Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот ralka_levskarka » 30 апр 2012 13:22

Наско: "Браво "сините". "Сектор Б, благодаря ви от сърце! Направихте ме двойно щастлив. Винаги сме били №1 благодарение на публиката си. Останете и занапред такива. Честитя ви и ви обичам!".
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 30 апр 2012 13:26

Синьо сърце написа:Но пробойните в защитата ви не са по-малко от нашите

Ще ми посочиш ли къде бяха пробойните вчера в нашата защита, като изключим този рикошет, от който никой не би могъл да предвиди накъде ще иде топката. Какви точно положения имахте вие? Колко пъти нашата защита беше надиграна от вашите супер крила?

Радвайте се на победата, имате право на това. Но не изпростявайте, защото наистина бяхте супер зле и вчера. Благодарете се на късмета, защото за малко да се сбъдне желанието ми Карачанака на ушие Илиев от над 30 м.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 30 апр 2012 13:27

mistreated написа:
Синьо сърце написа:Но пробойните в защитата ви не са по-малко от нашите

Ще ми посочиш ли къде бяха пробойните вчера в нашата защита, като изключим този рикошет, от който никой не би могъл да предвиди накъде ще иде топката. Какви точно положения имахте вие? Колко пъти нашата защита беше надиграна от вашите супер крила?

Радвайте се на победата, имате право на това. Но не изпростявайте, защото наистина бяхте супер зле и вчера. Благодарете се на късмета, защото за малко да се сбъдне желанието ми Карачанака на ушие Илиев от над 30 м.

Не че вие бяхте кой знае какво ама ..

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 30 апр 2012 13:40

ralka_levskarka написа:Не че вие бяхте кой знае какво ама ..

Създадохме достатъчно на брой възможности за гол. Това, че не сме успели да ги реализираме е съвсем друг въпрос.
Но положенията на Дюлгеров в началото, Мораеш сам срещу Илиев, Крачунов от 5 метра, гредата на Карачанаков и удара на Мораеш малко преди това. Като прибавим и двете положения за дузпи. Мисля, че е доооста, доста повече от единствения анемичен удар на Калво през първото полувреме.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 30 апр 2012 13:59

mistreated написа:

Създадохме достатъчно на брой възможности за гол. Това, че не сме успели да ги реализираме е съвсем друг въпрос.
Но положенията на Дюлгеров в началото, Мораеш сам срещу Илиев, Крачунов от 5 метра, гредата на Карачанаков и удара на Мораеш малко преди това. Като прибавим и двете положения за дузпи. Мисля, че е доооста, доста повече от единствения анемичен удар на Калво през първото полувреме.

ау ау полека с тия дузпи, че при първата Антон се метна като риба на сухо мани ;) а втората е 50/50 направо играхте като Барселона ; ))

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 30 апр 2012 14:45

milen.hristov написа:
Santiago Munezz написа:
milen.hristov написа:Победа и пак победа, ние пеем само за победа. ЧЕСТИТО!

Ти ше ме разбиеш от смях...честно!Сигурен съм че има някаква директива тук и ти си от ония ама под прикритие! :mrgreen:

Стига мислете като фенове, мислете като мъже. Когато някой те поздравява по протокол следва да му благодариш или не споменавай нищо, другото е чиста липса на възпитание.
Това, че уважавам противника и не го обиждам, не означава, че не съм от Левски.

И след като уважаваш противника ни поздравяваш с песни от техния репертоар?Не,мерси...все едно след някое дерби аз да влеза и да ги поздравя с "бий чорбата"! :oops:
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Мнениеот plamen_ol » 30 апр 2012 15:27

mistreated написа:

И като сте толкова добри, колко точки взехте от мача? :lol: Нула?!?

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 30 апр 2012 16:54

plamen_ol написа:
mistreated написа:

И като сте толкова добри, колко точки взехте от мача? :lol: Нула?!?

Това е футбол. Случва се да загуби по-добрия. Не е тенис, волейбол или баскетбол да речем, където задължително губиш, ако играеш по-слабо. То това е интересното на футбола. Коментираме играта, резултата е ясен.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 30 апр 2012 17:34

От днес се присъединявам към бойкота на феновете на Левски от сектор А и В. http://www.livesport.bg/vojna-v-sektor- ... 51907.html
Като причина за решението ми освен изложеното в декларацията ще добавя все още продължаващото присъствие на георги иванов в Левски. Този индивид с присъщата му наглост след като за три години донесе на клуба си позволи да влезе на два пъти в съблекалнята на отбора. Този индивид с глупостта, неграмотността и некадърността си превърна любимият ми отбор от клуб с европейско лице в страстен колекционер на калъфки.
Докато този индивид не бъде напълно изгонен от клуба аз няма да стъпя на стадион ''Георги Аспарухов''. Ще се върна на стадиона само при наличието на Наско Сираков в клуба, това ще е ясен сигнал, че в Левски има желание за промяна, всичко останало ще бъде лъжа.
От този момент снемам доверието си към Иво Тонев, който си позволява да благословя мъпетскта глупост.
Снощната победа над ЦСКА освен радотта като след всяка такава, не но си нищо друго положително, в клуба явно липсва желание за сериозна промяна.
Левски в момента няма нужда от подкрепа, а от промяна.
УСПЕХ НА ИЛИАН ИЛИЕВ И САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 30 апр 2012 19:24

Милене,извини ме за двата ми сериозни въпроса кото ще ти задам.
Ти здравословно добре ли си човече?
Ти наистина ли си от Левски?

Благодаря ти предварително за отговорите.
LEVSKI_FOREVER

Върни се в “Левски”