Пари Сен Жермен (фен тема)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Re: Пари Сен Жермен (фен тема)

Мнениеот boys85 » 30 апр 2012 12:28

Дузпата на Сако:

Изображение

:roll:

Потребителски аватар
Agueroo
Контакти:

Мнениеот Agueroo » 30 апр 2012 12:43

Според мен с играта си от второто полувреме Лил си заслужиха победата,а Азар е великан и заслужава да играе във велик отбор

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 30 апр 2012 13:09

Agueroo написа:Според мен с играта си от второто полувреме Лил си заслужиха победата,а Азар е великан и заслужава да играе във велик отбор

Мен ако питаш и с играта си от първото си заслужиха също. Само че след гола на ПСЖ не знаеха къде се намират, загубиха контрола върху мача, дори 2 паса подред не можеха да си дадат. Ако не беше глупостта на Сако (50 метров пас, остави топката да мине зад гърба му) не се знаеше как ще завърши мача.

Лично предпочитам Лил да станат шампиони в сравнение с Монпелие, най-добре окомплектован състав имат, а и играят най-красивият футбол в момента. Плюс това победите на Монпелие над Тулуза и ОМ сериозно ми намирисват с оглед показаното на терена.

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 03 май 2012 10:24

Победа с 2:0 като домакин над Сент-Етиен и разлика от 3 точки с Монпелие. Последен шанс за титла, още повече, че Монпелие ще има наказани футболисти за мачовете си с Рен и Лил, а и може да се разколебаят след загубените точки във вторник. Най-после и ПСЖ ще изиграе мач преди Монпелие, с което има възможност и допълнително да им създаде напрежение при победа.

Мачовете до края
ПСЖ: Валансиен (Г), Рен (Д), Лориан (Д)
Монпелие: Рен (Г), Лил (Д), Оксер (Г)

Не е за подценяване факторът голова разлика, който се гледа при равни точки. ПСЖ изостават с 1 гол до момента, но имат 3 гола повече, вкарани от Монпелие.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 03 май 2012 12:28

На Монпелие е по-гадна програмата до края.

Големите шансовете имате да ги изместите от първото място.

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 07 май 2012 11:08

Не е лесно да гледаш мачове на ПСЖ този сезон, повярвайте ми. ;)

Започва мачът, отборът уж се бори за титла, а излиза смутено, прибрано и до 11-та минута 0:2. Тъкмо си казваш всичко свърши и се чудиш как може за първите 10-на минути да си прецакат целия сезон до края, като цяла седмица са се надъхвали да се изравнят по точки с Монпелие и в този момент Нене намалява резултата. Мислиш си има надежда, но няма да е никак лесно, сега ще видим дали имат характер за шампиони и какво да стане - 3:2 още преди почивката!

Доволен започваш да гледаш второто полувреме, когато резултатът набъбва на 4:2 и с оглед пълния контрол от страна на ПСЖ и положенията, които продължават да създават пред вратата на противника, всичко може да се смята за приключено. Но към 80-тата минута, когато мачът уж се доиграва и всичко е ясно, след грешка в защита се стига до фал за Валансиен...оф сега остава и да вкарат, след като цяло второ полувреме почти не са създали и едно положение...И естествено гол и още 10-15 минути треперене, което е силно подсилено от рехавата защита, която ПСЖ имат...

Както и да е струваха си емоциите, днес всички ще гледаме Монпелие, имат тежко гостуване на отбор с шансове за Европа, а и ще им липсват доста титуляри.

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 14 май 2012 14:59

За мен всичко след вчерашният кръг приключи. Монпелие са шампиони, ПСЖ втори, Лил трети. Трябва да стане нещо повече от чудо за да може Монпелие да загубят от вече изпадналия Оксер.

Сезонът си имаше своите плюсове и минуси. Аз лично съм доволен като цяло. В последните години клубът беше много зле, в основния му състав водеща роля имаха играчи на сериозна възраст (Макелеле, Купе, Жули, Люиндула, Арман, Камара, Кежман, Сеара). Много други пък нямаха нужното ниво дори и за изпадащ отбор (Едел, Сами Траоре, Тиене, Санкаре и останалите юноши). Да не говорим, че почти не бяха правени сериозни трансфери в последните години. Ето защо с идването на катарците през лятото беше нужно сериозно действие на трансферния пазар, което беше и допълнително усложнено от формалностите покрай сделката за закупуване на клуба, организационните промени и затова се получи голямо закъснение със селекцията. Един месец преди началото на сезона беше взета голяма бройка нови играчи, малко на пожар беше правена селекцията и нямаше много време за сработване. Предвид създалите се ситуации беше поставена напълно реална цел преди шампионата - класиране в ШЛ, която беше постигната и затова сезонът може да се приеми за успешен.

Минусите: Създаде се реален шанс за спечелване на титлата, който въпреки всички странични фактори (голям брой нови играчи, смяна на треньор, организационни промени) беше пропуснат главно заради собствени грешки. Имаше сериозни проблеми, свързани с манталитета на играчите, липсата на отборен дух. Това не беше истински шампионски отбор. Отделно Анчелоти и Леонардо действаха с прекалено голямо самочувствие, да не говорим, че не само не познават френския футбол, но и сериозно го подценяват :!: Да Монпелие имаха не малкото предимство на сработен отбор, подкрепата на цяла Франция, съдийски и медиен комфорт, късмет и някои прекалено лесни мачове срещу силни противници. Само че това не е оправдание за загубените точки от ПСЖ особено през втория полусезон. Не е оправдание и злобата към парижани от страна на останалите клубове, нито навитата им игра срещу тях.

Аз лично съм оптимист за бъдещето. Лятото ще бъде направена нормална подготовка и селекция, ще има възможност за привличането на по-добри играчи покрай участието в ШЛ, ще се работи спокойно. От там нататък и целите трябва да са по-големи - задължителна титла, добро участие в ШЛ и евентуално спечелване на някоя от двете местни купи (последното леко ми е втръснало :lol:).

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 18 май 2012 13:27

Макар да е почти невъзможно да стане шампион на Франция, ПСЖ подготвя сериозни трансфери за лятото. Отборът на Карло Анчелоти е на 3 точки от лидера Монпелие, кръг преди края, но вече мисли за селекцията.

Според вестник "Екип" парижани вече са уредили привличането на Кака от Реал Мадрид. Според източник от клуба, сделката с испанците вече е уговорена.

Бразилецът пристигна в Реал Мадрид за 65 млн. евро от Милан през 2009. Заплатата му е 10 млн. евро. Според "Екип" ПСЖ ще плати за него между 20 и 30 млн. евро. Въпреки многото изказвания на Кака, че иска да остане, той няма да получава възможности за изява. Освен това в ПСЖ треньор е Карло Анчелоти, който извади най-доброто от бразилеца в Милан.

С идването на Кака обаче ПСЖ няма да спре с трансферите. Французите искат още Езекиел Лавеци и Себастиян Джовинко. Лавеци е желан и от Интер. Но ПСЖ може да предложи много повече от нерадзурите. Звездата на Наполи е за продан, а ПСЖ е готов да брои 25 млн. евро, което не е далеч от клаузата за разтрогване на договора му с Наполи (31 млн.). Неаполитанците ще получат и още 6 млн. евро бонуси, в зависимост от представянето на аржентинеца.

Себастиян Джовинко също е в полезрението на ПСЖ. В списъка за трансфери са още Дани Алвеш от Барселона и Гонсало Игуаин. Собственикът на парижани Катар Инвестмънт Ауторити е готов да осигури над 100 млн. за трансфери.

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 28 май 2012 12:19

По принцип избягвам да коментирам трансферни слухове, защото 99% се оказват далеч от реалността, но в случая изглежда сериозна работата:

http://www.calcionapoli24.it/?action=re ... izia=62460

Пише, че Лавеци ще бъде представен в петък и същият в момента готвел прощално писмо към феновете на Наполи.

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 12 юни 2012 11:13

Докато всички са луднали покрай трансферите на Лавеци и Тиаго Силва в същото време един много сърцат футболист, част от отбора през последните 5 години беше натирен от Анчелоти и Леонардо. Става въпрос за Маркос Сеара. Да, той нямаше особени качества за голям европейски отбор, попадна в тежък период за клуба, вече е на години и беше най-очакваното нещо да напусне ПСЖ през това лято. Само че от него винаги можеше да се очаква пълно раздаване на терена и той беше човекът, който внасяше онзи така характерен бразилски колорит, който винаги е бил присъщ за ПСЖ.

Много тъжно ми стана вчера, четейки интервюто му да разбера колко тежко му е да напусне клуба и как е бил принуден да го направи. Ciao Marcos!

Изображение

Върни се в “Футбол - Свят”