Локомотив(Пловдив) - Левски(София) - мнения и прогнози

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Ivanskiq
Контакти:

Re: Локомотив(Пловдив) - Левски(София) - мнения и прогнози

Мнениеот Ivanskiq » 30 апр 2012 00:01

Синьо сърце написа:Еееее, изчакайте ни да се напием тази вечер и да празнуваме, от утре ще гомислим и този мач! ;)

Denise, ti li si, brat!!! Levski, seks i rock and roll!!!!

Потребителски аватар
черно-бял
Контакти:

Мнениеот черно-бял » 30 апр 2012 00:10

След толкова картони някой от титулярите на Левски ще отпадне ли за нашия мач.
Мисля, че Велев умира да се докаже срещу вас отново, за пренебрежението с което го изхвърлихте!
2-0; САМООООО...................!

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 30 апр 2012 00:13

drughi написа:
Ето го финалът за 3-то място в първенството. Очаква ни истинска битка на Лаута. Нека по-добрия победи!

Прогноза: 3:1 8-)

Ква е тая глупост,бе пич?? Къв финал,кви 5 лева ?? И ти ли не броиш Литекс и Черноморец ??
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

brossy
Контакти:

Мнениеот brossy » 30 апр 2012 00:23

Аз съм Стойчо Младенов.Има директива Левски да бие Локото.Днеска Бойко е бил в Пд за да пазари мача.Открива игрища за сметка на 3те точки.ЦСКА ще пусне жалба до Министерството на здравеопазването срещу "Софарма". Сиропа за кашлица не е толкова ефикасен както миналогодишния.Явно има директива и от "Софарма"

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Мнениеот fire » 30 апр 2012 00:37

Aко мача се играе е непредвидим,но по-скоро с домакински приоритет за нас! Опасявам се обаче от действителността в държавата ни и в частност,във футбола ни,защото ако Левски отново падне на Лаута,опасността да НЕ играе евротурнири остава,а това няма да бъде допуснато от никой! Мисля,че след фантастичната победа за купата,в неделя ще си паднем кротко с 1-2 или 1-3! Гнусно ми е да го споделя",но парен каша духа"! Все пак играем и финал за купата,а точно там е най-големия ни шанс,а и е далеч по-предпочитания!

Потребителски аватар
Гагарин Обича Локо
Контакти:

Мнениеот Гагарин Обича Локо » 30 апр 2012 00:45

За мен лично няма такова нещо като "или едното или другото", като фен за мен е важно футболистите да уважават първо себе си защото спортната игра, отборната игра изисква себеуважение и концентрация, за да уважават Локомотив!
Изобщо не ми е ясно, защо постоянно се говори, за "ако мача се играе".
Бързо забравихте май как за купата играхме срещу 14 човека и мача пак се игра, но онази победа беше една от най - сладките, точно защото победихме, 14-те представители на противника със себераздаване и отборна игра, дух и желание!
Всички на Лаута в неделя и да покажем нужното ниво на трибуните!
Изображение

Потребителски аватар
черно-бял
Контакти:

Мнениеот черно-бял » 30 апр 2012 00:56

Искам само Локо да играят с дух и сърце, а каквото ще да става!
Мотивацият си личи и никога не остава неоценена независимо от резултата!

Потребителски аватар
Adrian Monk
Контакти:

Мнениеот Adrian Monk » 30 апр 2012 08:22

valiooooo написа:
Adrian Monk написа:
bianchi написа:Няма да Има никьв Проблем играе ли се мача ще бием с разлика.ЛЕвски е безобразен Цска ги смачкаха днес.

:lol: :lol: :lol: Така ни смачкаха, че получихме протриване на един орган и до мача с вас ще трябва да се въздържаме от секс. :mrgreen:
По темата: Твърда двойка. :)

устата ли имаш впредвид?

Синко, разбираш много добре, какво искам да кажа ;) Съчувствам ти, но мога да ти помогна само със съвет. За физическата болка ползвай вазелин или мехлем против хемороиди. :lol: С душевната травма е по-сложно, свиквай отсега с мисълта, че до края на първенството ще получиш още такива. :lol:
П.П. Не че нещо, но такава дума "впредвид" в българския език няма, пише се "предвид", без "в", "на" и др. предлози отпред. Можеш да не ми благодариш за безплатния урок. ;)
"... Знаете, че преди победата на деветосептемврийската революция в спорта и най-вече във футбола преобладаваха буржоазно-фашистки елементи. Народната власт не можеше да допусне това. Затова създадохме нашия ЦСКА". Д. Джуров

Потребителски аватар
NUP-1995
Контакти:

Мнениеот NUP-1995 » 30 апр 2012 08:22

ние сме в много добра форма а левски въпреки победата за мен вчера игра трагично и трябва да благодари на господ за победата,цял мач с 2 удара във вратата,игра без чист централен нападател което не е присъщо да голям отбор каквито претенции имат те !

ако се играе мача ще е твърдо 1 !
ULTRAS PLOVDIV SINCE 1995

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 30 апр 2012 09:29

NUP-1995 написа:ако се играе мача ще е твърдо 1 !

Аз пък ти казвам, че ако мачът се играе е твърда двойка.
Въобще странно се акцентира в повечето мнения дотук, че:
Първо: Ако мачът се играе Локомотив бил сигурен победител! Тоест ако няма задкулисна договорка ИЗОБЩО НЕ СЪЩЕСТВУВА вероятност ЛЕВСКИ да бие. Аз много се извинявам, но да твърдиш, че нямаме никакъв шанс при спортсменска игра да спечелим е напълно налудничаво. Бих ви върнал към мача ви с ЦСКА, когато дори назобените ги нямаше.
Второ: Ако ЛЕВСКИ не дойде със съдиите, както е било за купата(!?)- мачът бил единица. Аз пък твърдя, че ако един отбор в България отиде където и да е със съдиите НЯМА НИКАКЪВ ШАНС да не спечели.
Интересно ми е какъв е вашия вариант ЛЕВСКИ да спечели по нормален начин. Защото всичко друго звучи като предварителни оправдания за загуба.
Да, Локомотив показа добри игри, спечели и последния двубой - за Купата. Но май забравяте, че ние сме ЛЕВСКИ. ЛЕВСКИ София!
Ако искате подценявайте ни - че сме слаби, че сме спечелили вчера с късмет и т.н. Е, тогава със сигурност ще повторя това, с което започнах - мачът е твърда двойка.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Върни се в “Локо Пловдив”