Тигрите на Бойко бият Локо Пд с 6:1

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

igra4

Тигрите на Бойко бият Локо Пд с 6:1

Мнениеот igra4 » 29 апр 2012 17:02

Изображение
„Тигрите" на Бойко Борисов победиха отбор ветерани на Локомотив Пловдив с 6:1 в приятелски мач, игран на стадиона в парк Лаута. Мачът ще се запомни с пълното превъзходство на гостите от Витоша Бистрица, както и с двете изпуснати дузпи - от премиера Борисов и от президента на „смърфовете" Коко Динев. В срещата взеха участие още кметът Иван Тотев, областният управител Здравко Димитров, спортният министър Свилен Нейков, а за Локо поигра кметът на район Северен Ральо Ралев, който удари греда в края на мача. Срещата се игра веднага, след като Бойко Борисов и Коко Динев откриха два нови изкуствени терена в спортния комплекс „Локомотив".

Първото полувреме бе по-равностойно, като играта се развиваше основно в половината на Локомотив, които обаче се защитаваха добре. В 12-ата минута реферът Атанас Узунов отсъди спорна дузпа за „Тигрите". Емил Велев протестира остро срещу съдийското решение и дори застана на вратата, вместо титулярния страж на „смърфовете". Това изглежда притесни Бойко Борисов, който би покрай гредата в аут.

5 минути по-късно доста по-младите и подготвени физически гости успяха да открият резултата. Николай Вучев завърши голово красива атака с удар от воле за 1:0.

В 25-ата минута Коко Динев изработи дузпа за своя тим. Ударът му от бялата точка, както и добавката, бяха отразени от вратаря на Витоша. Три минути преди края на полувремето Бойко Борисов отново получи възможност да бие дузпа, която този път реализира за 2:0.

Второто полувреме ветераните на Локомотив съвсем не издържаха физически. Играта бе диктувана изцяло от футболистите от премиерския тим, които нанизаха още 4 гола. Разписаха се Иво Паргов на два пъти, Георги Богданов - Животното и Пламен Стоянов. Локомотив успя да стигне само до почетно попадение, автор на което стана Костадин Георгиев.
Ако те мразят, значи си личност!

deladog

Re: Тигрите на Бойко бият Локо Пд с 6:1

Мнениеот deladog » 29 апр 2012 17:21

Наведоха се или толкова си могат? Едното не изключва друготно-

миле гърбавия

Мнениеот миле гърбавия » 29 апр 2012 17:27

Много са дебели тия тигри!

Потребителски аватар
White Snake
Контакти:

Мнениеот White Snake » 29 апр 2012 17:33

deladog написа:Наведоха се или толкова си могат? Едното не изключва друготно-

http://lpfc.net/news/2793.html

:lol: Наведохте се,или толкова си можете ?
Автентичен Неградски ред и забавления:Красота,вяра и борба за права и свободи http://vbox7.com/play:909b211b&start=3

Потребителски аватар
Fridtjof Nansen
Контакти:

Мнениеот Fridtjof Nansen » 29 апр 2012 17:36

миле гърбавия написа:Много са дебели тия тигри!

И коремчета имат някои, ама хората казват: Под голям камък голяма риба лежи... :lol:
Отборът ЦСКА е толкова Централен Спортен Клуб на Армията, колкото Банка ДСК е Държавна Спестовна Каса - две кухи, лишени от съдържание абревиатури от миналото.

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 29 апр 2012 17:41

8-)

Бате Бойко е велик !!! ;) Бате Бойко е №1 !!! ;)
Министър-председател, топ-ченге, художник, шахматист, тенесист, ФУТБОЛИСТ, охранител, пожарникар ....
Неограничен талант струпан в едно тяло ! :)
Аз се чудех защо Челси започнаха да бият, а Той Бате Бойко бил фен на Челси ... ;)
Няма втори като Бате Бойко !!! ;)
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
PLOVDIV 1926
Контакти:

Мнениеот PLOVDIV 1926 » 29 апр 2012 17:44

...точно вие нямате място тука и да коментирате , защото за разлика от вас дето му кичихте шалчета , и умирахте от радост че стадиона няма да е на армията и ще могат да се инвестират средства , ние днес поне локомотивците, не го аплодирахме , аплодирахме ветераните на отбора , а тва че имаше лакейчета дето му пляскаха ,това е до манталитета , няма смисъл да се караме из форумите като каруцари ,кой цуцал от държавата и кой не .....във всеки случай ,всичко извън столицата където е имало футбол е осрано , примери много......
ОРГАНИЗАЦИЯ ТРИБУНА СПОРТКЛУБ

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 29 апр 2012 17:49

deladog написа:
marmi52 написа:8-)

Министър-председател, топ-ченге, художник, шахматист, тенесист, ФУТБОЛИСТ, охранител, пожарникар ....
Аз се чудех защо Челси започнаха да бият, а Той Бате Бойко бил фен на Челси ... ;)

Блюдолизничеството е неизтребимо...

8-)

Аз винаги съм го критикувал. Веднъж реших да го похваля и ме обявихте за блюдолизник. :oops:
Не може да кажем на бялото - черно. За футбола и спорта Бойко Борисов прави, каквото може. Де да беше така и за другото в държавата ...
Цена нямаше да има ! ;)
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

deladog

Мнениеот deladog » 29 апр 2012 17:56

marmi52 написа:
deladog написа:
marmi52 написа:8-)

Блюдолизничеството е неизтребимо...

8-)

Аз винаги съм го критикувал. Веднъж реших да го похваля и ме обявихте за блюдолизник. :oops:
Не може да кажем на бялото - черно. За футбола и спорта Бойко Борисов прави, каквото може. Де да беше така и за другото в държавата ...
Цена нямаше да има ! ;)

Най-малко теб обвинявам в подобен грях :)
Само отчитам правилното поведение и на ветераните по време на мача, и на журналистите при отразяването му.

Потребителски аватар
dzhambov

Мнениеот dzhambov » 29 апр 2012 20:14

http://lportala.net/19.jpg
малките правилно се ориентират

Върни се в “Футбол - България”