Ще посетите ли вечното дерби?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Ще посетите ли вечното дерби?
Да отивам с още 3-ма приятели
Да, сигурен съм в победа, но дори и да не бях сигурен, пак щях да отида!
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА
Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:
ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!
ОРИГИНАЛЪТ!
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА
Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:
ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!
ОРИГИНАЛЪТ!
На мача ЦСКА-Черно море имаше цели сеейства с дечицата си. Сега не виждам кой разумен родител ще заведе детето си или пък ще му разреши да отиде, още повече след показаните димки онзи ден. Та дори моите родители ме молиха да не ходя. Докато не престанат простотиите по стадионите, особено на този мач едва ли ще има много хора.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Сега се връщам от Армията за втори път
, билетите ще свършат днеска за нас, но ми казаха , че ръководствдото ще поиска поне още 2000 да се отпуснат за секторите В и А !

- London1905
- Контакти:
Да не поверва човек ама и аз май ш'се замъкна на стадиона ...
Keep The Blue Flag Flying High
Няма да го посетя, не са моите отбори, даже се чудя дали да го гледам по телевизията. По това време спокойно мога да ида на капаните и да пия биричка с рибка 

[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

Да, ще бъда на дербито .
По принцип не пропускам мач в София, а когато става на въпрос за този мач просто няма какво да се коментира .
По принцип не пропускам мач в София, а когато става на въпрос за този мач просто няма какво да се коментира .
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]
да
ще го посетя заради величественият сектор Б ,а не заради мишките които нямат сърца да играят в Левски
ще го посетя заради величественият сектор Б ,а не заради мишките които нямат сърца да играят в Левски
купих си билет,но повече заради атмосферата на стадиона,то на терена няма какво толкова да се види
Когато парите говорят и прокурора мълчи
Върни се в “Футбол - България”