Левски София - ЦСКА София - 1:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- levski_4_life
- Контакти:
Re: Левски София - ЦСКА София - 1:0
4 неотсъдени дузпи, 54 нереални засади, 5 отменени НЕСПРАВЕДЛИВО гола, 12 спестени червени картона за Левски, 30 жълти
СТЕГНЕТЕ СЕ, АКО НЕ БЕШЕ ГОСПОД, НЕ ЗНАМ КАКВО ЩЯХТЕ ДА НАПРАВИТЕ :X :X :X
Само Левски оле

Този резултат е полезен тъй като в в предпоследнич мач с Литекс няма как да подарят 3 точки на ловчанлии.От което може да спечели още един път Левски. Те , чорбарите винаги в трудните ситуации за Левски са плячка в полза за сините. Живков проплака. И още ще плаче , да е жив и здрав.
- фифи перото
В Младост Н.Йорданов играл мачле с фланелка на Левски!ШОК!
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Честита победа за Левски !
Видя се че армейците когато им скочи що-годе добър отбор (след Черноморец) оплитат конците. На тоя фон загубата на Локо Пловдив от ЦСКА е в графа "съмнителни".
Ще се опитаме да ви помогнем с победа над Черноморец, но ще е ужасно трудно. Смея да твърдя, че ние и Черноморец сме най-добрите отбори, и може би някой от нас заслужава да е шампион !!
За пръв път от много години 6 отбора са в люта битка за Зона Европа. Очакват ни интересни мачове !
Успех на Левски по нататък...
Видя се че армейците когато им скочи що-годе добър отбор (след Черноморец) оплитат конците. На тоя фон загубата на Локо Пловдив от ЦСКА е в графа "съмнителни".
Ще се опитаме да ви помогнем с победа над Черноморец, но ще е ужасно трудно. Смея да твърдя, че ние и Черноморец сме най-добрите отбори, и може би някой от нас заслужава да е шампион !!
За пръв път от много години 6 отбора са в люта битка за Зона Европа. Очакват ни интересни мачове !
Успех на Левски по нататък...
- MagicMoments
- Контакти:
Единствено резултата е радостен от това дерби.Благодарение на шанса с 2 чисти положения си взехме мача,след гола ,Левски изпадна в глуха защита,добре че не свири Таско ,че като нищо можеше да ги даде тия 2 преувеличени дузпи..Аз съм твърд песимист за Европейското ни участие догодина
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
- Обичам Левски
- Контакти:
Re: Левски София - ЦСКА София 29.04.12 17:45ч.
Сериозно ли мислиш,че можем да станем шампиони ?
Re: Левски София - ЦСКА София 29.04.12 17:45ч.
marmi52 написа:
![]()
Аз съм неутрален. Съдията свири перфектно мача !
Имаше само едно положение, в което ми се стори, че ощети ЦСКА - когато при една атака за сините в началото на второто полувреме, Йовов изкара топката извън терена, а играта продължи. Струва ми се това беше грешка. Трябваше да има аут.
Дузпи нямаше ! Картоните бяха резонни.
Перфектно съдийство ! Заслужена победа на сините ! Те бяха отбора, който искаше повече победата ...
Съгласен съм с теб.
Съдията се справи с мача,ръководи го авторитетно.
Дузпите ги нямаше,при Карачанаков беше 100% симулация,а при Мораес топката отиде настрани и излезна в аут.Нямаше как да играе с топката.
Голям КАПИТАН!
Браво,Пламене!
Честита победа,левскари!
С късмет,без късмет-резултата е 1:0.
Както каза Ясен Петров,дай Боже все такива победи.
sirius123 написа:Този резултат е полезен тъй като в в предпоследнич мач с Литекс няма как да подарят 3 точки на ловчанлии.От което може да спечели още един път Левски. Те , чорбарите винаги в трудните ситуации за Левски са плячка в полза за сините. Живков проплака. И още ще плаче , да е жив и здрав.
За да играе Левски в Европа , трябва да бие в Пловдив и Черноморец да не бие в Разград
Честита победа
А онези нека си плачат, те така са свикнали.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага