AN71 написа:onegavon написа:Каква трева пушите ,че изпадате делириум от една победа и то пак от едно полувреме.
Пак за почвате сглупостите Тони Калво -най- добрият в България,най-многобройната публика и т.н.Вие винаги сте били далече от действителността и затова сте и с по-слаби резултати от ЦСКА както в вътрешен така и в международен мащаб.Чувството ви за мнимо превъзходство най-ярко се отразява в посредствените качества на сините звезди излезли извън България.Там се вижда най- добре що за стока е минала през Герена.Имате един единствен футболист направил прилична кариера на Запад Мариан Христов, всички останали Гибита,Насковци,Перуки,Гонзовци,Илиевци ,Бижутери абсолютни провали.Малко ви е,,че ви бихме два пъти подред не знам какво трябва да ви се случи ,че да си седнете на задниците и да мирясате.
Явно че ти си изпушил момче не е лошо да отидеш на психо преглед я ми кажи ти колко успехи си гледал на Цска и в Европа и колко титли защото съм сигурен че сме виждали повече успехи на ЛЕВСКИ от теб както в нас така и в Европа![]()
![]()
Първият мач на живо който съм гледал беше на 17.09.1980 г с един английски отбор и взехме ,че бихме с 1-0.Когато ти гледаш такъв мач на вашия отбор ще имаш право да ме питаш за успехи и титли.