Режат "А" група заради Левски и ЦСКА

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Режат "А" група заради Левски и ЦСКА

Мнениеот ЕМИЛ » 28 апр 2012 12:34

WARrior написа:12 отбора са ПЕРФЕКТ.

по колко пъти ще играят по-между си през сезона ?

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 28 апр 2012 12:35

Пловдивчанинът написа:Нямали да се продават мачове като 10 отбора се срещат по 4 пъти познай как няма да се продават даже напротив разпределят си примерно по 2 победи или по друг начин. И коя държава, която е колкото нас има 10 отбора питам АЗ ми никоя, Швейцария е със съвсем малко по-голяма от нас по население, но пък е по-малка по площ. Това пък с плейофите също е пълна тъпня, нали видяхте какво става в Турция всичко купува и уговаря мачове, точно там има плейофи и в Холандия и Белгия другаде няма. Пичове оставете ги бургазлии аз като им казвах да си гледат техния отбор, че висят те не ме слушат, нека да си гледаме нашия отбор и да не падаме на тяхното ниво.

Австрия: население 8,3 милиона - 10 отбора
Швейцария: население 7,8 милиона - 10 отбора
Шотландия: население 5 милиона - 10 отбора

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 28 апр 2012 12:35

Asterix написа:По-добре 14 да са.

14 ли 16 разлика никаква

12 или 10

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанинът » 28 апр 2012 12:35

Най-добре за мен е да се направи още един турнир за Купата на ПФЛ, които го имаше 2-3 сезона през 90-те. Така ще се увеличат и мачовете и ще се играе по-често сряда-събота. Това е основният проблем на нашият мил футбол, всеки е изморен от нещо без дори да играе. Германия може отбор като Хановер да играе в четвъртък за ЛЕ и в събота за първенство, а в България ако си играл мач трябва задължително да е в неделя или по-скоро в понеделник, защото много са се изморили. Докато не се научим да играем цикъл сряда-събота няма да направим нищо в Европа и в следващите първенства. Проблемът хич не е в 16-те отбора в "А" група, но явно никой не го разбира.

violator
Контакти:

Мнениеот violator » 28 апр 2012 12:36

В нормалните шампионати отборите се срещат по 2 пъти помежду си! Всичко друго е абсурдно! Дали ще са 10 отбора и ще се срещат по 4 пъти или 14 при което ще се разделят на на първа 6-ица и втора 8-ца - няма никакъв смисъл! Корупцията е търсете на друго място, не в броя отбори в А група!

svobodni
Контакти:

Мнениеот svobodni » 28 апр 2012 12:37

Aз съм за 12 отбора с 3 изпадащи.С 3 мача всеки срещу всеки.Веднъж домакин, веднъж гост и веднъж се тегли жребий за мястото на третия мач.

п.п. Продаване на мачове с 12 отбора трудно може да има, първо че битката аз оцеляване ще е МНОГО здрава , а от тук и битката за челните места.Иди във Враца или в Перник когато ще се борят със зъби и нокти да останат в А група например...
Последна промяна от svobodni на 28 апр 2012 12:39, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанинът » 28 апр 2012 12:38

Dobri написа:
Пловдивчанинът написа:Нямали да се продават мачове като 10 отбора се срещат по 4 пъти познай как няма да се продават даже напротив разпределят си примерно по 2 победи или по друг начин. И коя държава, която е колкото нас има 10 отбора питам АЗ ми никоя, Швейцария е със съвсем малко по-голяма от нас по население, но пък е по-малка по площ. Това пък с плейофите също е пълна тъпня, нали видяхте какво става в Турция всичко купува и уговаря мачове, точно там има плейофи и в Холандия и Белгия другаде няма. Пичове оставете ги бургазлии аз като им казвах да си гледат техния отбор, че висят те не ме слушат, нека да си гледаме нашия отбор и да не падаме на тяхното ниво.

Остави населението гледай площа в тея държави са по-малки по площ и имат естествено по-малко отбори нормално е да са по 10. Нали виждам Селтик и Рейнджърс колко са добре и те в последните 2-3 години толкова са слаби, защото нямат никаква конкуренция само те са си. Австрия Берое прави Х с гранда Рапид, само Швейцария е добре в момента и винаги е била имат силни отбори, но в последните години това е основно Базел.

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанинът » 28 апр 2012 12:40

violator написа:В нормалните шампионати отборите се срещат по 2 пъти помежду си! Всичко друго е абсурдно! Дали ще са 10 отбора и ще се срещат по 4 пъти или 14 при което ще се разделят на на първа 6-ица и втора 8-ца - няма никакъв смисъл! Корупцията е търсете на друго място, не в броя отбори в А група!

+ 10000

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 28 апр 2012 12:43

Dobri написа:

унгария:население 10 млн-16 отбора
сърбия:население 7млн-16 отбора
хърватия:население 4млн-16 отбора

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 28 апр 2012 12:43

Е и като са 14 кво? Ще се играят 26 мача вместо 30? Супер! Освен ако няма някви плейофи след това? :roll:

Върни се в “Футбол - България”