Честита победа, левскари!
Знаех, че отборът ви не е в по-лошо състояние от този на ЦСКА.
Левски София - ЦСКА София - 1:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски София - ЦСКА София - 1:0
[center]
[/center]

Честита победа левскари! Най-важното е, че победихме и пообъркахме сметките на Тройчо и компания. На трибуните победата както винаги беше наша. Реването на "розовото" ръководства и Симитлийски прави кефа още по-голям. Претенциите им за дузпи са абсолютно неоснователни, особено на Карачанаков, от сектора Б ясно се видя, че симулира. Капитана беше блестящ. Много слаба организация на полицията. 1час ни пускаха към стадиона, още 20 мин ни тършуваха в сектора в резултат на което, поне аз не успях да видя първите хореографии на агитките. Най-големия фарс беше след края на мача, когато решиха, че първо се пускали гостите...САМО ЛЕВСКИ!!!
Честито на Captain Stottlemeyer !!! Благодаря за отговора. Утре ще ти пиша на лични. Сега празнувай.
Teo написа:delqnski47 написа:Честита победа,сини приятели!![]()
Отностно мача:
Хореографията ви беше мноооого готина!
Иначе мачът не беше зрелищен,но според мен бяхме по-добри в него!От всичките ви Пламен Илиев беше най-добрият играч,определено!
Иначе спорните ситуации няма да ги коментирам!
Отново,честита победа и лека вечер!
Браво, и аз честитих преди малко![]()
Колкото до Пламен хвана всичко каквото трябваше, опредено играч на мача за Левски
Браво момчета, благодаря ви за поздравленията и за коректния тон, радвам се, че има хора като вас

Само Левски!
- Синьо сърце
- Контакти:
Не го ебавайте Стоичо сега-вижте как Мболи изтича след мача и поздрави Пламен Илиев! Вижте тези от червения форум, които ни честитят победата! Ето това е достойното и мъжкарското, заебете го и Бандаловски, не си струва...гледайте положителното, стига се поддавахте на такива провокации! Днес те ни поздравяват, утре ние-такъв е животът! А днес на стадиона бяхме наистина по-добрите като хореография и публика-поздравления за всички, които бяха там! Аз си донесох балончета за малкия и инструкцията за спомен! 

Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
-
Честито сини братя.
И сестри де
И сестри де

Синьо сърце написа:Не го ебавайте Стоичо сега-вижте как Мболи изтича след мача и поздрави Пламен Илиев! Вижте тези от червения форум, които ни честитят победата! Ето това е достойното и мъжкарското, заебете го и Бандаловски, не си струва...гледайте положителното, стига се поддавахте на такива провокации! Днес те ни поздравяват, утре ние-такъв е животът! А днес на стадиона бяхме наистина по-добрите като хореография и публика-поздравления за всички, които бяха там! Аз си донесох балончета за малкия и инструкцията за спомен!
+10000
И аз много се изкефих на М'Боли - голям играч, не мижитурка като Тройчо!
- ralka_levskarka
- Контакти:
Такааа, добър вечер! Идеален уикенд за мен бих казала. Пуул би и Суарез вкара три. Етър взе своето срещу Сливен. Прибирам се Нандо направил хеттрик, отбора на сърцето ми победи дори и с не толкова голяма игра. Честно казано, виждах мача като един „Х” , ноо на това съм повече от доволна. Левски бе в една дупка и само тази победа гарантираше излизане от нея. Браво на момчетата. Браво на Ясен. Този път запази хладнокръвие, той е един истински човек, един истински Левскар с главно „Л” . Такъв човек трябва на Левски!! Едно голямо БРАВО на Капитана с главно „К”! Пламен Илиев- нашата гордост! Полуженията за дузпите не искам да ги коментирам, смятам само, че втората я нямаше, но за първата не съм сигурна. Доста спестени жълти картони на играчи и от двата отбора. Бях притеснена от този съдия, но като цяло се справи. Страхотна хореография браво и на двете публики!! СЕГА гледаме само напред и до края да вземем от всеки мач максималното, т.е. само победи са ни нужни. ЧЕСТИТА ПОБЕДА ЛЕВСКАРИ!! СИНЬО ЗНАМЕ ЩЕ СЕ ВЕЕ И САМО ЛЕВСКИ ЩЕ СЕ ПЕЕ! Кристовао Да силва Рамос - запомнете това име!
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- levski_4_life
- Контакти:
Поздравления към Мболи (преди да прочета тук, не знаех за постъпката му), Teo и delqnski !!