Левски София - ЦСКА София - 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Re: Левски София - ЦСКА София - 1:0

Мнениеот Red_Girl » 30 апр 2012 02:47

Време е и аз да се включа!!! Заебете мача, беше ясно, че ше паднем! Важното е, че на трибуните и по улиците ги смазахме и тук няма кво да се каже!!! СОФИЯ Е ЧЕРВЕНА! СОФИЯ ЗНАЧИ ЦСКА!!!

Изображение
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 30 апр 2012 03:19

Първо честита победа на Левски.Възползваха се от единствения си шанс и вкараха.Но гледам,че тук някои сини фенове са изпаднали в екстаз-ЦСКА бил надигран тактически и не знам си още какво.Пълни глупости.Единствената причина за гола на Левски е секундата невнимание на защитата на ЦСКА и съдийската аванта.Да колкото и някои да отричат такава имаше.Прав е Ясен след мача да казва-Дай боже всеки път такава победа с късмет и грозна игра.Да г-н Петров късмета ще ви е нужен,защото отбора ви и днес нищо не игра.От 3 паса 2 бяха грешни.За цял мач имахте 1 голово положение.Защитниците ви бяха навръзвани по 3-ма от само един противников футболист( разбирай Мораес).Късмет ще ви е нужен да побеждавате,защото вие няма да го направите с добра игра.И за това говори факта,че Левски беше направо разпилян от ЦСКА след гола-нещо недопустимо за отбор,който след 2 смени заигра с 2ма офанзивни футболисти в повече.А изглеждаше така,че играе с 10 защитника.Днес Левски отново показа,че играе ганкиното.Но има напредък спрямо предишните мачове-футболистите играха с повече дух.А съдята бе повече от плачевен-от всеки 10 фала на терена 9 свирени в полза на Левски.Защитник блъска нападател в полето-дузпа няма за съдията.Вратар ще счупи крака на противников футболист за съдията пак няма дузпа.Йовов си води топката 1,5 метра зад аутлинията ама и аут няма.Карай нали са Левски за тях няма дузпи и очертания на терена.Но за сметка на това им се свирят фалове всяка минута.
Ето заради такива простотии бг футбола ще дълбае дъното.

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 30 апр 2012 03:24

Нека се кефят, че са били еврогранда, и без тва този мач за тех ще е единствения европейски.. хаха друг нема да видят тази година. :lol: :lol:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 30 апр 2012 03:41

bobonikolov написа:Първо честита победа на Левски.Възползваха се от единствения си шанс и вкараха.Но гледам,че тук някои сини фенове са изпаднали в екстаз-ЦСКА бил надигран тактически и не знам си още какво.Пълни глупости.Единствената причина за гола на Левски е секундата невнимание на защитата на ЦСКА и съдийската аванта.Да колкото и някои да отричат такава имаше.Прав е Ясен след мача да казва-Дай боже всеки път такава победа с късмет и грозна игра.Да г-н Петров късмета ще ви е нужен,защото отбора ви и днес нищо не игра.От 3 паса 2 бяха грешни.За цял мач имахте 1 голово положение.Защитниците ви бяха навръзвани по 3-ма от само един противников футболист( разбирай Мораес).Късмет ще ви е нужен да побеждавате,защото вие няма да го направите с добра игра.И за това говори факта,че Левски беше направо разпилян от ЦСКА след гола-нещо недопустимо за отбор,който след 2 смени заигра с 2ма офанзивни футболисти в повече.А изглеждаше така,че играе с 10 защитника.Днес Левски отново показа,че играе ганкиното.Но има напредък спрямо предишните мачове-футболистите играха с повече дух.А съдята бе повече от плачевен-от всеки 10 фала на терена 9 свирени в полза на Левски.Защитник блъска нападател в полето-дузпа няма за съдията.Вратар ще счупи крака на противников футболист за съдията пак няма дузпа.Йовов си води топката 1,5 метра зад аутлинията ама и аут няма.Карай нали са Левски за тях няма дузпи и очертания на терена.Но за сметка на това им се свирят фалове всяка минута.

На лъжата краката са къси, казал Господ и наказал Стойчо-директивата. :arrow:

RageAgainst
Контакти:

Мнениеот RageAgainst » 30 апр 2012 05:04

Morgause написа:
Синьо сърце написа:
шивача написа:аз съм далеч от подобни истории. в началото на 90-те ги имах в изобилие, редовно пътувах с феновете и на Локо, и на Ботев, простотии много имам зад гърба си. за това сега, като видя, че некви фибри ми скачат и подскачат покрай мен и ми е смешно. така и ти, взел два шала на децата зад някой блок и стана голем мъж. Браво

Аз да взема шал на децата? Нещо си се объркал...Случаят беше съвсем друг, ние си пиехме спокойно и напоително, а други минаха оттам и пееха КЗЛ, лошо няма, ама се направиха на бабаити на двама пубери, без да погледнат ситуацията.Нашите деца ще тормозите, как ще стане тая работа? Каквото си търсил-това си и намерил, ти що не откупиш трофеите, да ги дадеш на децата, а?

Горе гледам, че си казал, че сме изгорили 5 шала. Не мой човек, бяха 2 знамена, няколко блузи/тениски и около 20 шала! А вие, като сте толкова мъже, тия в сектор А що не отидете в В? Шот е лесно 1000 на 100, нали знаеш? Дай да са по равно да видим дали ше стане точно така. Ясно е, че в В ходят повече наши, в А повече ваши.
Разликата е, че в А може да се докопате, а във В не.

П.П. Ние сме АРМЕЙЦИ, вие сте говеда, боли ни кура за вашата победа!

ЦСКА НАД ВСИЧКО!

И к'во като сте ги изгорили? На последните 4-5 мача колко ваши знамена,тениски,шалове,блузи и суитчъри изогряха,тогава не бяхте толкова отворени май? ;)

А относто коментара ти,че не се чува гъг от нас в началото на мача - то беше така до около 15минута,понеже микрофона чак тогава успяха да го оправят(или да го подменят с нов,не знам точно кое от двете) ;)

kiko75
Контакти:

Re: Стойчо и съдията

Мнениеот kiko75 » 30 апр 2012 06:59

T&T написа:
kiko75 написа:ми оказа се прав стойчо по нещастен съдя не ни беше свирил

Има ли цесекари, които си мислят, че проблемът им в днешния мач беше съдията? Ако има такива - жалко за тях. Най-слабия Левски от години насам днес победи най-слабия ЦСКА съществувал някога, който на всичкото отгоре се кани да става шампион.

ako CSKA i lewski sa slabi to smqtaite kade ste wie i da sydqta be[e problem zza6to to na taq za6titna taktika ti da ni swiri6 fal samo v na6aata polvina i okolo cetara vsi4ko drugo da ne e fal e problem
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 30 апр 2012 07:49

amstel_beer написа:
bobonikolov написа:Първо честита победа на Левски.Възползваха се от единствения си шанс и вкараха.Но гледам,че тук някои сини фенове са изпаднали в екстаз-ЦСКА бил надигран тактически и не знам си още какво.Пълни глупости.Единствената причина за гола на Левски е секундата невнимание на защитата на ЦСКА и съдийската аванта.Да колкото и някои да отричат такава имаше.Прав е Ясен след мача да казва-Дай боже всеки път такава победа с късмет и грозна игра.Да г-н Петров късмета ще ви е нужен,защото отбора ви и днес нищо не игра.От 3 паса 2 бяха грешни.За цял мач имахте 1 голово положение.Защитниците ви бяха навръзвани по 3-ма от само един противников футболист( разбирай Мораес).Късмет ще ви е нужен да побеждавате,защото вие няма да го направите с добра игра.И за това говори факта,че Левски беше направо разпилян от ЦСКА след гола-нещо недопустимо за отбор,който след 2 смени заигра с 2ма офанзивни футболисти в повече.А изглеждаше така,че играе с 10 защитника.Днес Левски отново показа,че играе ганкиното.Но има напредък спрямо предишните мачове-футболистите играха с повече дух.А съдята бе повече от плачевен-от всеки 10 фала на терена 9 свирени в полза на Левски.Защитник блъска нападател в полето-дузпа няма за съдията.Вратар ще счупи крака на противников футболист за съдията пак няма дузпа.Йовов си води топката 1,5 метра зад аутлинията ама и аут няма.Карай нали са Левски за тях няма дузпи и очертания на терена.Но за сметка на това им се свирят фалове всяка минута.

На лъжата краката са къси, казал Господ и наказал Стойчо-директивата. :arrow:

Лъжата ще цъфне наесен,като Ви Вкарат в ЕКТ. До тогава може да я карате по старому :!: А предвид играта на Левски,твърде вероятно е директивата да е "с цената на всичко и помощ от всички в ЕКТ"...
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 30 апр 2012 08:27

Приключих с това дерби вече, преспах и вече мисля за мача с Враца.

Напред Червените :twisted:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 30 апр 2012 09:15

Morgause написа:
turbogena написа:Стига ревали за дузпи бе. На нас есента не ни дадоха 2 дузпи ,като едната беше 100%-ва след поредната игра с ръка на Коцето. Спрете се малко. Признайте загубата и толкова. Не бъдете жалки като Тройчо...

Ние не сме жалки, ине сме горди, защото ви надиграхме, и сме бесни, защото един поръчков съдия реши мача!

А юношата на ЦСКА Таско Тасков не е "поръчков",нали?

RAYAN
Контакти:

Мнениеот RAYAN » 30 апр 2012 09:28

Двама приятели - цесекари снощи след мача ми казаха, че техните са НАКУПИЛИ артикули на Левски и тях са горили. :lol: Явно да лъжите ви е в кръвта ? :roll:
Всичко най хубаво на света, е синьо - факт !

Върни се в “ЦСКА”