Режат "А" група заради Левски и ЦСКА
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Режат "А" група заради Левски и ЦСКА
Не знам какви сметки правите за Европа чета тука коментарите и гледам някакви смешни теории 2места ШЛ лига 2 ЛЕ мачове за ЛЕ блаблаблабла и тем подобни ако не ви е известно УЕФА дава броя на отборите които играят в Европа а не БФС....
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
Svetlio написа:CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:rsk написа:
Каква е файдата от Светкавица, Калиакра, Видима?
файдата е такава, че хората в тези краища ще могат да гледат футбол.
На мачовете на тези отбори се събират по има-няма 500 души, така че мястото им очевидно не е в А група.
но цска и левски ги чакат цяла година, както и надявам се другите силни отбори. наистина несъм бил в търговище и незнам какви са заниманиеята на младите там, но съм убеден че не са много. затова и споменах че съм против да се орязват малките отбори.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
Според мен 14 отбора е възможно най-лошият вариант,защото ще се играят по-малко мачове.И без това зимната пауза е почти колкото лятната.Най-добре е 10 или 12 и повече кръгове.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
violator написа:Dobri написа:Пловдивчанинът написа:Нямали да се продават мачове като 10 отбора се срещат по 4 пъти познай как няма да се продават даже напротив разпределят си примерно по 2 победи или по друг начин. И коя държава, която е колкото нас има 10 отбора питам АЗ ми никоя, Швейцария е със съвсем малко по-голяма от нас по население, но пък е по-малка по площ. Това пък с плейофите също е пълна тъпня, нали видяхте какво става в Турция всичко купува и уговаря мачове, точно там има плейофи и в Холандия и Белгия другаде няма. Пичове оставете ги бургазлии аз като им казвах да си гледат техния отбор, че висят те не ме слушат, нека да си гледаме нашия отбор и да не падаме на тяхното ниво.
Австрия: население 8,3 милиона - 10 отбора
Швейцария: население 7,8 милиона - 10 отбора
Шотландия: население 5 милиона - 10 отбора
Хърватска: население 4,5 милиона - 16 отбора
Сърбия: население 7,1 милиона - 16 отбора
Норвегия: население 4,9 милиона - 16 отбора
В Хърватска 5 отбора изпадат тази година, защо ли...
DMS LEVSKI на 17777
-
Captain Stottlemeyer написа:Ще ти го припомня, майна, когато му дойде времето, а то не е далеч.![]()
Ама да не забравиш! Ако грешиш обаче, обръщението, което направи колегата към теб, ще важи с пълна сила!
- Бургас е Зелен...!!!
- Контакти:
Източната "Б" група е от 9 отбора, и всеки кръг пародията е пълна.
И с отбори като Калиакра , Светкавица и Видима и без тях все тая ..
Нещата ще потръгнат когато има изхвърлени за корупция и тото грандове ..
И с отбори като Калиакра , Светкавица и Видима и без тях все тая ..
Нещата ще потръгнат когато има изхвърлени за корупция и тото грандове ..

Няма нужда от първенство. Една година да се подарява титлата на Левски, другата година на ЦСКА и така да се редуват. Така ще са доволни шопчетата, които от сигурно 5 години реват за едно и също, особено в сезоните, в които биват изнасилени от "провинциалисти" като Литекс и за малко тая година Лудогорец (ако не бяха започнали всички да лягат на ЦСКА напролет).
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
Какво е това чакане до 2013 и то ще ми режат до 14?!
Режи още това лято и нека са 12.
Режи още това лято и нека са 12.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Естесвено, че трява да се намали! Дори и само за да се предават на живо по телевизията всички срещи и да може да се проследи първенството изцяло. А и да се пълнят стадионите, защото срещите ще бъдат много по-важни. Както други писаха - отборите в средата до последния момент няма да са наясно отпадат ли или ще играят в Европа и през ум няма да им минава да продават мачове. Увеличаването на изискванията към стадионите също е добра идея.
Според мен намаляването на А група трябва да стане постепенно, всяка година по 2 отбора. Така ще се вижда и ефекта. Когато станат 12 отбора може да се поиграе 2 години за да се прецени дали трябва да се намали с още два отбора. Но определено някакви мерки трябва да се вземат, основно за да се повиши интереса. Нужно е и затягане на дисциплината по трибуните, така, както е например на Лудогорец Арена - видеонаблюдение и глоби. Това ще отвори вратите за повече и разнородна публика.
Според мен намаляването на А група трябва да стане постепенно, всяка година по 2 отбора. Така ще се вижда и ефекта. Когато станат 12 отбора може да се поиграе 2 години за да се прецени дали трябва да се намали с още два отбора. Но определено някакви мерки трябва да се вземат, основно за да се повиши интереса. Нужно е и затягане на дисциплината по трибуните, така, както е например на Лудогорец Арена - видеонаблюдение и глоби. Това ще отвори вратите за повече и разнородна публика.
[center]
[/center]

Питате каква е файдата от отбори като Светкавица, Калиакра, Видима и др. и дали конкуренцията няма да се повиши при 10-12 отбора. Моето мнение е, че А група трябва да си остане от 16 отбора, защото проблема не е в конкуренцията, а в манталитета в качеството на футболисти и треньори, и в спазването на правилата. Нима в Германия отбори като Майнц, Аусбург, Херта, Кьолн и Кайзерслаутерн не са пълнеж, или в Испания отбори като Сантандер, Сарагоса, Хихон, Гранада, Райо Валекано, Леванте та даже и Виляреал и Бетис не са слабаци. А какво да кажем за отборите от прехвалената Висша лига, които всяка година изпадат или се борят да не изпаднат Улвс, Уигън, Стоук ,Суонзи, Уест Бромич, КПР, Фулъм и дори Блекбърн и Болтън не са ли все пълнеж. Може би според вас и в Англия, Германия и Испания трябва да се намалят отборите за да им се вдигне качеството. Пак казвам проблема при нас е в манталитета в качеството на българските футболисти и треньори и в слугинажа на ръководните органи спрямо някои силни на деня или по партийна линия отбори.
Настане вечер-месец изгрее, звезди обсипят свода небесен; гора зашуми, вятър повее, Балканът пее хайдушка песен!
Върни се в “Футбол - България”