр 2012 15:20
Статията има добър замисъл,но не съм съгласен с някои от нещата които спомена този който я е написал.Въпреки,че в други тема доста говорих ще го направя и сега,сравнение с други мачове Бандата се включваше значително по-малко той както и по-принцип не допусна почти никакви грешки в зоната си,но ми се виждаше някак изморен и бавничък,Грънчов и Крачунов отново ме зарадваха и не допуснаха почти никакви грешки единствено при гола имат вина,че вместо те да са до Йовов Румен Трифонов е до него а Крачунов дори беше извън наказателното поле,искам дебело да подчертая,че тези момчета са нашето бъдеще и те трябва да са централните ни защитници през следващият сезон,както виждаме започнаха да се обиграват което е прекрасно.Румен Трифонов за пореден път показа,че е посредствен футболист и основните ми притеснения идваха точно от него защото подозирах,че няма да се справи с Калво а дори и с Рамос,който е наблюдавал добре мача ще се съгласи с мен,че той не спечели нито един двубой срещу крилата на Левски,но за съжаление това не е от вчера или днес той откакто е в ЦСКА го чакаме да влезне във форма така,че след края на сезона той трябва да си тръгне от ЦСКА макар,че се съмнявам да го изгонят,нехаресвах Адемар,но той се справяше далеч по-добре от Румен и във включванията си в атака където отново на няколко пъти Румен неможа да си спре топката,сега ще кажете,че е преживял много заради допинга,но и преди това той беше трагикомичен.Не ме разбирайте погрешно още на следващият мач ще подкрепиме ЦСКА МОЩНО ЗА ДА СТАНЕ ШАМПИОН!Във халфовата линия Тодор Янчев голям човек,добър футболист,но вече на 35 години предполагам забелязвате,че от началото на сезона сме като разграден двор дори Дюлгеров да отнема много топки прекалено лесно се стига до вратата ни,Галчев определено израстна много,но му е доста чуждо да прави играта на отбора въпреки асистенциите които направи и прочие.Пак повтарям да не бъда разбиран погрешно момчетата от този отбор на ЦСКА са истински мъже и ще останат в сърцата ни завинаги аз просто казвам истината защото май прекалено много литнахме в небето и си помислихме,че сме супер отбор в дерби мача се видяха слабостите ни.Това обаче незначи,че Левски са играли нещо,Левски направиха едно единствено нещо през първото полувреме владееше повече топката и през второто се възползва от една грешка и това е.Мнението в статията,че Стойчо е избрал правилна тактика за мен е грешно всеки има право на мнение,но предпазливостта през първото беше ПРЕКАЛЕНА левски не е толкова опасен,че да му даваме иниацитивата през първото и да чакаме отзаде на контри през второто се получи гола и вече беше нормално само ЦСКА да атакува.Подчертавам,че ние незагубихме средата на терена,но не я и спечелихме там нещата се случваха плащещо бавно и паса от центъра към едно крилата 80 процента беше грешен или го връщаше назад с 2-3 метра,халфовата линия на ЦСКА е НЕенергична няма скорост.От Карачанаков неможе да очакваме всеки супер неща млад е а и това,че не бил достатъчно активен е така,но аз не си спомням никога да е правил някакви запомнящи се пробиви по-скоро неговото качество е техниката и феномалният удар,докато Присо освен да търчи другите неща му липсват за сега.Мораес направи всичко възможно,но този път не се получи.ДРАГИ АРМЕЙЦИ ПРИЗОВАВАМ ПЪЛНА ПОДКРЕПА В ОСТАВАЩИТЕ 3-МАЧА КОИТО ТРЯБВА ДА СПЕЧЕЛИМЕ 4-ТИЯ не го броим тогава вече трябва да сме шампиони!