Morgause написа:Boksior4eto написа:Стига сте ревали за тия дузпи ! Нямаше никакви дузпи ! Перфектно съдийство. Проблемът си беше изцяло във вас. Левски владееше топката, вие не си вкарахте положенията, Левски вкара един гол и се затвори, бяхте безидейни. На трибуните този път ЦСКА се представи по-добре, за разлика от предишните 2 дербита, когато Левски беше господарят. Този път "червените" надвикаха тотално "сините", а хореографията им беше на ниво, както и на Левски де.
За последните 2 дербита, едното беше на "Герена", другото си признах още преди, че ни надвикаха (когато бихме 1:0).
Благодаря за признанието все пак, но оставам на мнение, че за нас имаше дузпи. Както и да е, минало - заминало.
Аз гледам реално на нещата, майна. Не харесвам нито Левски, нито ЦСКА, но ме кефи да гледам дербито. Обичам мачовете с атмосфера. Казвам ти го като безпристрастен, за мен това не са дузпи. И все пак може би 2-рата щяха да ви я дадат срещу Монтана или Видима, но нали се сещаш, че това е Левски, а знаеш как се свирят дузпи срещу тях. За викането, да бяхте по-добри тоя път ги заглушихте тотално, поздравления за което. Трябва да се вдига летвата с всеки изминал мач, както организационно, така и синхронно. Нали искаме да се развиваме