Дали е възможно...10 килограма сладолед за 24 часа ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Дали е възможно...10 килограма сладолед за 24 часа ?
Момче недей се занимава с глупости, че гъз глава затрива.
kingofpop написа:БТВ сметаната или шоколада натоварва повече...аз все си мисля, че шоколадов сладолед е по-добрия ваирант
Все тая... няма да се справиш

Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
OldTrafford написа:И аз така си мислех,да ама не..![]()
Самата вафла е супер гадна,пробвай и ще разбереш.
Ял съм и то по цяло пакетче,четворка,какво им е на вафлите,а имат и едни много яки,с фъстъци,направо са трепач
- bilyaletdinov
- Контакти:
ros написа:Като четох за баса ти се сетих за виц, който чух в едто ТВ предаване
В препълнен боулинг център с бар влиза един и казва на сервитьора:
- Искаш ли да се хванем на бас че ако се изпикая от тук до онази маса на 3 метра от тук няма и една капка да капне отстрани и всичко ще влезе в чашата
- Ти си луд, казал сервитьора. За кво се хващаме
- 200 долара, казал първия
Хванали се те на бас, извадил си оня Кънчото и започнал да пикае накъдето му видят очите. Опикал масата, клиентите в бара, сервитьора. Всичко станало мокро. Смеейки се и вземайки парите сервитьора казал на човека:
- Добре, защо ти беше да губиш 200 долара толкова елементарно
Пикльото смеейки се казал на сервитьора:
- Обърни се и виж онази групичка ей там в края на боулинга. С Тях се хванах на бас за 500 долара, че хем ще те опикая, хем ще ти е смешно и няма да те е яд
Тоя виц го разказва Тарантино "Десперадо"

[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
ros написа:kingofpop написа:БТВ сметаната или шоколада натоварва повече...аз все си мисля, че шоколадов сладолед е по-добрия ваирант
Все тая... няма да се справиш
Ние така се хванахме и преди за 1 бас...4 банички с пиле за 45 минути и успях....с мъки но успях, а после като минахме през 1 легнал полицай представи си кво ми стана

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

bilyaletdinov написа:ros написа:Като четох за баса ти се сетих за виц, който чух в едто ТВ предаване
В препълнен боулинг център с бар влиза един и казва на сервитьора:
- Искаш ли да се хванем на бас че ако се изпикая от тук до онази маса на 3 метра от тук няма и една капка да капне отстрани и всичко ще влезе в чашата
- Ти си луд, казал сервитьора. За кво се хващаме
- 200 долара, казал първия
Хванали се те на бас, извадил си оня Кънчото и започнал да пикае накъдето му видят очите. Опикал масата, клиентите в бара, сервитьора. Всичко станало мокро. Смеейки се и вземайки парите сервитьора казал на човека:
- Добре, защо ти беше да губиш 200 долара толкова елементарно
Пикльото смеейки се казал на сервитьора:
- Обърни се и виж онази групичка ей там в края на боулинга. С Тях се хванах на бас за 500 долара, че хем ще те опикая, хем ще ти е смешно и няма да те е яд
Тоя виц го разказва Тарантино "Десперадо"
Да така е, човека който го разказа го спомена това, ама аз нали от него го чух та затова

Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- Bartolomej
- Контакти:
Дали е възможно...10 килограма сладолед за 24 часа ... да се разтопи 

▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Никакъв шанс. Преди 2 години мисля лятото си взех 2 кг сладолед на снеп, един такъв в найлонов плик. След кило и нещо изядени от 1 път ми стана гадно, а по-късно се и посрах. Та дори и да си направиш план на 2 часа по 1 кг. никакъв шанс нямаш, защото след първия 1 кг. няма да искаш да погледнеш сладолед в близката 1 седмица. А и ще ти е гадно в тоалетната, докато този сладолед мине през организма и ти се успокои стомаха. Дори и 200 кила да си пак никакъв шанс, това няма нищо общо, аз съм над 100 и вече разбра какво се случи. Единствения шанс да спечелиш баса е чрез измама - да оставиш сладоледа да се разтопи хубаво и после да го изпиеш, пак ще се чувстваш гадно, ама поне няма да те боли стомаха от студа.
Bartolomej написа:Дали е възможно...10 килограма сладолед за 24 часа ... да се разтопи
той като се разтопи лесна работа вече .просто го изпива и изпикава...
- OldTrafford
- Контакти:
dindan написа:OldTrafford написа:И аз така си мислех,да ама не..![]()
Самата вафла е супер гадна,пробвай и ще разбереш.
Ял съм и то по цяло пакетче,четворка,какво им е на вафлите,а имат и едни много яки,с фъстъци,направо са трепач
Не 4-ка, те са лесни.
Ей тия :

При втората хапка,преди са си преглътнал първата, в устата ти става мазало

[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_mbpazivYe51qg42jl.gif[/wrapimg]