Левски София - ЦСКА София - 1:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

igra4

Re: Левски София - ЦСКА София - 1:0

Мнениеот igra4 » 30 апр 2012 01:02

Adramelech написа:Да кажеш, че Старокин и Димов не стават, а Гаджев и Йовов да, че даже втория бил сърцето на отбора... някой май е прекалил с поливането на победата май

Жалей за Йовов щото е един от последните останали от играчите на любимците му Сираков Стоилов ;)
Ако те мразят, значи си личност!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 30 апр 2012 01:03

Adramelech написа:Да кажеш, че Старокин и Димов не стават, а Гаджев и Йовов да, че даже втория бил сърцето на отбора... някой май е прекалил с поливането на победата май

Последно играчи като споменатите плюс другите трима лично мога да ги доведа в Левски без да взимам комисионна като този който ги е довел тези (който и да е той)

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 30 апр 2012 01:04

igra4 написа:

Жалей за Йовов щото е един от последните останали от играчите на любимците му Сираков Стоилов ;)

Абе не знам на кой е любимец и дали е един от последните, но силно се надявам днес да беше бенефиса на Кмета.
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 30 апр 2012 01:04

Милене, излагаш се и говориш откровени глупости! Около мен хората искаха Йовов да го е..т, как може така да се е*аваш с мача-решаваш го с един пас, ама той финтове ще прави, гол ще вкарва! Пълен ташак! Рамос чака на празна врата, той ще ми прави финтове на забавен каданс! И това не един път!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

igra4

Мнениеот igra4 » 30 апр 2012 01:07

Синьо сърце написа:Милене, излагаш се и говориш откровени глупости! Около мен хората искаха Йовов да го е..т, как може така да се ебаваш с мача-решаваш го с един пас, ама той финтове ще прави, гол ще вкарва! Пълен ташак! Рамос чака на празна врата, той ще ми прави финтове на забавен каданс! И това не един път!

Дедо Йово след края на сезона да си ходи с добро ;) ЦСКА шампион на Либия :lol:
Ако те мразят, значи си личност!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 30 апр 2012 01:07

milen.hristov написа:
TristaNNN написа:
milen.hristov написа:7. Димов и 6. Старокин- тези просто не стават, бива некадърници, ама пък чак толкова. Объркаха всичко което можаха, но такива бяха селекциите през последните три години.

:shock: Всички сме си пийнали след мача, но тоя коментар направо ме закла, та Старокин днес направи може би мача на живота си, а Димов обра къде каквото можеше на "втория етаж". Старикин допреди смяната си покриваше перфектно зоната между синия защитен вал и атакуващото звено, а Димов мачкаше във въздуха, направи крив дъртия допингиран червен капитан. Вероятно затова вторият тръгна да търси ръждясалата си слава навсякъде, но не и където по принцип умее. Странно мнение имаш :shock:

Слаб критерии имаш. Тои аз ще играя като тези, но не съм тръгнал да играя, просто не ставам

Ами това имаме: Шави Алонсо е уморен, Виера мисли да спира с футбола и не е в оптимална спортна форма, а Димитър Петков отиде да рита в Бдин... това е братче, играем с Димов :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 30 апр 2012 01:09

Синьо сърце написа:Милене, излагаш се и говориш откровени глупости! Около мен хората искаха Йовов да го е..т, как може така да се ебаваш с мача-решаваш го с един пас, ама той финтове ще прави, гол ще вкарва! Пълен ташак! Рамос чака на празна врата, той ще ми прави финтове на забавен каданс! И това не един път!

Мое мнение, не искам да се бъркам във вашето. За последно с Йовов макар и отдавана сме ставали шампиони и в Европа сме играли. С тези останалите едвали някога това ще се случи, просто липса на класа.
Последният който съм видял така да бъде псуван така е гонзо и отново от люлин бойс, ха познай кой го защитаваше тогава най-силно и си спомни какво стана в следващите мачове

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 30 апр 2012 01:10

milen.hristov написа:

Последно играчи като споменатите плюс другите трима лично мога да ги доведа в Левски без да взимам комисионна като този който ги е довел тези (който и да е той)

Аз се чудя, как не са взели такъв самороден талант (какъвто явно си ти), на работа в отбора. То не беше, че играеш по-добре от тях, а сега, че можеш да ги доведеш, че даже и без комисионна :roll: Направо в сряда (че нали сега трябва да изтрезнеят ръководните органи в отбора) отивай да се помолиш на Тонев, защото май Бащицата вече е никой в Левски, да те взима на работа. А този, който ги е довел, сигурно е твоят така омразен Гонзо, който даже е бил в съблекалнята на почивката...
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 30 апр 2012 01:13

Играхме някак безидейно. В началото ритаха напред с надеждата топката да стигне до Йовов, после започнаха да се опитват да си разменят пасове и да организират някакви атаки, но просто нямаше кой да поеме топката от защитата, да я изнесе напред и нищо не се получаваше. Лично за мен много груба грешка (може би такива са били треньорските указания) беше да се затворим след гола и да чакаме края на мача. Ако оценявам индивидуално играчите, сравнително добре се представиха Пламен (спаси 2-3 чисти положения), Пинто, Мюлдер (най-важното е, че бяха стабилни в защита), Калво и Рамос (една възможност - един гол, така играят класните футболисти). Много слабо представяне за Иванов, Диамутен, Старокин и Димов (той имаше 1 добра проява през първото полувреме). Централните защитници бяха доста неориентирани в пореден мач, а слабата игра на двамата пред тях ги затрудняваше още повече. Опорните халфове бяха надигравани в почти всяка ситуация. Те нито можеха да се преборят с противник, нито можеха да отнемат топка, нито можеха да дадат пас в предни позиции. Лятото трябва да се прави сериозна селекция, иначе няма да се получи.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 30 апр 2012 01:17

Adramelech написа:
milen.hristov написа:

Аз се чудя, как не са взели такъв самороден талант (какъвто явно си ти), на работа в отбора. То не беше, че играеш по-добре от тях, а сега, че можеш да ги доведеш, че даже и без комисионна :roll: Направо в сряда (че нали сега трябва да изтрезнеят ръководните органи в отбора) отивай да се помолиш на Тонев, защото май Бащицата вече е никой в Левски, да те взима на работа. А този, който ги е довел, сигурно е твоят така омразен Гонзо, който даже е бил в съблекалнята на почивката...

пок кръстьо никъде не съм го споменал. него всички трябва да го мразим, все пак зарди него сега се борим за място в Европа и сме само на калъфки три годин.
ДА НЕ СИ РАЗВАЛЯМЕ РАДОСТТА И ПРАЗНЕНСТВАТА ОТ ПОБЕДАТА

Върни се в “Архив”