Миньор - Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Re: Миньор - Черноморец

Мнениеот Bartolomej » 27 апр 2012 22:42

Старши-треньорът на Черноморец Бургас призна, че липсата на ротация в отбора му се е оказала решаваща за незадоволителното представяне на „Стадиона на мира“

„Уморени сме, нямаше хъс в играта ни“, заяви Димитър Димитров-Херо. Старши-треньорът на Черноморец Бургас не скри разочарованието си от равенството с Миньор (1:1), като призна, че липсата на ротация в отбора му се е оказала решаваща за крайния изход на двубоя в Перник.Липсваше ни тази агресия, този хъс, който очаквах да покажем. На фона на показаното мисля, че резултатът е справедлив. Може би бяха изморени моите футболисти. При нас обаче няма ротация. Всички футболисти играят постоянно, а играем и истински мачове за разлика от други отбори. Накрая ще стане ясно дали е било ключово за крайното класиране това равенство тук, в Перник. Знаете, че гледам да съм по-спокоен, тъй като не е добре да ми се струпват в момента много емоции“, заяви Херо.

Един от лидерите на Черноморец убеден, че тимът му ще се пребори за участие в евротурнирите догодина

„Левски и ЦСКА не ме интересуват. Най-важното е, че се изравнихме с Лудогорец“, сподели след края на срещата Миньор – Черноморец Радостин Кишишев. Един от най-опитните футболисти в „А“ група и капитан на „акулите“ записа пълни 90 минути за бургаския клуб, който стигна до равенство 1:1 при гостуването си на „чуковете“.
„Може би е имало известна умора в нашия отбор. Разбира се, това се вижда най-добре отвън. Мисля, че се представихме добре, дори можехме първи да открием резултата. До края остават четири мача и нищо не е решено. Много ясно, че щеше да е по-добре, ако имахме още две точки в актива си. Продължаваме да се борим и мисля, че всичко ще е наред“, заяви след срещата Кишишев.
Игралият дълги години в английската Висша лига футболист коментира и предстоящото вечно дерби между Левски и ЦСКА. „Среща, която през годините се е обособила като мача на годината. Мен обаче този двубой въобще не ме интересува. Ако искат, да се бият с по 5:0 или да завършват наравно 2:2. Черноморец гони своите цели и само това гледам. Най-важното от всичко е, че се изравнихме с Лудогорец“.
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 27 апр 2012 22:48

Уалембо да мине фризьор,ако може да му поизправят и ръбовете,че вкарва в грешната врата.За мен,след краткия репортаж,който гледах ,това са си изгубени 2 точки от наша страна :roll:
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
grud
Контакти:

Мнениеот grud » 27 апр 2012 22:51

А, щях да забравя - Паланков играч на кръга ... Веднага!!!! А някои непрекъснато го увикваха :) :) :)
ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС - ЗАВИНАГИ В СЪРЦЕТО МИ!
Писането на български с латиница е като писането на стена с лайно - чете се, ама не е приятно.

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 27 апр 2012 23:17

grud написа:А, щях да забравя - Паланков играч на кръга ... Веднага!!!! А някои непрекъснато го увикваха :) :) :)

Да ,а Паланката е най-постоянния ни играч .Спад във формата му не е инало , само надгражда със всеки един мач.Просто ВЕЛИКАН !
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 27 апр 2012 23:47

ами, само ЦСКА в неделя и тва е :lol: ......мача ви в Перник не го гледах, ама бая ми намирисва от репортажа, ако е така, дано сте си направили сметката ;)
Левски има един труден мач до края-срещу Локо Пд, който ще го загуби, но вас и четвърто място ви устройва за Европа, ако Лудогорец спечели купата :roll: интересно ще е до края, успех ви желая ;)
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 28 апр 2012 00:07

grud написа:А, щях да забравя - Паланков играч на кръга ... Веднага!!!! А някои непрекъснато го увикваха :) :) :)

Паланков - президент. В интерес на истината Паланков е черноработник. Той е Шави-то на Черноморец. :)
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 28 апр 2012 00:15

ntodorov написа:

Паланков - президент. В интерес на истината Паланков е черноработник. Той е Шави-то на Черноморец. :)

Ай,ся!!! Избързвате. ;) За цял сезон един мач и президент,ми Траян тогава къв да го прайм ???
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 28 апр 2012 01:30

Отдавна съм споделил, че Черноморец ще завърши в тройката, но как седят въпросите с лиценза за ЕКТ, защото имам усещане, че ще има циркове с марка BG
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 28 апр 2012 03:47

subzero написа:
ntodorov написа:

Ай,ся!!! Избързвате. ;) За цял сезон един мач и президент,ми Траян тогава къв да го прайм ???

Другите са крале,богове,извънземни и така нататък :mrgreen:
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 28 апр 2012 11:45

Мдааа,четох интервюто на Херо. Точката не е била планирана. Това ме плаши.
Мисля, че мачът беше един от посредствените в нашето първенство. Бяхме много далеч от истината и силните игри, които сме показвали. Незнам на какво се дължи това. Нямам представа защо водещи футболисти бяха толкова изморени и апатични. Можехме наистина и да спечелим този мач ако ситуацията малко преди автогола, който е необяснимо за мен как си го вкарахме, Тошко Паланков беше вкарал ситуацията. Тогава според мен нещата отиваха в друга насока. Но след като не успяхме, допуснахме тази елементрана грешка, после се върнахме в мача, но пак казвам – много от основните футболисти играха много под своите възможности. Дали е умора, дали е нещо друго незнам, но днес определено не ми харесаха”, сподели старши треньорът на „Черноморец-Бургас” Димитър Димитров на пресконференцията след края на двубоя.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Върни се в “Черноморец”