Левски София - ЦСКА София - 1:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Re: Левски София - ЦСКА София - 1:0

Мнениеот turbogena » 30 апр 2012 00:45

Йовов няма място вече в Левски. Да спира с футбола и по живо ,по здраво ;)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 30 апр 2012 00:45

Синьо сърце написа:
TristaNNN написа:След края на мача Райс Мболи пробяга половината стадион, за да поздрави и да прегърне Пламен Илиев, но никой не отрази и не коментира това. Интервюто с рефера който традиционно коли сините е топ новина, един мазен алаброс заподозря конспирация, а Подлеций стана набожен ...

Аз го казах и поздравих Мболи!

Поздравления за което, май сме само аз и ти, но всъщност визирах медиите. Ние, които си виждаме хубавите неща в играта, си ги виждаме ;) Наздраве Синьо Сърце и поздрави от синия софийски Люлин 5 8-)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 30 апр 2012 00:45

Синьо сърце написа:
milen.hristov написа:Левски победи ЦСКА и прекъсна една неприятна серия без победа над червените. Направи го в мач без какъвто и да е сериозен смисъл въпреки, че всяка победа в дербито е сладка. В Левски обаче нищо няма да се промени от тази победа, нито ще вгорчи особено червената титла при положение, че сините загубиха през есента.
Левски спокойно можем да кажем е с най-беззъбото нападение, нещо за което предупреждавах още през лятната пауза. Левски започна мача с доста страхлив състав изпълнен с хора които нямат качества за този отбор,победа дължаща се на уникалният късмет днес, доста хъс и желание за реванш, но най-вече това
,че ЦСКА се бяха пренавили и прегоряха знаейки, че при победа са шампиони.
Много смешно прозвучаха и думите на Живков след мача как ЦСКА бил ощетен при положение, че съдията се справи, макар и да не свири перфектно, не повлия на развоя на мача.
Разбира се имаше и грозни неща които се случиха днес, като това, че футболистите на Левски ще вземат завишени премии, за другите някои неща не искам да пиша точно днес. Явно Левски са доволни от 4 място и 10 точки разлика с ЦСКА, но явно Иво Тонев си мисли, че Левски е Локомотив Сф.
23. Пл.Илиев- героят на мача. Спаси Левски от изравняване, дори и от загуба
2. Мюлдер- показа, че е добре ако Левски го задържи и следващият сезон
5. Иванов- справи се в голяма част от мача дори бе перфектен. При подготовка от нормален треньор, може да бъде много ценен
25. Диамутен- най-силният му мач за Левски
28. Пинто- свърши си работата в защита, с доста добри включвания и напред
7. Димов и 6. Старокин- тези просто не стават, бива некадърници, ама пък чак толкова. Объркаха всичко което можаха, но такива бяха селекциите през последните три години.
45. Гаджев- изигра страхотен мач, има място в отбора
16. Рамос- освен гола си беше постоянна опасност за защитата на ЦСКА
8. Калво- жалко, че Левски най-вероятно го губи през лятото
10. Йовов- сърцето и душата на този отбор
12.Жуниор и 19. Цветков- не се запомниха с нищо
55. Милиев- безсмислена смяна

Фактът, че Йовов и Гаджев са в този отбор е позор! И да ги хвалиш, на всичкото отгоре е срам! При 1-0 лайното Йовов два пъти не я даде на сини играчи на празна врата, за да се прави на футболист! А Гаджев е *****, която дано вземат някъде по Киргизстан, да се отървем от него! Позор!

За срама и позора и лошото възпитание, някой друг път. Нека днес е порадваме, че и без това рядко ни се случва

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 30 апр 2012 00:47

turbogena написа:Йовов няма място вече в Левски. Да спира с футбола и по живо ,по здраво ;)

Ако той няма място какво да правим моите приятели старокин, димов, младенов, башлиев

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 30 апр 2012 00:49

Успех и на съперника в оставащите мачове до края. Въпреки, че съм за Лудогорец (не защото вие сте им съперника), нека по-добрият стане шампион.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 30 апр 2012 00:53

milen.hristov написа:7. Димов и 6. Старокин- тези просто не стават, бива некадърници, ама пък чак толкова. Объркаха всичко което можаха, но такива бяха селекциите през последните три години.

:shock: Всички сме си пийнали след мача, но тоя коментар направо ме закла, та Старокин днес направи може би мача на живота си, а Димов обра къде каквото можеше на "втория етаж". Старикин допреди смяната си покриваше перфектно зоната между синия защитен вал и атакуващото звено, а Димов мачкаше във въздуха, направи крив дъртия допингиран червен капитан. Вероятно затова вторият тръгна да търси ръждясалата си слава навсякъде, но не и където по принцип умее. Странно мнение имаш :shock:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 30 апр 2012 00:57

TristaNNN написа:
Синьо сърце написа:
TristaNNN написа:След края на мача Райс Мболи пробяга половината стадион, за да поздрави и да прегърне Пламен Илиев, но никой не отрази и не коментира това. Интервюто с рефера който традиционно коли сините е топ новина, един мазен алаброс заподозря конспирация, а Подлеций стана набожен ...

Аз го казах и поздравих Мболи!

Поздравления за което, май сме само аз и ти, но всъщност визирах медиите. Ние, които си виждаме хубавите неща в играта, си ги виждаме ;) Наздраве Синьо Сърце и поздрави от синия софийски Люлин 5 8-)

Ей, днес нарочно си избягах от хората и се сврях Б към А. Сам. Но почна мача и се заговорих с едни пичове от Люлин, така си коментирахме и я докарахме до победата! Наздраве и поздрави от Слатина !
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

igra4

Мнениеот igra4 » 30 апр 2012 00:59

Това е отбора на народа ! Дано Яската остане и след края не сезона, щото е с класи над Илиев ;)
Ако те мразят, значи си личност!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 30 апр 2012 00:59

TristaNNN написа:
milen.hristov написа:7. Димов и 6. Старокин- тези просто не стават, бива некадърници, ама пък чак толкова. Объркаха всичко което можаха, но такива бяха селекциите през последните три години.

:shock: Всички сме си пийнали след мача, но тоя коментар направо ме закла, та Старокин днес направи може би мача на живота си, а Димов обра къде каквото можеше на "втория етаж". Старикин допреди смяната си покриваше перфектно зоната между синия защитен вал и атакуващото звено, а Димов мачкаше във въздуха, направи крив дъртия допингиран червен капитан. Вероятно затова вторият тръгна да търси ръждясалата си слава навсякъде, но не и където по принцип умее. Странно мнение имаш :shock:

Слаб критерии имаш. Тои аз ще играя като тези, но не съм тръгнал да играя, просто не ставам

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 30 апр 2012 01:01

Да кажеш, че Старокин и Димов не стават, а Гаджев и Йовов да, че даже втория бил сърцето на отбора... някой май е прекалил с поливането на победата май
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “Архив”