Режат "А" група заради Левски и ЦСКА
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Режат "А" група заради Левски и ЦСКА
Ако все пак ако някой толкова държи А група да е с 12 отбора, да извадят Левски, Славия, ЦСКА и Локо Сф и... ето ти ги 12. 

Отбор единствен, Ботев се нарича! На град закътан в Гордия Балкан...
▒▓█▀▄▀▄ Б О Т Е В
В Р А Ц А ▀▄▀▄█▓▒
▒▓█▀▄▀▄ Б О Т Е В

- Bartolomej
- Контакти:
r.h. написа:Ако все пак ако някой толкова държи А група да е с 12 отбора, да извадят Левски, Славия, ЦСКА и Локо Сф и... ето ти ги 12.
аз от кога го предлагам тва , ма колко журналисти-лизачи ще останат без работа ...
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита
- petrof
- Контакти:
Bartolomej написа:r.h. написа:Ако все пак ако някой толкова държи А група да е с 12 отбора, да извадят Левски, Славия, ЦСКА и Локо Сф и... ето ти ги 12.
аз от кога го предлагам тва , ма колко журналисти-лизачи ще останат без работа ...
Това е супер предложение. Първенството ще бъде много по интересно. Все пак предлагам за Славия и Локо София да се направи компромис и да останат. Това са реално единствените истински софийски отбори. ЦСКА и Левски трудно могат да се определят като такива, след като повечето им фенове са от селата и от малки градчета. Те в София почти нямат привържаници, а като играят във В група ще са по близо до феновете си

ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
- arekusanderu
- Контакти:
8 отбора е най-добре,и да няма изпадащи поне 10 години.....за да могат двата гранда да се съвземат.Ако е сериозно....в нашият футбол сега е нужно масовост,А група със 10 отбора,и 2 Б групи с по 20 отбора,4 В групи с по 20 отбора.....ето това е нужно според мен....

FORZA CESENA !!!
В Русия отборите в Премиер Лига са 16. Направете си сравнение , къде и колко сме ние и те от друга страна. Там се играе есен-пролет. Първите 8 отбора играят всеки срещу всеки на пролет за определяне на шампиона , а вторите 8 играят помежду си за оставане. Накрая всички са във форма и готови за международни срещи.Нашите умници да ги копират.
Captain Stottlemeyer написа:invader10 написа:Ако се намали А група до 10 -12 отбора при тези възможности на отборите и силна борба за медали и оцеляване , то Левски и ЦСКА са сигурни за втората част от класирането. Приятелските им мачове продължават. Да ви дим утре как ще завърши един от малкото им неприятелски срещи тази пролет.
Приятелю, не знам на кое отборче си привърженик и откога гледаш футбол. Приятелски мачове между "Левски" и ЦСКА няма и не може да има по простата причина, че всяка година пред тези отбори стои една цел: шампионска титла плюс купа на страната. Ако тази цел не е постигната поне частично, годината е провалена. Така поне става с отбора на "Левски" през последните няколко години, независимо че отборът редовно се класира в тройката на първенството и играе в ЕКТ. Пак казвам, ако ти си фен на отборче, което печели купа или влиза в тройката, след което играе в ЕКТ веднъж на 20 години, те разбирам напълно."Левски" и ЦСКА са друг номер чепици.
П.П. За взаимната "любов" между двата клуба и техните привърженици мисля, че ще бъде излишно дори да споменавам.
Много мило , че ме нарече приятелю. Привърженик съм на Бургаския футбол, тъй като много мои приятели играеха и за Черноморец и за Локо Б-с/ в последствие Нефтохимик. И не използвай думата отборче, защото Черноморец не легна нито на ЦСКА ни на Левски С-я а ги надигра категорично в това първенство. А за гледането вече не помня за мойте 53 години защото като малък влизах за ръка с някой чичко, тъй като не пускаха толкова малки деца сами на стадиона. За приятелски мачове между ЦСКА и Левски С-я не съм писал, прочети наново и го осмисли. С уважение към теб
Ако това стане, ще стане егаси и смешното първенство..най - добре направо да затрият БГ футбола..то и без това е пълна пародия..няма защо да се мъчим повече.
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

И аз съм за група с 12 отбора.Разкарват отборите виновни за корупцията и упадъка на футбола в Бг като Цска,Левски,Славия и Локо Сф и всичко ще си дойде на мястото.Няма сезон,в който тези отбори вкупом или най-малко 3 от тях да не хващат съдии,да не играят приятелски срещи с предизвестен край и т.н.Както беше казал Гриша Ганчев,ако не се лъжа,единствения начин да станеш шампион в Бг е да играеш по правилата създадени от Цска и Левски
Интересното е обаче,че започнеш ли да играеш по техните правила,точно тези два отбора стават най-големите радетели на феърплея,който разни селяни потъпкват

В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!
- Bojko Berojko
- Контакти:
След вчерашния мач на Овча купел,се чудя какво праят Славия и Локо Сф в А група. Имаше 22 фена на белите! Вече трябва да се мисли кардинално и ако трябва да се къса живо месо, съжалявам но тези 2 отбора нямат място в А група,сори за тях.

- калпазанчо
- Контакти:
10, най-много 12 отбора в а група, единна Б група с 20 отбора, 4 В групи с по 20 отбора. Това е истината, другото е бош лаф. Ама не знам дали ще им стиска да го направят..
[center]Member of Old School Boys [/center]
Върни се в “Футбол - България”