Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vasilev2
Контакти:

Вече свикнахме...

Мнениеот vasilev2 » 17 авг 2009 15:47

:arrow: Мисля, че това е най-нормалното нещо на света. Представителите на УЕФА асоциират представите си за България с Левски. На други тимове дори от време на време им забраняват да участват дори ;)
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Re: Кой сега е Евробоецът на България?

Мнениеот mormona » 17 авг 2009 15:48

vasilev2 написа::arrow: Знам, че това е тема на много полемики и искам точно преди мачовете в сряда и четвъртък да го обсъдим. Уважавам всички присъстващи във форума. Нека всеки да предостави своите доводи в полза на своя отбор. Но нека това стане културно и без обиди към противника.

бе ти вярваш ли си ?
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

fan4o
Контакти:

Re: АБЕ ТОВА С РАБЕХ БЯРНО ЛИ Е????

Мнениеот fan4o » 17 авг 2009 15:51

Фен съм на Ботев, така че исторически и по ДНК не-долюбвам Левски по рождение. Освен това съм и юрист, така че и законите да се спазват е хубаво твърдя. Да караш пян е безобразие и престъпление. Футболист пян пък си е лошо само себе си. Но има и нещо друго. Кой у нас не пие и кара? Аз от 10 години не мога се сетя някой да ме е возил петък вечер без да е пил поне една ракия, та две и после 3 бири. Сега сме хвнали Рабех, щот хем известен, хем чужденец и какво ли не се наговори. Леке бил? Ми тогава половината в тая държава сме лекета. Непрофесионалист бил? Ми кой не е пил по 2 бири или чаша вино на обед, особено в петък. А Стоичков едно време кво каза: "ми Гибона пиеше и пушеше по една кутия на ден и пак беше най-добрия от всички ни". Вярно че пък на Гибона това му изяде голямата кариера. Като и на Гознзо цигарите. По баровете ходил? Че това си е наша национална черта. Сега, вярно е че 2.3 (ако е толкова) не е 2 ракии и една бира, но не за това иде реч сега.

Потребителски аватар
124

Re: Влезем ли в ШЛ,Батков трябва да купи поне двама класни играч

Мнениеот 124 » 17 авг 2009 15:51

Разберете,че никой нормален футболист няма да дойде в България!Виж,като замирише на ШЛ,може и да се подлъже някой застаряващ негър,но и това е съмнително.И не знам какво толкова се очаква на този етап-7 мача не сме пуснали гол,бием си и всичко си върви.Ами вчера МЮ трагични,онзи ден Челси бият на мъка,но никой не прави трагедии!И по 5 гола да вкарваме всеки мач,пак има недоволни.Отборът тепърва навлиза в ритъм,тепърва ще се видят резултатите от тактическите тренировки-тогава ще преценим.Сега се оплаква нероден Петко,стига с тия трансфери!

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Re: Champions league !

Мнениеот zap_lv » 17 авг 2009 15:52

Страхувам се наш'те да не подценят Дебрецен ,защото се прокрадва идеята ,че Левски е по-силния .Ако няма подценяване и има пълна мотивация то Левски е в групите на ШЛ ,а влезат ли там ,ще имат психологическо предимство пред другите отбори и почти сигурно Левски пак ще е шампион. Да внимават с подценяването ,щото духа на Беверен ,Щурм Грац,Тампере ,БАТЕ Борисов ,Жилина и др.ще тежи много.Предричам много брак в деиствията на Левски до първия гол.Който вкара първи гола той ще спечели мача.Важно е в сряда Левски да не допуснат гол ,защото психическият товар ще бъде голям.Сега Левски е във възход и не очаквам проблеми за Ратко Достанич и Гонзо.Всеки един българин трябва да вика за българските отбори в Европа,защото това е добре не само за 1 или друг отбор ,а за всички,който искат 2 бг отбора в ШЛ.

Потребителски аватар
jindo
Контакти:

Мнениеот jindo » 17 авг 2009 15:53

Angoff написа:А тей да чуете малко свястна музика и вие ... че покрай циганските сватби около герена и дивите чалготеки вечер хептен на отбор мангали заприличахте :lol:

Това за циганите го кажете на вашето джудже-вратар. По-жалко изглеждащ ориентал не съм срещал. Опитах да намеря култувата снимка от посрещането на Митал в музея ви, но излизат само снимки на цска (москва), защо ли!?!?!

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 17 авг 2009 15:55

zap_lv написа:Страхувам се наш'те да не подценят Дебрецен ,защото се прокрадва идеята ,че Левски е по-силния .Ако няма подценяване и има пълна мотивация то Левски е в групите на ШЛ ,а влезат ли там ,ще имат психологическо предимство пред другите отбори и почти сигурно Левски пак ще е шампион.

Хаха да подценим отбор, който ако преодолеем влизаме в групите на Шампионската Лига не ми се вярва. Все пак и наще имат накъв акъл. Тия мачове сега не са за подценяване.
Изображение

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 17 авг 2009 15:58

Културно и мирно ме съмнява да стане, но както и да е. Тая тема да ти кажа е доста провокираща и след малко чорбарите ще започнат да се заяждат.. :-D
Изображение

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Мнениеот fabregas_949 » 17 авг 2009 15:58

mormona написа:
vasilev2 написа::arrow: Знам, че това е тема на много полемики и искам точно преди мачовете в сряда и четвъртък да го обсъдим. Уважавам всички присъстващи във форума. Нека всеки да предостави своите доводи в полза на своя отбор. Но нека това стане културно и без обиди към противника.

бе ти вярваш ли си ?

явно си вярва...
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Re: Батков преговаря за продажбата на Левски

Мнениеот Lord VOODOO » 17 авг 2009 16:00

[offtopic]
levskarinvt написа:И защо сме евроидиоти според теб защото стигнахме до четвъртфинал за купата на УЕФА или защото сме единствения БГ отбор влизал в ШЛ,а или щото за 3 година от последните 5 сме в Европа , а вие ни гледате по телевизията, тъпо прасенце :oops: :lol:

Бе не, че искам да наливам масло в огъна, но ви наричат Евроидиот заради издънката ви срещу Антверпен през 1989 година, и това не е измислено от феновете на ЦСКА, а от западните журналисти (освен, ако те все пак не ас фенове на армейците)

Вече няколко пъти съм показал линк за това нещо, ето и сега, че да го видиш сам с очите си: http://answers.yahoo.com/question/index ... 546AAhMzQ8[/offtopic]

А сега по темата: не вярвам, че Батков ще продаде част от акциите си. Поне не и сега, когато има шанс да гушне доста милиони от влизането в групите на ШЛ! Ако ще има сделка тя ще бъде след като евромилионите влязат в касата ви, а той сложи ръка върху тях! Сори, че така черногледо, ама все пак говорим за Борат!
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

Върни се в “Архив”