angelov написа:Наистина омраза има. И ще има докъто по стадионите се случват такива неща. Я си представи феновете на Реал да направят такова нещо на феновете на Барса. Дали няма да има отмъщение?
Просто в Испания такова нещо трудно ще стане. Но и там има подобни случаи. А отмъщение няма! Просто защото там хората първо мислят и после действат! А и защото там има закони! Ако се случи нещо такова отбора чийто фенове са постъпили така ще бъде жестоко наказан! И понеже там феновете наистина държат на отборите си гледат да не вредят с поведението си на любимите си отбори!
angelov написа:Колкото до отбора на народа, за това много пъти е ставало на въпрос от къде идва. И пак ще ти дам пример, един приятел на баща ми му викат Дебелия. Аз от както го познавам, винаги го знам слаб и сух. Питал съм го откъде идва това дебелия и той каза, че като дете е бил дебел и са му викали така и му е останало до живот. Така че в доста случаи прякорите остават завинаги.
Ок. Но кажи ми защо продължавате вие самите да се наричате така? Ок някакъв журналист го е измислил, защо вие сте го приели обаче и постоянно го повтаряте?
angelov написа:Като говориш за заравяне на томахавка, ако не си гледал предаванията на Сашо Диков и Крум Савов, гледай ги, чуй изказванията на хора, които се представят, че са от фенклуба на Миньор и тогава говори.
Пич затова казах: По-умният отстъпва! Все някой ще трябва да направи първата крачка! Покажете, че сте нещо повече, че сте по-умни от феновете на Миньор!!! Иначе докато го карате "зъб за зъб, око за око" вие показвате, че сте същите като тези, дето ги наричате "идиоти", "олигофрени", "убийци" и тн...
angelov написа:И не не искаме да има убити (поне аз не искам) за да се прекрати тази простащина.
Не става само с искане, трябват и дела! За да се оправи тази идиотска ситуация трябва всички ние фенове на футбола да положим усилия! И по-важното трябва да разберем, че идиоти винаги е имало и винаги ще има и че не трябва да се поддаваме на инциденти и откровени идиотски провокации!!!