Левски София - ЦСКА София - 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: Левски София - ЦСКА София - 1:0

Мнениеот Синьо сърце » 30 апр 2012 00:33

шивача написа:
Синьо сърце написа:
Morgause написа:Нямало дуспи, лелелеле, а бе свалете тия сини очила бе, т'ва и слепия ще разбере, че е дуспа! 1 положение имат 1 гол вкарват, смешна работа! Важното е, че на трибуните буквално ви смазахме! Айде канете се за следващото дерби пак и пак говорете как ше ни надвикате и ше ни пребиете, смешници!

Аз ти обясних, че всеки сън има край, но ти не го прие истински... Дузпа се пише с " з". На трибуните бяхте тотален провал, това е факт. Второто никой не ви чу, но това си е ваш проблем-нали щяхте да пеете докрай, без значение от резултата...Жалко, не стана. А между другото имаме 6 шалчета и 2 фанелки, подариха ни ги ваши фенове днес доброволно, но няма да ги горим, ще ги дадем на някои дечица...Капиш?

:lol: браво, много сте страшни, аз пък имам две овце, ела да ти ги подаря :idea: жалка картинка сте, майна. ама цървула обувка не става, остава си цървул ;)

п.п. ей ги сините дами :lol: http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?ca ... ideo=45685

Не ние горихме на стадиона 5 шала, нали? Ние не сме страшни, просто вие си вярвате, че сте нещо, което не сте!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 30 апр 2012 00:40

аз съм далеч от подобни истории. в началото на 90-те ги имах в изобилие, редовно пътувах с феновете и на Локо, и на Ботев, простотии много имам зад гърба си. за това сега, като видя, че некви фибри ми скачат и подскачат покрай мен и ми е смешно. така и ти, взел два шала на децата зад някой блок и стана голем мъж. Браво

п.п. ще пътуваш ли до Пловдив за мача с Локото, ако да можем да се запознаем :)
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 30 апр 2012 00:51

Успех на отборът ви в оставащите мачове до края. Въпреки, че съм за Лудогорец (не защото вие сте им съперника), нека по-добрият стане шампион.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 30 апр 2012 00:52

milen.hristov написа:Успех на отборът ви в оставащите мачове до края. Въпреки, че съм за Лудогорец (не защото вие сте им съперника), нека по-добрият стане шампион.

мерси! дано паднете в Пловдив :idea:

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 30 апр 2012 00:53

шивача написа:аз съм далеч от подобни истории. в началото на 90-те ги имах в изобилие, редовно пътувах с феновете и на Локо, и на Ботев, простотии много имам зад гърба си. за това сега, като видя, че некви фибри ми скачат и подскачат покрай мен и ми е смешно. така и ти, взел два шала на децата зад някой блок и стана голем мъж. Браво

Аз да взема шал на децата? Нещо си се объркал...Случаят беше съвсем друг, ние си пиехме спокойно и напоително, а други минаха оттам и пееха КЗЛ, лошо няма, ама се направиха на бабаити на двама пубери, без да погледнат ситуацията.Нашите деца ще тормозите, как ще стане тая работа? Каквото си търсил-това си и намерил, ти що не откупиш трофеите, да ги дадеш на децата, а?
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 30 апр 2012 00:56

Синьо сърце написа:
шивача написа:аз съм далеч от подобни истории. в началото на 90-те ги имах в изобилие, редовно пътувах с феновете и на Локо, и на Ботев, простотии много имам зад гърба си. за това сега, като видя, че некви фибри ми скачат и подскачат покрай мен и ми е смешно. така и ти, взел два шала на децата зад някой блок и стана голем мъж. Браво

Аз да взема шал на децата? Нещо си се объркал...Случаят беше съвсем друг, ние си пиехме спокойно и напоително, а други минаха оттам и пееха КЗЛ, лошо няма, ама се направиха на бабаити на двама пубери, без да погледнат ситуацията.Нашите деца ще тормозите, как ще стане тая работа? Каквото си търсил-това си и намерил, ти що не откупиш трофеите, да ги дадеш на децата, а?

кви трофей те гонят, гладна кокошка просо сънува. естествено, че си го съчини по картинка, те и в затвора са само невинни :lol: но вие сте най-невинни, като винаги!

ще идваш ли в Пловдив :?

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Мнениеот Morgause » 30 апр 2012 00:59

Синьо сърце написа:

Горе гледам, че си казал, че сме изгорили 5 шала. Не мой човек, бяха 2 знамена, няколко блузи/тениски и около 20 шала! А вие, като сте толкова мъже, тия в сектор А що не отидете в В? Шот е лесно 1000 на 100, нали знаеш? Дай да са по равно да видим дали ше стане точно така. Ясно е, че в В ходят повече наши, в А повече ваши.
Разликата е, че в А може да се докопате, а във В не.

П.П. Ние сме АРМЕЙЦИ, вие сте говеда, боли ни кура за вашата победа!

ЦСКА НАД ВСИЧКО!
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 30 апр 2012 01:10

шивача написа:
Синьо сърце написа:

кви трофей те гонят, гладна кокошка просо сънува. естествено, че си го съчини по картинка, те и в затвора са само невинни :lol: но вие сте най-невинни, като винаги!

ще идваш ли в Пловдив :?

Ами зависи от работата, но мисля да дойда в Пловдив. А едната част от съчинението е уникален шал на Ливърпул, аз такъв не съм виждал... Та за Пловдив-какво?

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 30 апр 2012 01:12

а за Пловдив-какво?

да се видим, бира тва онова. любопитен съм :roll:

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 30 апр 2012 01:32

шивача написа:
а за Пловдив-какво?

да се видим, бира тва онова. любопитен съм :roll:

Няма проблем, но ми е свързано с работата и ще видим как ще е. Вече ти казах, че ходя в градче, близко до Пловдив, обаче това на ЛС ще го пусна. Аз също съм любопитен, малко са хората с хумор и мислене, но се движим в пакет с кола-2-3, като ходим по мачове и аз съм шофьор обикновено, та трудно ще се измъкна от отговорност. По-скоро ще дойда от градчето, като съм там. ;)

Върни се в “ЦСКА”