WARrior написа:12 отбора са ПЕРФЕКТ.
по колко пъти ще играят по-между си през сезона ?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
WARrior написа:12 отбора са ПЕРФЕКТ.
Пловдивчанинът написа:Нямали да се продават мачове като 10 отбора се срещат по 4 пъти познай как няма да се продават даже напротив разпределят си примерно по 2 победи или по друг начин. И коя държава, която е колкото нас има 10 отбора питам АЗ ми никоя, Швейцария е със съвсем малко по-голяма от нас по население, но пък е по-малка по площ. Това пък с плейофите също е пълна тъпня, нали видяхте какво става в Турция всичко купува и уговаря мачове, точно там има плейофи и в Холандия и Белгия другаде няма. Пичове оставете ги бургазлии аз като им казвах да си гледат техния отбор, че висят те не ме слушат, нека да си гледаме нашия отбор и да не падаме на тяхното ниво.
Asterix написа:По-добре 14 да са.
Dobri написа:Пловдивчанинът написа:Нямали да се продават мачове като 10 отбора се срещат по 4 пъти познай как няма да се продават даже напротив разпределят си примерно по 2 победи или по друг начин. И коя държава, която е колкото нас има 10 отбора питам АЗ ми никоя, Швейцария е със съвсем малко по-голяма от нас по население, но пък е по-малка по площ. Това пък с плейофите също е пълна тъпня, нали видяхте какво става в Турция всичко купува и уговаря мачове, точно там има плейофи и в Холандия и Белгия другаде няма. Пичове оставете ги бургазлии аз като им казвах да си гледат техния отбор, че висят те не ме слушат, нека да си гледаме нашия отбор и да не падаме на тяхното ниво.
Австрия: население 8,3 милиона - 10 отбора
Швейцария: население 7,8 милиона - 10 отбора
Шотландия: население 5 милиона - 10 отбора
violator написа:В нормалните шампионати отборите се срещат по 2 пъти помежду си! Всичко друго е абсурдно! Дали ще са 10 отбора и ще се срещат по 4 пъти или 14 при което ще се разделят на на първа 6-ица и втора 8-ца - няма никакъв смисъл! Корупцията е търсете на друго място, не в броя отбори в А група!
Dobri написа:Пловдивчанинът написа:Нямали да се продават мачове като 10 отбора се срещат по 4 пъти познай как няма да се продават даже напротив разпределят си примерно по 2 победи или по друг начин. И коя държава, която е колкото нас има 10 отбора питам АЗ ми никоя, Швейцария е със съвсем малко по-голяма от нас по население, но пък е по-малка по площ. Това пък с плейофите също е пълна тъпня, нали видяхте какво става в Турция всичко купува и уговаря мачове, точно там има плейофи и в Холандия и Белгия другаде няма. Пичове оставете ги бургазлии аз като им казвах да си гледат техния отбор, че висят те не ме слушат, нека да си гледаме нашия отбор и да не падаме на тяхното ниво.
Австрия: население 8,3 милиона - 10 отбора
Швейцария: население 7,8 милиона - 10 отбора
Шотландия: население 5 милиона - 10 отбора
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта